Child's Play 3 (1991)
Geregisseerd door: Jack Bender
Met onder meer: Justin Whalin, Perrey Reeves en Brad Dourif
Gesproken taal: Engels en Hongaars
Plot Child's Play 3
"There comes a time to put away childhood things. But some things won't stay put!"
Het is alweer acht jaar geleden dat Andy Barclay (Justin Whalin) gepest werd door de moorddadige pop Chucky. Om niet voor altijd in het poppen lichaam opgesloten te zitten, moet Chucky zijn ziel ruilen met iemand anders. En dat doet hij met Andy. Andy is nu 16 jaar en doet zijn best om te leren leven met de afschuwelijke ervaring uit zijn verleden. Omdat iedereen hem lastig vindt, wordt hij naar de Kent Military School gestuurd, waar hij hoopt tot rust te kunnen komen.
Andy Barclay
Colonel Cochrane
Sergeant Botnick
Sergeant Clark
Jordy
De eerste 3 Chucky films waren volgens mij een beetje aflopend in kwaliteit, vond deze de minste als ik het me goed herinner. We hadden het wel gezien onderhand. Hou het op 2 sterren.
Jerome-B
tja er is duidelijk een goed concept (deel 1) en dat dan wordt uitgemolken, waardoor deel 2 al minder is en deel 3 al helemaal amper boeiend is... 2 sterren
BS
minder geloofwaardig als je een 16jarige jongen gestoord ziet worden om een pop met rood haar.Het moorden blijft leuk maar de rest is echt minder. 2.5 ster
Ralfke
- 2075 stemmen
Echt triest deze film. Een hele slechte rip-off van het origineel en echt niet leuk meer, waar deel I nog enigszins origineel te noemen was.
narva77 (crew films)
This is my rifle, this is my gun. This is for fighting, this is for fun
Macmanus
Niet veel aan.
Helemaal niet eng of grappig of iets.
1 ster omdat ik die pop wel cool vind.
tijmengozer
dit was niet leuk meer. te uitgekauwd, daar hadden de makers van scream nog van kunnen leren.
Sparkle
Drie was inderdaad vele minder - maar met deel vier hadden ze toch weer een goede uitgangspunt om het hele Chuckygedoe uit te melken. Deel vijf is in de maak.
Chainsaw
Ik vind het kwaliteitsverlies van de serie nog wel meevallen. Ook dit deel was naar mijn mening amusant genoeg. Paar uitstekende scènes met Chucky (opnieuw voortreffelijk van stem voorzien door Dourif) en een paar erg geestige momenten en one-liners. Film is duidelijk minder dan de eerste film, maar ik blijf het een aardig vervolg vinden.
SSeagal
Dit was de slechtste uit de reeks, het geheel is niet angstaanjagend, niet spannend en kwa horror valt ie ook tegen. Desondanks toch nog uit te kijken, dus nog net **1/2
movie-freak
Nummer 100 in de flop 100
. Komt woensdag op tv. Deze film was minste uit de Child's Play-trilogy, maar wel stukken beter dan Bride Of Chucky.
kungfuzombie
Geen horror, te weinig humor = dodelijk
Bride of chucky koos tenminste voor het laatste en nam zichzelf al niet eens meer serieus, daarom is die ook wel leuk!
U-96
- 2077 stemmen
Child's Play 3 vind ik best wel een leuke film, maar ik stoorde me aan één ding. In hemelsnaam; wat doet een jochie die ik rond de 10 jaar oud schat op een Militaire Acedemie?? Hij weet niet eens het verschil tussen een mens en een pop!!
Voor de film **
In de VS gebruik(t)en ze de militaire academie ook als een soort kostschool.
will_young_lover
coole film man maar eerste 2 delen waren iets enger maar die andere zij ook best gaaf gisteren was deel 3 erop en hierboven je hebt gelijk wat doet een jongen van rond de 10 in een militaire academie dat vond ik duzzz ook heel raar maare doei mensen love jou all xxxxxxxxxxxxxjes nas
Quido
Ik vind er niks engs aan, ook aan de overige delen niet. Alleen Chucky ziet er wel geinig uit.
Devastation HCT
Chucky-films hebben altijd een "verfrissend" nieuwe manier van mensen om het leven brengen. Verder hebben die films niets anders te bieden. Af en toe is het wel spannend, maar zeer slecht zijn ze niet.
Deze krijgt van mij een 2.0*
sharky
Toch wel beter geacteerd dan deel 2 maar nog steeds geen topper. Wel is 't leuk dat er een totaal nieuw scenario gecrëeerd wordt vergeleken met deel 1 en 2. Jammer dat ze de film direct een jaar na de 2e hadden gemaakt. Als ze even hadden gewacht hadden ze Alex Vincent (de originele Andy Barclay) kunnen vragen voor de rol (niet dat Justin Wahlin het slecht doet) Ik heb gelezen dat Alex Vincent het acteren heeft opgegeven op z'n 15e en ander werk is gaan doen.
Frantic01
ook deze hoort in mij persoonlijke top 100 thuis vind het bijna net zo goed als deel 1 & 2 alleen ik vind het wel jamer dat ze voor dit deel ( Justin Whalin ) hebben gebruikt om andy barclay te speelen en niet de echte andy barclay ( Alex vincent ) dat vond ik toch echter wel een min punt van deze film maar toch ook wel een waardige opvolger!!! deze krijg van moij toch echter wel 4.5
Edie
is hij heel anders dan Alex Vincent dus deeen Andy?
Vooral in leeftijd ja...
Overigens vond ik ronduit het slechtste deel uit de reeks.
Effe snel een derde deel achter 2 maken...
Regan_Robbie24
en het uiterlijk en kan jij bij deel 2 ook antwoord geven op deeen vraag van mij? want 'k weet niet of 'k hem ook ga kijken, ligt aan mijn geld! als ie OK is dan kijk k hem (deel 2, deel 3 ken de pot op omdat Alex Vincent daar niet in zit!)
MoTh
Minder als het eerste en het tweede deel al zeker, al wat lachwekkender (slecht) maar toch nog te pruime
Weer als grote kritiek het terugbrengen van chucky; van wat bloeddruppels... tsss
't Koste mij mee moeite maar ik was nog altijd mee!
En vanaf nu is het echt barbarbarbarkakslecht.
The bride of C en The Seed of C.... errrrhmm what the f**k?
De eerste 3 waren nog geloofwaardig (ale, niet echt echt, je begrijpt wat bedoel he...) maar dan werd Chucky n "grappig" cartoontje dat te belachelijk voor woorden is geworden. VR-E-SE-LIJK.
Ik had n volwassen Andy of zo nog wel willen aanvaarden, maar 4+5 AFVOERE
Regan_Robbie24
dus in elke film wordt Chucky meer een grappig cartoontje? oke, in deel 4-5 is ie dat wel, 'k vind die grappig, maar is deze ook saai want 'k snap het niet meer?!
Woutjinho
ik ging laatst nog alle dele kijken, en toen had ik toch iets bij dit deel dat ik hem wil overslaan, maar toch de film op zich toch 3,5 omdat de stem van chucky (brad dourif) cool klinkt, en het verhaal vind ik trouwens wel meevallen hoe slecht hij is
SuperSideSwipe
Iets minder weer dan deel 2, dus voor mijn doen de minste van de gehele serie.
Vanzelfspreken nogsteeds de moeite waard voor de ware Chucky fan.
3,0
666south park
de slechte uit de reeks mar kan er zekermee door maar deze hoort zeker niet thuis in de flop thuis hoor een 3,0 voor deze chucky film

2019

Cult of Chucky