• 9.371.611 stemmen

Geregisseerd door: Brent Bonacorso

Met onder meer: Bella Thorne, Taylor John Smith en Halston Sage

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot You Get Me

"Some mistakes won't let go."

Na een onenightstand raakt Holly volledig geobsedeerd door Tyler. Sommige mensen hebben geen moeite met afwijzing en gaan verder met hun leven. Dit tienermeisje denkt daar anders over. Holly kiest voor zijn middelbare school in een wanhopige poging om hun 'romance' levend te houden.

avatar van ziggy06

ziggy06

Jeffrey050 schreef:

Compleet verrast, film in gegaan zonder enige kennis, geen flauw idee wat ik moest verwachten, zag alleen een plaatje van Bella Thorne in bikini.

In het begin denk je jeetje, zo'n standaard romantische iets, maar langzaam kom je in een enorm spannende thriller. Is ze zo gevaarlijk of speelt ze een pure mindgame. Absolute aanrader.

Dude, are you joking? Dit is complete cliché bagger met abominabel slecht acteerwerk...

avatar van Shadowed

Shadowed

Halfje.

Deze film deed me eigenlijk gelijk denken aan Revenge qua kleuren en cameragebruik. Het verschil tussen deze 2 is dat ik Revenge geweldig vond en dit eigenlijk maar niks vond. En dat had wel te maken met het verschil in verhaal.

Thorne levert zwak acteerwerk, komt ook ronduit nergens echt dreigend of gestoord over en zet zichzelf daarmee behoorlijk voor schut. Smith trekt steeds hetzelfde gezicht, Sage is dan wel leuk gecast maar krijgt te weinig om iets mee te doen. Ook het verhaal is maar niks en niet boeiend.

Wat wel leuk is gedaan is de belichting en kleurengebruik. Ik hou wel van een apart sfeertje, en daar hielp het wel bij. Ook cameragebruik is soms wel leuk gedaan en dat is daarmee de reden dat ik hem een 2,5* geef.

avatar van Felmy..

Felmy..

Zojuist, op aanraden, deze film bekeken. Een mager 'Gone Girl' effect. En zoals sommige hier al benoemd hadden: een slap aftreksel van 'Fatal Attraction'.
Voor de jeugd waarschijnlijk een erg boeiende film, maar ik heb ze beter gezien. Ook op die leeftijd.
tussen de warrige verhaallijn door, zat ik af en toe op mijn telefoon. Behoorlijk afgeleid dus.
De acteurs, die we wellicht kennen van verscheidene andere 2017/2018 teenmovies, speelden, jammerlijk, erg slecht. Ik denk dat ik bij een sterk acteerspel beter geboeid zou zijn. De verhaallijn, ondanks dat ik hem warrig vond, viel me nog alleszins mee. visual was ook goed, al moet ik zeggen dat ik voor 75% naar een nightshot heb zitten kijken. Ik geloof dat de regisseur dacht dat alles in het donker sowieso "eng" moet zijn.. Daarnaast vielen mij een aantal dingen op:

- Een shot waarin er met de auto wordt gereden op de linkerrijbaan (spookrijden). Daar is het spiegelen van het beeld niet handig gebruikt.
- Het shot van Holly in pyjama, warrig haar, maar haar lippen zagen er uit alsof niemand ze die nacht had gezoend. Perfect gestyled --> faal.
- Het laatste shot, waar Tyler met vriendin de verjaardag van zijn zusje vierde, was echt MEGA overbodig. Het had gewoon moeten eindigen bij 'Promise?' .....aaaannnd CUT, roll end-credits, guys.. It's a wrap!

Had beter gekund, een 2,5 omdat je hem wel kunt zien als een 'ik verveel me' film, en die films mogen er net zo goed zijn.

avatar van CocoNutz_IV

CocoNutz_IV

Film deed me heel lichtelijk denken aan Single White Female, overigens kan het daar nooit bij in de schaduw staan. Middelmatige thriller waarbij dit verhaal inmiddels al vele malen is uitgemolken. Overigens is het verhaal opzichzelfstaand wel prima.

Zwak acteerwerk, weinig diepgang. Wel mooie beelden en omgeving. Leuk voor een zondagmiddag.

avatar van cornelis2

cornelis2

Het klopt wat eerdere kijkers vonden. Het verhaal is bekend. Jongen heeft vriendin, maar een verkeerde jonge vrouw verleidt hem en dat heeft gevolgen voor alle betrokkenen. Het geheel is tamelijk cliché dus. Er wordt niet geweldig geacteerd en geregisseerd, Maar de plaatjes om te bekijken zien er dan weer wel OK uit. Alleen als je niks beters te doen hebt dus.