• 9.376.236 stemmen

Gesproken taal: Russisch en Engels

• meJane Bekijk via meJane

Plot Zvyozdniy Razum

"Love over space"

Drie jaar nadat een dodelijk virus een groot deel van het plantenleven op aarde heeft vernietigd, rust het lot van de mensheid op een paar buitenaardse artefacten die door wetenschappers zijn ontdekt en tot nu toe geheim zijn gehouden. Er is een revolutionaire raketmotor die ruimtereizen mogelijk maakt en een bol die het zaad kan zijn geweest dat leven op aarde heeft gebracht. Hiermee willen ze een nieuw thuis voor de mensheid creëren. Steve, David en Leona behoren tot de bemanning van een expeditie die naar de planeet Tess wordt gestuurd. Maar er gaat iets mis en ze komen terecht in een onbekend deel van de melkweg. Er is echter een nabijgelegen planeet die nog geschikter is voor terravorming dan Tess.

avatar van Fikret8

Fikret8

Scoort deze zo laag vanwege de Rusland boycot of is de film echt zo slecht?

avatar van grandpa

grandpa

Echt absolute prut. Geen touw aan vast te knopen.

avatar van Vierhetleven25

Vierhetleven25

Matige b film, maar om het absolute prut te noemen gaat mij weer wat te ver

avatar van knusse stoel

knusse stoel

CGI is prachtig en het begin van de film gaf ons hoop, daarna zakte het in.

Voorbeeld van rommeligheid van de film: Steve vroeg aan zijn vrouw om een formule op te schrijven om de aarde te redden en daarvoor pen en papier te pakken.

De formule werd niet gegeven omdat men dat gewoon vergat?

Een 5- voor het eerste half uur en de fraaie CGI.

Fikret8 schreef:

Scoort deze zo laag vanwege de Rusland boycot of is de film echt zo slecht?

Volgens mij deze eerder tegengekomen met een EN dub. Da's meestal niet om aan te loeren.

avatar van Draconia

Draconia

Vaag, het is (denk ik) niet gedubbed, je kan wel zien dat ze Engels praten, maar het KLINKT wel gedubbed.

Hoe dan ook, aardige film, maar ontzettend slecht acteerwerk. De dialogen zijn losse zinnen en lijken wel opgelezen van papier, er zit nauwelijks emotie in.

En het eind is .. onbevredigend. Afrader dus.