Genre: Avontuur / Familie
Met onder meer: Liu Yifei, Jet Li en Donnie Yen
Bekijk via Disney+
Plot Mulan
"Loyal. Brave. True."
Mulan is een jonge vrouw die in China woont samen met haar machtige vader. Mulan wil niets liever dan hem in het leger vervangen daar hij fysiek niet sterk genoeg is om te strijden. Om een plekje in dit leger te veroveren doet ze zich voor als een man.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Mulan (MusicMeter)
Hua Li
The Matchmaker
Esteemed Guest
In Film > Nieuws > Mulan (2019):
OMG dit is interessant. Ben zo benieuwd hoe dit er in Live-Action uit gaat zien. Ben zeker dat Disney ons hier niet in teleur zal stellen.
Walt Disney Studios Release schedule
Een heel Disney schema bijna alles is er op te zien. Van Beauty and the Beast tot aan Marry Poppins Return.
kleintje 2
Opnames Disney's live-action 'Mulan' beginnen in januari 2018 | Filmtotaal filmnieuws
Toch nog hoop dat hij niet naar eind 2019 zal worden verplaats. Nog geen acteurs dus daar zullen ze mee moeten gaan opschieten.
TragieStar.*
Deze verfilming zal dus totaal ruk worden. Geen Mishu en geen Cri-kee. De vijand zal anders zijn en ook de man waar Mulan verliefd op word zal er niet meer zijn. Dit wekt homoseksualiteit op en dat mag natuurlijk niet. Als ze iets verfilmen doe het dan ook zoals het hoort.
Vanaf 27 maart 2020 in de bioscoop (Walt Disney)
Waarom is de poster niet gebruikt?
Alsnog!
Donkerwoud
Eerlijk, dit is de enige live-action verfilming waar ik nieuwsgierig naar ben.
Eerlijk, dit is de enige live-action verfilming waar ik nieuwsgierig naar ben.
Kijk gewoon deze, heb je ook niet zo'n American-proof Chinese cast.
mjk87 (moderator films)
De onvermijdelijke Donnie Yen.
Vraag me af waarom Disney deze film niet in het Chinees uitbrengt. Die markt is zo groot, allicht dat je daar ook wat goodwill kweekt en hoe dan ook een enorme omzet draait.
De onvermijdelijke Donnie Yen.
Omdat geen Amerikaan dan nog naar de bios gaat of dit op Disney + zal starten.
Basto
- 11964 berichten
Omdat geen Amerikaan dan nog naar de bios gaat of dit op Disney + zal starten.
Kan toch gewoon worden nagesynchroniseerd of tweetalig worden opgenomen. Betwijfel uberhaupt of dat niet sowieso het geval is.
bart007bond
Ach ja, weer een film die op mijn lijstje stond
Jotil (crew bioscoopreleases)
Nieuwe releasedatum bekend! 22 juli 2020 in de Nederlandse bioscopen (24 juli in de Verenigde Staten)
Jotil (crew bioscoopreleases)
De film is wederom uitgesteld naar augustus! Mulan Moves Release To August 21 With NY, LA & China Theaters Still Not Open | Deadline
Nederlandse releasedatum zal hoogstwaarschijnlijk 20 augustus zijn.
Nou, Tenet en Mulan naar augustus. Dit filmjaar is officieel kut met peren. Komende juli maand is er dus geen zak aan.
mjk87 (moderator films)
Hopsa, uitgesteld tot nog onbekend: Mulan van releasekalender gehaald, Top Gun en Star Wars uitgesteld | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
*edit, zie net je reactie in ander topic.
Shinobi
En dan 30 Dollar, wat ruim 25 Euro is als prijs nemen. Wat een schofterig kutbedrijf is Disney. Niet iedereen wil dit met het hele gezin bekijken.
Miljoenen mensen die dit toch op de dag van de release gratis via alternatieve opties gaan kijken gok ik.
Het idee zelf vind ik wel goed, al had ik het chiquer gevonden als ze ook gewoon naast Disney + nog een bioscooprelease hadden gedaan. Dat mensen zelf kunnen bepalen waar en hoe ze dit liever kijken.
catdog
- 2026 stemmen
Ik mag toch hopen dat veel mensen besluiten hier geen gebruik van te maken. Die prijs slaat echt nergens op. Zeker als je mensen geen alternatief bied om ook naar de bios te kunnen gaan waar dat kan. Hoe slechter Mulan het gaat doen, hoe groter de kans dat we Black Widow gewoon in de bios kunnen gaan zien...
Die prijs
Je zou ook maar Disney + abonnee zijn. Betaal je maandelijks al, gaat Disney ook nog eens nieuwe content (en ze zetten al vrij weinig nieuws elke maand erop) afschermen.
Je kinderen zien dat Mulan erop staat, dat wordt gezellig dan thuis.
Smerig bedrijf.
Tonypulp
Valse hoop, ben ik bang. Men betaalde als makke schaapjes $20 voor TROLLS WORLD TOUR. Dus $30 voor een grotere (Disney) film is helaas de nieuw bepaalde norm. Achterlijke praktijken en laten we elkaar vooral aanmoedigen om het via de gratis wegen te bekijken.
skinny_tie
Onafhankelijk van de prijs, ik zie al sinds The Rise Of Skywalker bij elke IMAX-voorstelling een trailer voor Mulan (alleen in juli al 9 keer) en dan ga ik 'm op tv moeten bekijken?
Walter S.
Disney mag Mulan wat mij betreft ergens stoppen waar de zon niet schijnt.

'Mulan' wederom onder vuur: 'Opgenomen in Xinjiang'

Disney+ biedt 'Mulan' vanaf december aan zonder extra kosten

Disney kampt opnieuw met oproep tot boycot 'Mulan'

Disney deelt indrukwekkende trailer 'Mulan'

The Best of Enemies
Biografie / Drama, 2019

Serebryanye Konki
Drama / Romantiek, 2020
chinavechtsportenheldfake identityoorloghonoreast asian leadheroinebased on myths, legends or folklorecouragelive action and animationcostumes walt disneychinese girl live action remakefantasydisneybioskopin21