Genre: Actie / Thriller
Releasedatum: 2 september 2021
Bekijk via Prime Video
Plot Wrath of Man
"A one man army."
H is een koude en mysterieuze man die sinds kort werkzaam is bij een cashtruckbedrijf. Wekelijks is deze verantwoordelijk voor het verplaatsen van honderden miljoenen dollars door Los Angeles. Tijdens het werk worden H en zijn collega's overvallen, maar H blijkt over flink wat ervaring en precisie te beschikken - tot grote verbazing van zijn collega's. Het duurt niet lang eer de ware motieven van de onbekende man duidelijk worden.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Kijk op Amazon Prime
Agent King
Dana
Daan258
Oeiii!!
Geen idee waarom ik niet eerder over deze film gehoord heb. Dit lijkt me weer een heerlijk actie filmpje met Jason Statham
Zin in !!!
Rvdz
Trailer ziet er leuk uit, iets minder goedkoop dan The Gentlemen gelukkig (wat ik op zich ook geen onaardige film vond)
Lekkere trailer. Dit soort films mis ik tegenwoordig. Statham die lekker los gaat.
Dit kan zelfs een middelmatige regisseur als Ritchie niet verpesten vermoed ik.
AjaxForever
Heerlijk Jason is Back
Goeie film zoals we van Guy Ritchie gewoon zijn!
ContainerCup
Hele goeie film van Guy Ritchie!
Jason heeft dat ook weer goed gedaan, 1 van mijn favoriete acteurs.
Actie was goed verdeeld over heel de film & het waren goeie actie scenes.
Ben benieuwd naar zijn volgende film met Jason. (heeft nog geen titel maar gaat over wapenhandel heb ik al gelezen).
Frietmayonaise
Stevige actie film!
Heb echt genoten van deze film
parcivalis
Wrath of Man is de zoveelste wraakfilm uit de Hollywood moord en doodslag stal die, behalve misschien zijn lengte, niets aan het genre heeft toe te voegen. Mannen met high tech guns die elkaar kapotschieten volgens Amerika's geliefde adagio: een oog voor een oog, een tand voor een tand. Omdat dit soort films bestaat uit een aaneenschakeling van voorspelbare cliche's, smeekt het genre om andere, creatievere oplossingen gelijk een verdwaalde in de woestijn smeekt om water. Helaas pindakaas, die yanks blijven natuurlijk aartsconservatief. Never change a yawning team.
AniSter
Geweldig tijdverdrijf zo'n film. Hier kun je me voor wakker maken. Statham doet het weer prima al heb ik het knokken een beetje gemist. Van Marsan snap ik nog steeds niet wat die in films doet maar dat ligt aan mij. Hij had gelukkig geen grote rol. Verder was dit prima actie met een redelijk verhaal. Hier en daar wat spanning maar boeiend van begin tot einde. Het zijsprongetje met Dana kwam helaas niet echt goed uit de verf. Let in de eerste helft van de film goed op de diverse karakters en de chronologie om het plot te kunnen volgen. Het heavy muziekje met flinke bas completeert het geheel in een lekker tempo: die twee uur zijn gewoon te snel voorbij.
Master Blaster
Geweldig verhaal en film.
Verhaal is goed opgebouwd en uitgelegd en er is genoeg actie aanwezig. Statham is weer goed zoals we gewend van hem zijn. Het verhaal rondom de slechteriken vond ik op een unieke uitgebreide manier verteld worden. Ook leuk om Scott Eastwood in een "andere" rol te zien
voyager77
Ik heb voor een interimjob eens een paar maanden samen met een collega cashgeld aan zo een depot van securitas toegeleverd per bestelwagen , zij reden dan met echt gepantserde wagens naar de bank. Zo losjes als in de film gaat het er echt niet aan toe , misschien in de VS (ik zit in België) wel maar dat betwijfel ik. Zal eens een anekdote vertellen die ik niet snel zal vergeten.
