Genre: Horror / Mystery
Alternatieve titels: Jeepers Creepers III / Jeepers 3 Creepers
Geregisseerd door: Victor Salva
Met onder meer: Jonathan Breck, Brandon Smith en Stan Shaw
Plot Jeepers Creepers 3
"Third Time's the Charm"
Na gruwelijke gebeurtenissen in een politiebureau is sheriff Dan Tashtego vastberaden om het monster dat verantwoordelijk is voor deze daden te doden. Het monster, dat rondrijdt in een roestige truck gevuld met lijken, doodt 23 dagen lang allerlei mensen om zelf sterker te worden. Tashtego en Sgt. Davis Tubbs moeten alles op alles zetten om deze Creeper te stoppen. En ze moeten opschieten, want het monster is alweer flink bezig met het maken van nieuwe slachtoffers.
Sheriff Tashtego
Cal Hooks
Kirk
Curriculum
In Film > Nieuws > Jeepers Creepers 3: Cathedral (2017):
Weet iemand toevallig wanneer Jeepers Creepers III eindelijk wordt geproduceerd of gereleased? Oorspronkelijk zou hij worden uitgebracht in 2013, voor zover ik weet. Ik zit namelijk te wachten op deze film.
Bedankt alvast.
tattoobob
Horrorfilm Jeepers Creepers krijgt derde deel | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Ik las het net ook op nu maar eerst zien dan geloven.
tattoobob
Finally! Poster Art & Development News for Jeepers Creepers 3: Cathedral - moviepilot.com
Ik word weer wat vrolijker
Donkerwoud
Zou voor mij nooit een reden zijn om het werk te boycotten, beetje hypocriet...
Ja beetje kansloos.....denk dat er een vloek op dit deel rust
tattoobob
Filmen is vandaag gestart in Louisiana
Wonderen zijn de wereld nog niet uit.
Spartaan1986
Zo hier heb ik lang op gewacht ? Leuk dat Gina Phillips weer terug keert.
Daan258
Gister deel 2 bekeken en aardig mee vermaakt.
Ik ben stiekem toch wel benieuwd. Na ongeveer 14 jaar na deel 2 hoop ik dat ze hier wat tofs van kunnen maken.
Valak
Ik verheug me hier echt enorm op! Ben letterlijk alle jaren al aan het wachten op een derde deel.
Jeepers Creepers is een van de eerste horrorfilms die ik zag toen we 'm uit de videotheek huurden (was 9 jaar toen de eerste uit kwam), en ik vond 'm toen best wel eng. Het tweede deel heb ik ook gezien en was natuurlijk een stuk minder spannend, maar moet 'm toch dringend her-zien, want weet lang niet alles meer.
Maar Jeepers Creepers 3 wordt een dírect vervolg op de eerste film, dus dat vind ik al heel veelbelovend: 'Jeepers Creepers 3' is a Direct Sequel to Original Film (Exclusive) - Bloody Disgusting! - bloody-disgusting.com
En wat tattoobob al zegt, ze zijn ook al aan het werk met een 4e film, maar daar wordt nog niet veel over vrijgegeven:
jacobine_rodijk
Zou voor mij nooit een reden zijn om het werk te boycotten, beetje hypocriet...
Uh... dus alle mensen ie deze film protesteerden heb zelf kinderen misbruikt?
Donkerwoud
Uh... dus alle mensen ie deze film protesteerden heb zelf kinderen misbruikt?
Nee, het ene heeft geen relatie tot het andere: je kunt hypocriet zijn en geen kinderen misbruiken. Ik vind de hijgerige, sensatiebeluste houding naar pedofilie vaak overtrokken.
killer13
Momenteel staat de releasedate op 26 september en zou de film een speelduur hebben van 1u40 ?
IcU
One day release in de states. Hoop dat hij in dat geval nog voor het Halloween weekend als vod te verkrijgen is. Er wordt trouwens niets over een eventuele vod release gemeld in de nieuws berichten.
killer13
Dat zou inderdaad wel top zijn, lekker griezelen op halloween
ik hoop wel dat er ook een dvdrelease volgt...
Jake the muss
Wat een aanfluiting zeg......komt niet eens in de buurt van deel 2, laat staan 1. Nee, ze hadden deze nooit moeten maken. Weet ook niet hoe "cathedral" in de titel komt, want dat zie ik nergens terug. Echt een slechte film. 1 ster, voor de creeper
memento12
ik ben fan van deel 1 en 2 kan er nog steeds naar kijken.daarom ben ik van deel 3 echt geschokt geef jake gelijk hadden ze met hun vingers af moeten blijfen.victor salva kan echt veel beter wtf happend wat een nightmare.ik geloof het gewoon niet echt zonde.
JollyMira
Ook ik ben he met Jake en Memento eens.
Wat een slechte film.
Ik ben echt heel erg fan van 1 en 2,maar deze is??
Ook 1 stem voor de Creeper
renzoroy
Weet ook niet hoe "cathedral" in de titel komt, want dat zie ik nergens terug.
Oorspronkelijk zou dat de bij titel zijn voor deel 3, met een andere verhaallijn, maar dat script/verhaallijn hebben ze veranderd in wat het nu is. De film heet ook alleen maar J.C. 3 Dat cathedral moeten ze hier weg halen.
Wat een draak.
Deel 2 heb ik nooit gezien blijkbaar, deel 1 kan ik me nog maar erg vaag herinneren, maar die was zo slecht nog niet. Dit derde deel zou daar een direct vervolg op moeten zijn, maar behalve het plot zie ik maar weinig van het eerste deel terug.
De JC bad guy mag vol aan de bak in dit deel. Ook vol in het licht, waardoor je de hele tijd naar één of ander cheesy zwart geval met CG vleugels zit te kijken. Op enige spanning moet je dus zeker niet hopen. Op enig acteertalent ook niet, het budget is allicht erg laag geweest, maar er zit werkelijk geen enkele acteur in die ook maar iets aan zijn personage weet bij te brengen.
Qua gore is het ook allemaal erg mak, visueel stelt het niks voor, de personages zijn vervelend, de bad guy is belachelijk en het complete gebrek aan sfeer is stuitend. Dramatisch slecht horrorvervolg.

Jeepers Creepers: Reborn

Nightbreed
Horror, 1990

Killing Ground
Thriller / Horror, 2016
monstertruckvervolgwraakvisionsupernatural creaturehuntlegerbooby trapprehistoric creaturegenerationalfarming communitydeadly creaturedisembodied hand