Genre: Horror / Thriller
Bekijk via Prime Video
Bekijk via HBO Max
Plot It Chapter Two
"You'll Float Again"
27 jaar na de aanvaringen met Pennywise is de 'Loser Club' volwassen. Als ze dan uiteindelijk een telefoontje ontvangen van Mike Hanlon, die ze vertelt dat het moorden opnieuw begonnen is, keren de leden van de club terug naar Derry om het voor een laatste keer op te nemen tegen Pennywise, de moordlustige clown.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- It (BoekMeter)
- It Chapter Two (MusicMeter)
- Kijk op Amazon Prime
Stanley Uris
Young Bill Denbrough
Young Eddie Kaspbrak
thunderball
Ben benieuwd of ze de giga spinnenkop er in gaan gooien (en de schildpad), die was in de TV versie zo slecht, dat het de hele finale verknalde.
Die kermis spiegelhuis scene uit de trailer is in ieder geval iets origineels en zag er goed uit.
Rafke Pafke
Ik denk niet dat die er in gaat zitten. Het eindbeeld van de trailer doet ook sterk vermoeden dat ze een andere draai aan de geschiedenis en oorsprong van Pennywise gaan geven dan in het boek.
Zwolle84
Ik heb nooit iets van It gezien (origineel noch remake), maar die nieuwe trailer maakt me nieuwsgierig. Binnenkort deel 1 maar eens checken op Netflix.
It van twee jaar geleden vond ik echt goed. Spannend en ze nemen de tijd het verhaal te vertellen.
De miniserie van bijna dertig jaar terug is kwalitatief niet best, maar is wel lekker kijkbaar. En Pennywise is daar wel iconisch neergezet. Eigenlijk zou ik je aanraden die eerst te kijken, andersom vrees ik dat de miniserie dan een heel laag cijfer van je krijgt
- 11961 berichten
Ik houd mijn hart vast bij die lengte. Endgame, Lion King, Midsommar, daar had allemaal flink in geknipt moeten worden. Zeker bij horror prefereer ik doorgaans 90 minuten in een ‘pressure cooker’ boven 2,5 uur karakterontwikkeling.
Zwolle84
Vermoedelijk kijk ik alleen de remake en het origineel gewoon niet.
It is geen pure horror, vooral meer een psychologische thriller met horrortinten. Maar het is zeker geen shock film.
Ik ben er wel blij mee dat er ruim de tijd wordt genomen. Het verhaal is zeer de moeite.
- 11961 berichten
Ik ken It, heb ook het boek gelezen. Snap dat het zich niet leent voor 90 minuten. Maar de tendens in Hollywood is wel dat het als maar langer wordt en vaak juist daardoor niet beter.
Ook bij mijn favoriete film, Apocalypse Now prefereer ik de kortste versie.
DMF
Goede zaak die lange speelduur. Geeft alle ruimte om in de geschiedenis van Derry te duiken, net als die van Pennywise zelf. Ben benieuwd of ze wat gaan doen met de Kitchener Ironworks en The Black Spot. Voor deel één hadden ze ook al een gruwelijke scène over het vroegere Derry geschoten, maar die haalde de film niet. Aangezien de Muschietti's voor deel twee weer een stuk verder mochten gaan, zit-ie er hopelijk wel in.
bjerik76
165 minuten !! heerlijk!
en het is me nog steeds gelukt om NIET de trailers te gaan kijken, dus dat word hoop ik echt een aantal keer flink schrikken straks.
165 minuten !! heerlijk!
Nog langer zelfs...
Speelduur 'It: Chapter Two' bekend. Het wordt een lange zit! | Filmtotaal filmnieuws
Ergens wel tof, dit verdient alle tijd, maar je kan ook overdrijven natuurlijk. Alle blockbusters duren tegenwoordig 150 minuten of langer...pfff.
Uier
- 2006 berichten
Vette poster.
De critici is trouwens verdeeld na de eerste voorstellingen, maar dat zegt zoals gewoonlijk weinig.
bart007bond
Trailer is wel vet, krijg wel de kriebels van dat muziekje, soort snerpende viool ?
Aminam019
Belachelijke speelduur voor dit soort film. Verder wel benieuwd naar, de trailer vind ik wel sterk. Maar is kijken hoe ze de de aandacht blijven vast houden, 2uur en 49minuten lang, met een verhaal over een moordlustige clown.
Graaf Machine
Ach, die boeken van King duren ook altijd zo eindeloos lang. Gewoon horrorverhaaltjes van max 50 pagina's. Houdt de spanning er in en kun je in één ruk uitlezen.
Maar toch heb ik hier wel zin in hoor.
Geralt of rivia
horrorclown-pennywise-krijgt-eigen-films-na-it-chapter-two
Oh jee ik zie het alweer aankomen ! dat deze franchise helemaal uitgemolken wordt door de filmindustrie . Net zoals marvel en starwars zie al een hele pennywise franchise aankomen . Hopelijk zal King zelf dit plan stoppen . Als dit gebeurt eindigt dit net als the children of the corn. Als de IT films meer films gaan krijgen komen deze er waarschijnlijk ook cujo 1 tot en met deel 9 needfull things 5 . En dan ook nog misery 1 tot en met deel 8 hopelijk gebeurt dit niet naar heb een voorgevoel als er meer IT films komen en ze het goed doen het in de bioscopen is het maar wachten op deze films . Groet geralt of rivia
tattoobob
horrorclown-pennywise-krijgt-eigen-films-na-it-chapter-two
Nou dit is niet wat de regisseur gezegt heeft....er zijn geen concrete plannen voor nog een deel.
Dus geen nieuwe delen in de planning....nog niet.
John Milton
Ik weet niet of King daar wel wat over te zeggen heeft, dat hangt af van de wijze waarop hij de rechten verkocht heeft, lijkt me.
bart007bond
169 minuten, nag nog wel uurtje bij. Hoe langer hoe beter.
Glacius
horrorclown-pennywise-krijgt-eigen-films-na-it-chapter-two
Op zich kan dat best potentie hebben. Ik neem aan dat ze dan voor een prequel gaan (aangezien daar in het boek al wel enig backstory materiaal voor aanwezig is..)
Jokkie
Ik lees veel matige reviews.. moet een stuk minder goed zijn dan deel 1, wat zeg ik minder goed, gewoon slecht. Mja ik ga het zelf meemaken
- 11961 berichten
De eerste reviews voorspellen weinig goeds. Heel veel overbodige introductie en character set up.
Not surprised. In Hollywood lijkt de schaar al jaren zoek...
thunderball
Is ook met 169 minuten een veel te lange film voor wat er nog over is om te verfilmen uit het oorspronkelijke boek.
Heb het vorig jaar weer eens gelezen en wat opviel was dat de flashbacks met de kinderjaren veel boeiender zijn, dan de belevenissen met de volwassen geworden karakters.
Dat was eigenlijk met de oudere Tv versie ook al het geval.
Ook de verhaalstructuur -dat je telkens switcht tussen de kinderjaren en het heden- vond ik veel boeiender, dan waar ze nu voor hebben gekozen.
Maar wellicht worden we verrast en valt er nog genoeg boeiends en spannends te beleven.
- 11961 berichten
Zo slecht zijn de meeste reviews tot nu toe niet hoor.
‘Super long and less scary’ vind ik anders een dodelijke zinsnede.

It

Mr. Dynamite: The Rise of James Brown
Documentaire / Muziek, 2014

Once upon a Time in... Hollywood
Komedie / Drama, 2019
gebaseerd op boekclowncarnavalvervolgremakemaineschepselangstancient evilloss of a friend2016