Bij aankomst aan het depot moest mijn collega per gsm een dagelijks paswoord tegen de operator binnen zeggen , er was 1 voor alles ok en 1 voor 'wij zijn overvallen en worden gegijzeld'. Op een dag vergist mijn collega zich van paswoord. In minder dan 10 minuten en zonder sirenes was de straat door zwaarbewapende agenten afgesloten , iets later staat er een agente naast ons camionette en die richt meteen haar machinegeweer op mijn voorhoofd. Dat vertellen ze u natuurlijk allemaal niet in het interimkantoor , lol.
JesseJanzen
Zwaar, zwaar mediocre Jason Statham filmpje. Guy Ritchie is echt niets meer van wat het was.
Dun verhaal en je wordt nergens verrast. Tegenvaller helaas!
Madecineman (moderator films)
Download gerelateerde berichten verwijderd.
schnoetsz
Wellicht de minste Richie. Rechttoe, rechtaan, te weinig humor, te weinig Brits.
Dertien in een dozijn- gehalte is hoog.
schnoetsz
Wat een verschrikkelijk slechte regisseur.
Heeft echt hele prima films gemaakt, hoor.
Komt in Nederland uit onder de lelijke titel 'Cash Truck'.
TMP
Eigenlijk wel gewoon wat je van een samenwerking tussen Guy Ritchie en Jason Statham verwacht. Een zeer behoorlijke actiefilm met een stoer hoofdpersonage. Statham zet zijn rol prima neer en ook de bijrollen zijn qua acteerwerk naar behoren. Veel diepgang zit er echter niet in de personages en ook niet echt in de verhaallijnen. Het is uiteindelijk een vrij standaard plot over een man die wraak wil nemen. De soundtrack is best prominent aanwezig en versterkt de sfeer. De film begint behoorlijk sterk, maar op enig moment begon het toch iets minder te worden, al weet Ritchie de aandacht (met veel actie) wel goed vast te houden.
Fortune
Toen de credits over het scherm rolde moest ik mijn aandacht richten op een kleverige substantie in mijn onderbroek. Ik ben klaargekomen tijdens deze film. Waarschijnlijk ben ik meerdere keren klaargekomen tijdens deze film. Mijn vriendin belde ik daarna op, om te zeggen dat de relatie voorbij is. Het gevoel dat ik vroeger bij je had, heb ik niet meer. Het spijt me maar ik heb iets beters gevonden! De ultieme Jason Statham film.
Ik ben niet de grootste Jason Statham fan of Guy Richie fan maar in deze film komt het beste van beide werelden samen. De film had 2 uur lang hetzelfde tempo en dezelfde sfeer. Nergens kakte de film in en nergens waren er irritatiepunten. Nergens was er een irritante vriendin of flashbacks of veel te gladde bad guys of stompzinnig drama waar je niet op zit te wachten. Army of dead (2021), ik haal deze aan omdat dit een nieuwe film is, een zombiefilm die vol zit met stompzinnig drama, dat mij best wel heeft geïrriteerd. Persoonlijk vind ik dat slecht schrijfwerk. Deze film heeft dat niet. Heeft dat allemaal gestript.
Het verhaal is best wel simpel maar wordt interessant verteld d.m.v. van hoofdstukken. Vaak vind ik het niet interessant als er gewisseld wordt van perspectief. Ik bedoel dat je eerst de kant van de hoofdpersoon te zien krijgt en daarna krijg je de kant te zien van de bad guys. Hier doen ze dat ook en vond het een grote meerwaarde hebben. Ik ben echt laaiend enthousiast over deze film. Ik zat te denken dat dit een soort matige Lock Stock zou worden maar deze film is heel anders. Ik ben wel goed verrast want ik vond The gentlemen ook te glad maar ook een beetje saai en fake.
Dit is een heel minimalistische film wat mij betreft. Heel weinig poespas en wat mij betreft geen enkele scene te veel. Dit is een wraakfilm en wat mij betreft The Revenant van de actiefilm. Dit was genieten van begin tot einde.
