• 9.377.533 stemmen

El Camino: A Breaking Bad Movie (2019)

Drama / Misdaad | 122 minuten

Genre: Drama / Misdaad

Geregisseerd door: Vince Gilligan

Met onder meer: Aaron Paul, Charles Baker en Matt Jones

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot El Camino: A Breaking Bad Movie

Vervolg op de serie 'Breaking Bad'. Na enkele dramatische gebeurtenissen heeft Jesse Pinkman weten te ontsnappen. Ondertussen is de politie naarstig naar hem op zoek. Jesse zal zaken uit zijn misdadige verleden onder ogen moeten zien te komen, wil hij nog iets van een toekomst hebben.

avatar van 606

Blijkbaar in het grootste geheim gefilmd, niemand wist dat deze ineens zou komen, las ik vanmorgen.

avatar van Jordy

Jordy

?

maar.. met Bryan Cranston?

avatar van Zipportal

Zipportal

Dit was lekker wakker worden zo.

Donkerwoud

Dit kan nog wel eens heel gaaf worden, ook wetende dat ze het niet schuwen om het qua sfeer en stijl over een andere boeg te gooien. Dat maakt Better Call Saul ook zo'n toevoeging aan de bestaande franchise. Wel hoop ik dat Walter White gewoon dood blijft.

avatar van The Oceanic Six

Vreemd dat Bryan Cranston bij de acteurs staat, dat is toch helemaal niet zeker?

Speelt dit zich officieel na seizoen 5 af? Want dan is Walter White gewoon dood. Toch? Of krijgen we een Prison Breakje met dr Sarah Tancredi die plots weer leefde?

Kijk er wel erg naar uit. BB is een van de beste series ooit en Better Call Saul is ook erg genietbaar, ook al vind ik dat heel wat minder boeiend dan BB.

Benieuwd wie er allemaal cameo's gaan krijgen.

Donkerwoud

Ik vermoed dat ze iets gaan doen met flashbacks. Dat Jesse herinneringen heeft aan z'n tijd met Walter White.

avatar van The Oceanic Six

Bob Odenkirk (Saul Goodman): "opnames 'Breaking Bad'-film zijn afgerond" | Filmtotaal filmnieuws

Saul Goodman gaat sowieso aanwezig zijn. Al leek me dat ook wel een zekerheidje.

avatar van merijn82

merijn82

• 1931 berichten

Pohhh, ik weet het niet hoor of ik hier nou wel zo blij van word...

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Ik kijk hier zo naar uit .kan niet wachten bijna .

avatar van Warp

Warp

Natuurlijk een beetje overbodig, maar het kan wel leuk worden. Breaking Bad vond ik tof, Better Call Saul ben ik na een paar afleveringen mee gestopt.

avatar van Nick Theunis

Nick Theunis

Even terugkomend op Bryan Cranston. Er zijn enkele sites die beweren dat hij erin zit, klik (let op voor spoilers). Daarnaast postte hij in juli met Aaron Paul vergelijkbare berichten op social media, waarmee gehint werd dat beiden in de film zouden zitten. Om verdere speculaties te voorkomen en spoilers te vermijden, zal ik hem vooralsnog uit de cast verwijderen.

avatar van The Oceanic Six

Hopelijk zitten Marie, Skyler en W-w-w-walter jr er ook in. Kan ik me weer ouderwets hard ergeren aan die vreselijk irritante figuren

Donkerwoud

Whoa, wel vet dat deze film de verschillende tijdlijnen uit beide shows bij elkaar brengt. Ook benieuwd hoe dit dan weer een aanzet gaat zijn voor het slotseizoen van Better Call Saul.

avatar van steventje

steventje

Iets om weer naar uit te kijken. Met die Gilligan weet je nooit wat er staat te gebeuren, de enige zekerheid is kwaliteit.

Wie beweert trouwens dat WW gestorven is in seizoen 5? Cranston wist het jaren geleden zelf niet zeker.

steventje schreef:

Die suggestie wordt wel heel erg gewekt, maar het klopt dat er enige ruimte wordt gelaten voor je eigen verbeelding. Zou het wel een cop out vinden als het tragische einde teniet wordt gedaan met een wederopstanding. Ik kan me dit ook bijna niet voorstellen.

avatar van Kondoro

Kondoro

Nice. Hier verheug ik me heel erg op!

avatar van centurion81

centurion81

• 2068 berichten
  • 1993 stemmen

Kom maar door!

Ik moet eigenlijk nog aan de serie beginnen .

Haha, ik zag 'm pas vorig jaar, zat toen geen haast achter, wel zo prettig.

avatar van stfuympos

stfuympos

Lucky you

avatar van Jurado

Jurado

Ik moet eigenlijk nog aan de serie beginnen .

Ik heb er ook heel lang tegen aan gehikt. Ben blij dat ik toch door gezet heb. Fenomenaal.

avatar van SOAD

SOAD

Ik moet eigenlijk nog aan de serie beginnen .

Schaam je. Hoewel, ben best jaloers.

avatar van John Milton

John Milton

Warp schreef:

Same here.

Niét omdat ik het kut vond, maar er kwam iets anders tussendoor en het verder kijken schoot erbij in. Twee dingen die ik me realiseer:

- Ik krijg BCS niet gekeken voor dit uitkomt.

- Eigenlijk sta ik uberhaupt wat koeltjes tegenover dit idee.Tof dat Gilligan het zelf doet, maar dat verhaal is voor mij af, en ik weet niet of dit mijn waardering voor BB zou kunnen verrijken. Máár het niet kijken is ook geen serieuze optie

Vraag: Zou het grote meerwaarde waarde hebben BCS te hebben gezien voor je dit kijkt? Het lijkt mij op zich prima om eerst dit te kijken en evt daarna BCS. Of niet.

Donkerwoud

Gezien de verschillende tijdlijnen denk ik dat het qua spoilers wel meevalt. En ze hebben nog een slotseizoen te gaan, dus ze zullen ook niet al hun kruit verschieten.

avatar van jordidj1

jordidj1

Binnen een zeer korte tijd zowel BB als BCS gebingewatcht, heerlijke series. Laat El Camino maar komen, zin in!

El Camino: A Breaking Bad Movie | Official Trailer | Netflix - YouTube

Dit ziet er echt zo goed uit. Ben heel benieuwd of ze die klassieke BB sfeer erin gaan krijgen.

avatar van elhopper

elhopper

in selected cinemas: ik ben nu internet aan het afstruinen of het ook in NL is. iemand een idee?

avatar van SOAD

SOAD

De ouders van Jesse zullen ook wel een rolletje hebben. Al vond ik die weinig toevoegen.