• 9.374.165 stemmen

Alternatieve titel: Dinner with Friends

Geregisseerd door: Nicol Paone

Met onder meer: Malin Åkerman, Kat Dennings en Aisha Tyler

Plot Friendsgiving

"And you thought family was complicated"

Abby kijkt uit naar een rustige Thanksgiving met haar beste vriendin Molly, maar hun plannen voor een relaxed etentje gaat op in rook wanneer ze worden vergezeld door Molly's nieuwe vriendje en haar flamboyante moeder. Tel daar nog enkele onvoorziene gasten bij op, waaronder Molly's ex-vriend en een drietal Fairy Gay Mothers, en de avond staat garant om disfunctioneel, chaotisch en komisch te worden.

avatar van schumacher

schumacher

Geene goeie film.

Heel den tijd gezwets en ja, er bestaan goeie zwets films maar dit is een slechte en saaie zwets film.

Veel komedie was er ook niet.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Dit is niet mijn soort komedies. Te veel gelul en in principe gebeurt er niets. Er zijn tegenwoordig niet veel komedies die mij aanspreken. Doe mij maar de komedies van vroeger uit de oude doos, zoals Jerry Lewis, Louis de Funes ect

avatar van K. V.

K. V.

Deze lag in de bib en eens meegebracht. Een filmpje waar je niet te veel moet bij nadenken. Toch af en toe eens moeten lachen, maar er zijn er wel veel betere.

De cast was niet slecht.

Ik heb me er niet mee verveeld, maar was goed voor een keertje.