• 9.377.648 stemmen

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020)

Actie / Avontuur | 109 minuten

Gesproken taal: Engels, Portugees, Frans, Mandarijn en Turks

Releasedatum: 6 februari 2020

Plot Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn

"Mind Over Mayhem"

'Birds of Prey' volgt Harley Quinn, die inmiddels gebroken heeft met haar partner in crime, de Joker. Ze probeert het leven van een jong meisje te redden uit de handen van een gevaarlijke gangster. Hierbij krijgt ze de hulp van enkele andere vrouwelijke superhelden, Black Canary, Huntress en Renee Montoya genaamd.

Harleen Quinzel / Harley Quinn

Cassandra Cain

Ellen Yee

avatar van Aapje81

Aapje81

Vandaag Suicide Squad (2016) gezien en ben nu toch wel benieuwd wat dit gaat worden.

avatar van Shadowed

Shadowed

Van het plot ben ik niet bepaald nieuwsgierig. Het is dan vooral Harley Quinn zelf waar ik benieuwd naar ben.

Nick Theunis

Enkele stills uit de 'aankomende' teaser..

Harley Quinn ????

Moderat trackje in die teaser is al wel fijn

Trailer!!!!

avatar van CorvisChristi

CorvisChristi

Leuke trailer hoor en het zal er zeker voor zorgen dat die hele hype rond Harley Quinn weer volledig los zal barsten.

Maar interessanter is misschien dat ik hoop dat de makers nu eindelijk eens die preutse toestanden achterwege laten en eens met een lekkere brutale R-rating komen aanzetten en gewoon een brute film komen afleveren. Want daar leent het personage van Harley Quinn zich natuurlijk uitstekend voor. Maar het zal waarschijnlijk weer ijdele hoop zijn.

Wat ik stiekem trouwens nog veel leuker vind dan het feit dat Margot Robbie weer alle aandacht naar zich toe zal halen, zijn de bijfiguren. Wat te denken van de aanwezigheid van de onvolprezen mevrouw Winstead, die bij mij een onuitwisbare indruk wist achter te laten als de gluiperige en onweerstaanbare Nikki Swango in het derde seizoen van Fargo. Grappig dat haar tegenspeler Ewan McGregor ook opduikt in deze fim. Overigens zal zij de rol van Huntress gaan vertolken.

In ieder geval ziet de trailer er al stukken bijdehanter uit dan elke minuut uit Suicide Squad, dus we gaan het maar afwachten.

Coole trailer.

Ai wat is het toch een mooie dame ?

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Wohh, trailer ziet er tof uit! Het wordt nog wat met dat universum.

bart007bond

Hoop op zo lang mogelijk ?.

Uren naar harley kijken, a dream cum true

avatar van nepdance

nepdance

Margot Robbie is zoooo gigantisch geschikt voor deze rol net zoals in Suicide Squad! Sterker nog, ik zou écht niet weten wie dit zo goed neer zou kunnen zetten.

Wat je ook van het 'filmgenre' vind, hoe zij de rol vertolkt is buitengewoon!

Dus ja, ik kijk er naar uit...

avatar van Shadowed

Shadowed

Ik ben vast de enige en zal dat wellicht blijven, maar wat een vreselijke trailer. Deze sla ik in de bios over.

avatar van Joy4ever

Joy4ever

Een must see uiteraard.

Vanaf 6 februari in de bioscoop (Warner Bros)

Nieuwe trailer geplaatst!

avatar van Kondoro

Kondoro

Ben benieuwd.

Ziet er echt verschrikkelijk ongrappig uit.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Ziet er idd niet al te best uit dit.

avatar van Basto

Basto

• 11955 berichten

Beetje kinderachtig maar visueel ziet het er wel heel lekker uit. Heb hier toch 100 keer meer mee dan met die brave Marvel wereld.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Hier lijkt me echt geen zak aan en iets zegt me dat deze ook gaat floppen.

Basto schreef:

Dit is vooral quasi-stoer, wat nog erger is dan helemaal niet stoer.

avatar van Basto

Basto

• 11955 berichten

kos schreef:

Dit is vooral quasi-stoer, wat nog erger is dan helemaal niet stoer.

Ach, ik zie wel hoe het uitpakt. Het is behoorlijk campy, daar hou ik wel van.

avatar van DreamTech

DreamTech

kan niet wachten !!

avatar van Justinvdk

Justinvdk

Ik wacht eerst maar even de meningen hierover af. Dit kon ook weleens gigantisch slecht worden.

avatar van Rvdz

Rvdz

Ik wil hier best zin in hebben, maar dat het review-embargo nog niet gelift is wekt weinig vertrouwen.

Rvdz schreef:

Momenteel fresh (89%) op rottentomatoes na 62 reviews.

avatar van Corran

Corran

Ben vooral benieuwd naar de bijrollen, Harley Quinn zelf vind ik irritant. Dan bedoel ik niet exclusief in films, maar ook in comics, animatiereeksen, etc... vind het nogal een inhoudsloze gimmick die eigenlijk niet echt in het DC universum past en beter in haar eigen wereldje zou horen.

Maar het is de Deadpool van DC, dus ze zouden dom zijn als ze 't niet proberen uit te buiten.

avatar van Shinobi

Shinobi

Corran schreef:

Dat is Deathstroke.

bart007bond

Harley quinn is de allerleukste "superheld".

De leukste en lekkerste.

avatar van IH88

IH88

Nick Theunis schreef:

Momenteel fresh (89%) op rottentomatoes na 62 reviews.

Ik heb hier ook wel zin in, maar de fresh score neem ik niet al te serieus. Een zesje wordt al aangemerkt als fresh, en Grace Randolph van Beyond The Trailer geeft zelfs een 5 (en wordt nog aangemerkt als fresh). Zo kom ik ook wel op 89% .

avatar van Lennert

Lennert

Shinobi schreef:

Dat is Deathstroke.

Ik denk dat Corran bedoelt dat Harley Quinn als losgeslagen, meta-sprekende unreliable narrator veel overeenkomsten heeft met wat Marvel met Deadpool doet.