• 9.376.464 stemmen

The Secrets of Emily Blair (2016)

Thriller | 95 minuten

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Joseph P. Genier

Met onder meer: Ellen Hollman, Colm Meaney en Will Kemp

Plot The Secrets of Emily Blair

Een demon neemt Emily Blair's ziel over en zet haar aan tot moord. Haar verloofde gaat wanhopig op zoek om Emily te redden van de demon waardoor ze is bezeten. Ten einde raad vraagt hij zijn priester om hulp voor duiveluitbanning.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Dit was een meevaller, had geen hoge verwachtingen bij het zien vd poster, maar jua was leuk exorcist filmpje. Ook het gegeven dat je Emily innerlijk met de demon letterlijk ziet strijden is wel leuk. 7/10

avatar van bjerik76

bjerik76

nee, vond het toch allemaal wat te gemaakt als een tvfilm waarin juist de spannende/schokkende momenten net werden afgebroken door een kort zwart scherm en /of ineens een andere scene, waardoor al het bloederige en het spannendste weer afzwakt.

Ook de special effects waren digitaal aangebracht, waardoor gelijk de geloofwaardigheid daalde.

Helaas.

Drama.

Aan de titel alleen zie je al dat je met een exorcisme verhaaltje te maken hebt, deze film doet verder weinig moeite nog iets toe te voegen aan het bekende verhaal. Dan is het enkel nog hopen dat de uitwerking oké is, maar ook daar gaat het compleet de mist in.

Weinig gevoel voor ritme, weinig sfeer, lelijke effecten en lompe acteurs. Het is één grote goedkope bende waarvan je je afvraagt waarom de regisseur en crew zelfs maar de moeite gedaan hebben om deze film te maken. Als je alleen maar kopieert én dat zelfs zonder overgave doet dan kan je maar beter geen film maken.

Goedkope rotzooi die je dus beter maar links laat liggen, of je moest écht gek zijn van exorcisme films. Maar zelfs dan lijkt me dit één van de allerlaatste films die je hoeft te zien. Het type film dat een erg slachte nasmaak nalaat.

avatar van Elchapo

Elchapo

• 1925 stemmen

De actrice die emily speelt,(had nog nooit van haar gehoord) deed het heel overtuigend.natuurlijk niet de eerste of de laatste exorcist film maar toch goed voor een keertje te loeren....3.5 stars.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Niet zo best ,! En dan druk ik me nog mild uit .

Maar mijn cijfer zegt genoeg .

Kun je overslaan .

avatar van Jane123

Jane123

Het had op zich alle ingrediënten in zich om een spannende horrorfilm te kunnen zijn, snap dan ook niet zo goed waarom de demoon zo pontificaal in beeld moest, had de film helemaal niet nodig om eng of spannend te zijn. Sterker nog vondt juist dat dat de film de das om deed.