Welke films waren er op TV op 17 augustus 2026?
In totaal staan er 5 films uit de MovieMeter database geprogrammeerd op je geselecteerde TV zenders. Het overzicht is gesorteerd op het tijdstip waarop de films te zien zijn. Je kunt het overzicht ook sorteren op beste beoordeeld. Klik op een film voor meer informatie.
Love at Sea (2018)
Romantiek
Evenementenplanner Olivia krijgt de bijzondere kans een groot evenement op een luxueus cruiseschip te organiseren. Het evenement wordt gegeven door haar bekende vriendin Alexandra. Op het cruiseschip komt Olivia in contact met de charmante jongeman Tony, die op het schip werkt. De twee moeten met elkaar samenwerken om de cruise vlekkeloos te laten verlopen.
Werd uitgezonden op RTL 4 (13:24 tot 15:40)
2,29
(7)
Die Hard (1988)
Actie / Thriller
De enige reden waarom de New Yorkse agent John McClane in Los Angeles zit, is dat hij tijdens de kerst bij zijn kinderen wil zijn. Hij bevindt zich op een feestje van het werk van zijn ex-vrouw als een stel Duitse terroristen controle over de wolkenkrabber neemt om een kluis met zeven sloten te openen. Door zijn verdekte positie weet hij de groep gijzelaars te ontlopen om zo de terroristen uit te schakelen en hun plan te saboteren.
Werd uitgezonden op RTL 7 (20:27 tot 23:09)
3,82
(5.106)
Faster (2010)
Actie / Drama
'Faster' vertelt het verhaal van Driver (Dwayne Johnson), een man die net vrijkomt na een jarenlange gevangenisstraf. Hij zat vast omdat hij tijdens een bankoverval erin is geluisd. Daarnaast is zijn broer toen vermoord. Nu wil Driver maar één ding; zijn broer wreken.
Werd uitgezonden op Veronica (20:28 tot 22:30)
3,12
(1.358)
Marry Me (2022)
Komedie / Romantiek
Een popster, Kat Valdez genaamd, staat op het punt om met haar vriend en medepopster te trouwen tijdens een concert in Madison Square Garden. Maar daar komt zij erachter dat hij vreemdgaat. Ze besluit spontaan willekeurig iemand uit het publiek te kiezen met wie ze dan wel trouwt.
Werd uitgezonden op NET 5 (20:32 tot 22:50)
2,83
(132)
Walad Min al Janna (2022)Alternatieve titel: Boy from Heaven
Drama / Thriller
Adam is de zoon van een visserman die de kans krijgt om aan de Al-Azhar universiteit in Caïro te studeren. De plek is het epicentrum van de soennitische islam. Kort nadat Adam daar is aangekomen, komt de grootmoefti te overlijden. De visserszoon komt in een brute machtsstrijd terecht om de functie van de imam met de religieuze en politieke elite in de hoofdrol.
Werd uitgezonden op VRT Canvas (22:05 tot 23:59)
3,27
(67)

Hevige commotie kost Meghan Markle rol in Netflix-serie 'The Gentlemen'

Van de bevestigde cast tot het verhaal: dit weten we over 'Avengers: Doomsday'

'Man of Steel' met Henry Cavill geeft Superman een rauwer gezicht: vanavond gratis te zien