• 9.371.622 stemmen

Geregisseerd door: Miguel Arteta

Met onder meer: Tiffany Haddish, Rose Byrne en Salma Hayek

Releasedatum: 27 februari 2020

Plot Like a Boss

"The world of beauty is about to get ugly."

Mel en Mia zijn beste vriendinnen die reeds jarenlang een cosmeticabedrijf leiden. Ondanks hun verschillende persoonlijkheden is het een erg succesvolle zaak. Dan krijgen ze een verleidelijk aanbod van de befaamde Claire Luna.

Vanaf 27 februari 2020 in de bioscoop (Paramount Pictures, via Universal)

Trailer geplaatst

avatar van dje-em

dje-em

Aardige film. Ook voor mannen maar die zullen wegblijven.

avatar van Graaf Machine

Graaf Machine

Soms best grappig. Haddish en Hayek zijn goed gecast. Verhaal stelt natuurlijk niet veel voor wat wel gebruikelijk is in zo'n comedy als dit, maar het duurt lekker kort en kijkt best fijn weg.

Grappig dat Ryan Hansen en Jimmy O. Yang hier ook een duo in spelen, net als in Fantasy Island, die ik vorige week zag.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Ik als man vond dit een vermakelijke film en heb mij er prima mee vermaakt.

avatar van schumacher

schumacher

Kon er heel nipt mee door.

Ksnap alleen niet wrm sommige zaken altijd zo overdreven moeten zijn, is voor niks nodig ook omdat er zo niks realistisch meer aan is.

avatar van _Casper_

_Casper_

wat een draak van een film, afentoe hou ik wel van een flauwe film.. maar zelfs voor een flauwe film was deze slecht

avatar van BBarbie

BBarbie

Als filmliefhebber loop je af en toe onvermijdelijk tegen een misbaksel aan. Dit is er zo een. Een compleet mislukte komedie, die nooit grappig wordt en gekenmerkt wordt door belabberd acteerwerk. Salma Hayek heb ik wel vaker kopje onder zien gaan, maar dat ook Rose Byrne zich hiervoor leent vind ik verbazingwekkend. Dat Jennifer Coolidge van stal gehaald wordt om de boel op te vrolijken, zegt op zich al genoeg.

Vooralsnog heb ik met deze miskleun mijn dieptepunt voor het kalenderjaar 2020 wel bereikt.

avatar van coumi

coumi

Eén van de films wiens tocht door de bioscopen ruw werd onderbroken door de plotselinge crisis, maar geloof me: als je deze hebt gemist hoef je dit geen moment te betreuren. Kijk maar een keer als deze over twee jaar na middernacht op een commerciële zender als beeldvulling wordt uitgezonden, zou ik zeggen. Een komedie over sterke dames, derhalve vooral gericht op het vrouwvolk, maar een ieder welk geslacht, men zal het erover eens zijn dat er gewoon bar weinig te lachen valt. Wil maar niet leuk worden en het verhaal word, naast dat het veel te voorspelbaar is, zo onwaarschijnlijk snel afgerafeld, dat het vermoeden bestaat dat de makers zelf ook niet echt geïnspireerd waren om er iets van te maken. Haddish, in korte tijd erg populair geworden in de states, is hier de spil waar het omdraait, en ze heeft zeker voldoende stijl voor comedy(lijkt erg veel op Queen Latifah), doch ze verdiende een beter script. De veelzijdige Byrne is hier helaas volstrekt verkeerd gecast(te oud ook voor zo een kinderachtige rol) en Hayek herhaalt bijna schaamteloos dezelfde rol van pittige doch foute Mexicaanse, die ze wat al te vaak heeft gespeeld.

avatar van scorsese

Matige film over twee beste vriendinnen die een eigen make-up winkeltje hebben. De humor is behoorlijk plat, maar hier en daar valt er toch wel wat te lachen (vooral soms het lompe acteerwerk). Het verhaaltje is wat eentonig en het verloop voorspelbaar, en het is dan ook goed dat de film niet te lang duurt.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1947 berichten

Het is natuurlijk geen hoogvlieger, maar slecht is deze film toch ook niet. Ik heb me prima vermaakt. De 3 hoofdrolspelers deden goed hun best en de grappen en humor waren best wel leuk.

Ik heb echt een zwak voor actrice Rose Byrne. Ze kan zo goed acteren, dat ze eigenlijk niet past in deze film. Haar 'non-verbale' acteerwerk is gewoon subliem. Ze hoeft weinig te zeggen en toch snap je helemaal hoe ze zich voelt. Dat kunnen niet veel acteurs.

Salma Hayek is lekker 'over de top' en de brutale Tiffany maakt het af. Gewoon verstand op nul en dan kun je echt wel genieten.

avatar van mrklm

mrklm

De uitstekende chemie tussen hoofdrolspeelster Tiffany Haddish en Rose Byrne maken veel goed in deze niet al te originele komedie over twee vriendinnen wiens vriendschap onder druk komt te staan wanneer de beroemde Claire Luna interesse toont in de merknaam die verbonden is aan de cosmeticawinkel die ze samen hebben opgebouwd. Byrne en Haddish weten wel raad met de soms platte, maar altijd vermakelijke dialogen en zorgen regelmatig voor grappige momenten. Maar dit was ongetwijfeld leuker (en beter) geweest als de rollen van de hilarische Jennifer Coolidge en de multi-getalenteerde Billy Porter beter waren uitgewerkt. Vanwege de positieve boodschap over vrouwen en uiterlijk spreekt deze film vrouwen waarschijnlijk meer aan dan mannen, maar verwacht geen diepgang.

avatar van K. V.

K. V.

Met lage verwachtingen deze eens bekeken en hij viel beter mee dan verwacht. Het verhaal is niet zo origineel, maar door de korte speelduur zat het tempo wel goed. Toch een aantal keren moeten lachen en de cast was ook goed op dreef. Leuk om een keertje gezien te hebben.

avatar van missl

missl

Voorspelbaar maar bij vlagen wel grappig.

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Oef.

Zéér zéér matige komedie. Een vrouwenkomedie, zo je wil, maar wel erg plat en infantiel. Tifany Haddish doet mij niet veel en Rose Byrne, waarin best een goede actrice schuilgaat, bakt er evenmin iets van. Niet dat het anders had gekund, het ontbreekt de film aan intelligentie en maturiteit. Dat Salma Hayek voor de zoveelste keer een luidruchtige latina bimbo speelt zegt ook genoeg.

1,5