De reden dat ik niet voor 5* komt door Post Malone. Hij zit er maar heel even in maar beter was hij eruit gebleven.
Erikb99
Guy Ritchie hoort voor mij tot mijn top van favoriete regisseurs. Met pareltjes als o.a. "Lock Stock and Two Smoking Barrels", "Snatch" en "The Gentlemen" uit 2019 ben ik wel heel erg benieuwd naar zijn laatste wapenfeit "Wrath Of Man" met Jason Statham.
En wat vond ik er nou van:
“Wrath Of Man” is gebaseerd op de Franse film “Le Convoyeur”, en dat merk je wel. Je mist eigenlijk de speciale Guy Ritchie elementen die je normaal in zijn films tegenkomt. Zoals bijvoorbeeld het uitvergrote van karakters. Dit is nu gewoon een ordinaire, geweldige wraak film geworden. De film is in hoofdstukken ingedeeld, waardoor het soms heen en weer springen in de tijd te behappen is. De diverse verhalen (Guy Ritchie’s trademark) vallen zo naadloos in elkaar. Natuurlijk is het een actiefilm dus er wordt er aardig op los geschoten en gemoord. Jason Statham is als vanouds goed in zo’n film, al viel me wel op dat hij minder gevochten heeft dan dat je dat van hem gewend bent. De film haalt niet het niveau van de boven genoemde films, maar is absoluut een heerlijke wegkijker geworden. De 1 uur en 50 minuten vlogen dan ook voorbij. Aanrader? Absoluut!
GAFA_1984
Hoewel Statham er de hele film bijloopt alsof hij naar de WC moet voor een nr. 2 -ze zullen wel lol hebben gehad tijdens de opnames met het quasi-boos kijken- is dit een aardig geslaagde bankhangaktiefilm die de aandacht weet vast te houden dankzij een (grotendeels) goed tempo. Niet beter dan Lock/Stock etc. maar goed te doen voor een druilerige dinsdagavond.
7.5/10
Movie-Addicted
Degelijk staaltje acteerwerk en grauw sfeertje, maar "H" overleeft wel?! en nog wel 2x aan toe?! wat een pure nonsense. Echt jammer!
Maar goed, teleurstellend en zeer ongeloofwaardig vooral het einde.
*2.5-
3316mixer
Alweer een samenwerking tussen Ritchie en statham, en ook deze mag d'r zijn. Alhoewel Snatch een klassieker is, acteert deze in de regionen van goede aktie/heist film. Kijkt lekker weg, en de flashbacks zitten niet in de weg. Echte memorabele momenten zitten d'r niet in, maar het geheel zit goed gedoseerd in elkaar...
dwid
Net gezien in 4k Ultra HD prima film !
Goeie review
dwid
Heerlijke "good-old-Jason" actiefilm.
Meer geschiet, minder geknok (helaas) en naar mijn mening soms wat rommelige tijdsovergangen.
Al met al weer een erg prettig tijdsverdrijf...
Erg goed gemaakt, degelijk vakwerk van Ritchie en mooi gefilmd. Ik had het een tijd gehad met Guy Ritchie, maar nu zit hij in een goede flow. The Gentlemen vond ik heel aardig en dit is wederom een stap voorwaarts.
Een goede opbouw van het verhaal, spannend en volop actie.
Ook al ben ik geen fan van Statham, hij zet hier een sterke rol neer, ondanks altijd dezelfde stoïcijnse blik.
Verder een goede ensemble-cast.
Remake van de relatief onbekende Franse film Le Convoyeur (2004) (AKA Cash Truck...)
schumacher
Volledig mijn ding deze film en Statham tja, zalige vent haha, zot goed, ijskoud.
Ik vond het een heel goeie film.
Mss de overgangen niet 100% overkwamen, kon de pret niet drukken.

'Wrath of Man' van Guy Ritchie verschijnt binnenkort op Prime Video

De vijf best beoordeelde thrillers die dit jaar verschenen

La Panthère des Neiges

Nowhere Special
Drama, 2020

Nobody
Misdaad / Actie, 2021
diefstalcrime bosswraakthrillerschietpartijshooter los angeles, californiëdiefstalgeweldsecurity guardex soldiercash trucklos angeles