Genre: Thriller / Mystery
Geregisseerd door: E. Elias Merhige
Met onder meer: Aaron Eckhart, Carrie-Anne Moss en Ben Kingsley
Plot Suspect Zero
"Who's next?"
FBI-agent Thomas Mackelway onderzoekt de zaak van een vermoorde seriemoordenaar. Hij ontdekt dat de voormalige FBI-agent Benjamin O'Ryan het recht in eigen handen heeft genomen en zelf achter de seriemoordenaars aanzit, maar niet om ze gevangen te nemen. Het spoor leidt naar de "Suspect Zero", een seriemoordenaar die al meer dan honderd slachtoffers heeft gemaakt. Thomas moet zorgen dat hij "Suspect Zero" eerder te pakken heeft dan O'Ryan om te voorkomen dat O'Ryan verandert in datgene dat hij zelf het meest veracht... een seriemoordenaar.
Thomas Mackelway
Raymond Starkey
Loretta
Dolly
donnie B.
trailer belooft wel wat... natuurlijk is het een bekend gegeven, maar wie weet wat voor interessante twist deze film bevat.. afwachten!
damon
deze film heeft afgelopen weekend in de USA $3.4M opgebracht en staat daarmee op nummer 10!
niet slecht voor zon filumpjuh!
Mel24
Spannende film! Maarja een film met Ben Kingsley kan moeilijk slecht zijn!
Heb bij het bekijken van deze film vooraf een trailer van "Saw" gezien, deze lijkt me wel echt bangelijk!!
Hopelijk snel in de Bioscoop te zien.
bioscoopzaal
Rommelige thriller met een aantal erg goede ideeën maar een vlakke, chaotische uitwerking. De regie was over de hele lijn erg matig en regisseur Merhige krijgt de sfeer er nooit in. Zelfs een gedreven Ben Kingsley (wat is dat toch een fascinerende acteur) kan niet voorkomen dat Suspect Zero grotendeels een erg vervelende film is geworden.
2 sterren.
De Knip
Wat een nietszeggende film is dit zeg! Een wel erg vergezocht stuk ellende heb ik naar gekeken. Ongeloofwaardig script, wat je ook nog probeert op het verkeerde been te zetten. Ging toch wel behoorlijk riohting zero:
Smith
Had er veel meer van verwacht. De film heeft mij niet echt kunnen boeien. Ik geef m 2 sterren
kungfuzombie
Wel eenaardig ide, maar slecht uitgewerkt. Kon absoluut niet in de film komen en er was totaal geen spanning! Jammer.
krabat
Waar ken ik die vrouwelijke hoofdrolspeler toch van.......Daar heb ik gedurende de hele film aan gedacht. Eckhart is niet mijn type acteur, meer iets voor in baywatch. Kingsley speelde formidabel. tot zover de acteurs.
Het verhaal vond ik super net als de film. Ik vind dit een van de betere die ik de laatste tijd gezien heb. Het was alleen jammer dat ik het verhaal direct doorhad (is overigens een unicum) waardoor de film iets minder spannend werd. Het verhaal is wel een beetje afgekeken van: Frailty
da_smak
Ik vond hem niet zo best. Veel te standaard. Kingsley deed wel wat hij moest, maar die hoofdrol. Ik kon er maar niet bij. Ik bleef maar naar die rare kin kijken. Achteraf ook vrij onwaarschijnlijk. Nee geen film om over naar huis naar te schrijven. 3* voor de moeite van Kingsley.
kneuckeretto
goeie film! eindelijk weer eens een goeie serialkillerthriller.
ik zag hier en daar wel wat overeenkomsten met andere films vooral het einde deed me denken aan silence of the lambs maar voor de rest erg origineel.
Nieke
Waar ken ik die vrouwelijke hoofdrolspeler toch van..
Moest je't nog niet weten: Carrie Ann is 't vrouwtje uit 'the matrix'.
Prima thriller die naar het einde toe soms helaas wat ongeloofwaardig uitpakt. Sterkste troef is zonder twijfel de aanwezigheid van Ben Kingsley, die hier een fantastische rol heeft. De cameravoering is ook interessant, met veel gebruik van verschillende lenzen, types film etc. Goede montage, sfeervolle muziek en een degelijk verhaal tillen het geheel ver boven de middelmaat uit. Over hoofdrolspeler Eckhart valt te twisten, maar ik heb me niet aan hem (of zijn kin) gestoord.
krabat
Moest je't nog niet weten: Carrie Ann is 't vrouwtje uit 'the matrix'.
Ja hehe nu weet ik het weer. Hoe kan ik nou zoiets vergeten
josje
Een redelijke film, beetje lastig om erin te komen, maar daarna wordt het wel duidelijker.
De ontknoping valt ook iets tegen, maar geen reden om hem niet te kijken
Een 3
gerardo
kom nou voor een serial killermovie leuk gemaakt en best een viertje waard wat mij betreft!
rinus
redelijk goede film die je als kijker af en toe op het verkeerde been zet... en je blijft je afvragen of Kingsley niet een hele slechte jongen is..hier en daar vergezocht...zeker wat betredft het paranormale. Maar Ben Kingsley laat zien dat er niet veel acteurs boven hem staan. Zelfs zijn schaduw is overweldigend
johan166
begin was beetje overdreven dat die gast achter in die auto zat
voor de rest een redelijke film
had wel een beetje erger gemogen van mij
Zonderiaan
Ik vind dit eigenlijk een erg sterke film net name door de tekeningen, het verhaal en de acteurs.
Prima film 4 sterren
~Jewel~
Geweldige film! Een zeer goed uitgedacht verhaal, ook de acteurs spelen briljant! De sfeer is erg mooi in deze film en hij is erg spannend tot het eind!
animalkrullie
Leuke thriller, die wel heel ongeloofwaardig overkomt.
Ben Kingsley speelt echt wel behoorlijk.
beaster1256
flauwe thriller met een zeer ongeloofwaardig verhaal en totaal niet uitgewerkt , ben kingsley is ok , en daarmee is alles gezegd.
Jasir
Een thriller waar je goed voor moet gaan zitten.
De rode draad volgen in deze film is moeilijk, maar als het je lukt, een goede film om naar te kijken.
Beslist een aanrader.
Pascal A
Aardig orgineel verhaal, maar om echt top acteer werk heb ik niet kunnen vinden.
blijft van begin tot eind boeien maar word nooit echt spannend.
Nils123
Een thriller waar je goed voor moet gaan zitten.
Beslist een aanrader.
Hier sluit ik mij bij aan. Als je er lekker in zit is het een een goede thriller.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

The Jacket