Genre: Actie / Horror
Alternatieve titel: Blood Surf
Geregisseerd door: James D.R. Hickox
Met onder meer: Dax Miller, Kate Fischer en Taryn Reif
Plot Krocodylus
"Ride the next wave in terror."
Een groep filmmakers reist naar Australië om een documentaire te maken over de nieuwste extreme sport: Bloodsurfing. Tijdens hun zoektocht naar een goede locatie, komen ze terecht in Lilo Cay, waar de golven hoog en de haaien in overvloed zijn. Bij aankomst ontmoeten ze John Dirks en zijn collega, de sexy Artie. John waarschuwt de filmmakers voor een gevaar dat in het water schuilt. Tijdens het schieten van de film worden ze de prooi van een gruwelijke zoutwater-krokodil. Al snel merken ze dat de krokodil zowel op land als in het water aanvalt...
Cecily Howard
Melba Lofranco
Bog Hall
Rolly
janusjanus
Zelden zoiets slechts voorbij zien komen, je zou hem moeten zien om me te geloven.
danuz
Haha, dit is dan echt weer een horror film om met wat maten onder het genot van veel bier te kijken!
Wat verschrikkelijk slecht, maar daardoor heel grappig.
1,5* voor het bier
moviemike
Alles is aanwezig in deze film: de nodige oneliners, een lichte portie erotiek, actie, horror, achtervolgingen, ontploffingen, geweld en humor.
Het enige wat jammer genoeg ontbrak was het talent om met deze ingrediënten een degelijke film te maken.
braambes
Ik vond dit best wel een leuke creature-feature en ik ga hem nog eens 3 sterren geven ook. Het acteerwerk was natuurlijk niet erg briljant, maar dat hoeft ook helemaal niet. Lekkere locatie, de typische personages, ach whatever
ik heb me geamuseerd en dat vind ik het belangrijkst !
bioscoopzaal
Oh nee, wat dat betreft ben ik het helemaal eens met MovieMike. Dit was echt een hele duffe, schabouwelijk geacteerde flutfilm, die behalve de onbedoelde humor echt helemaal niks te bieden had.
1 ster.
citybird
Inderdaad zeer slechte film, met op sommige momenten lachwekkende sfx. Heb me wel nog goed geamuseerd daarom toch nog 1,5*.
sharky
Slecht , met hier en daar wat leuke scenes. Absoluut slecht geacteerd en die kroko is ook niet echt mooi gemaakt.
Michael Meyers
Een film van het hoge (vaak onbedoelde) amusementsgehalte. Ik heb me niet verveeld tijdens de film terwijl ik dat bij sommige a-films wel doe. 2.0*
JurassicPark
een 2,5. tsja matig filmpje wel mooie poster die heeft me eigenlijk naar deze film gelokt
AmazingPP
Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahahaahahhaa, whaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaha, wat een verschrikkelijk slechte film!! Slecht verhaal, slecht geacteerd, slechte effecten, kortom: B-film written all over it. En daardoor juist weer grappig. Ik heb zitten gieren van het lachen.... 1,5 * voor alle tranen die ik gelachen heb....
Statiegeld
1,5* voor het bier
Met deze bedoeling heb ik deze film ook gekeken. Deze film lag in de 'voor 2 euro meenemen'-bak: dat zegt al genoeg lijkt me. Lachen was het welzeker toen die twee meter lange krokodil opeens opsprong en dat hoofd van die rimboe-gozer op de boot pakte maar minder was die mr. Zardyne die echt een verschrikkelijk irritante rol speelde. Iedereen was blij toen hij dood was
[/spoiler
sinterklaas
Krokodillen leven niet eens in zoutwater.
(heb hem niet gezien maar ik lees het plot)
Jawel hoor.
'De zoutwater krokodil komt voor in de tropische streken van Azië en de Grote Oceaan. Dat gebied loopt van de onderste punt van India, via Maleisië en geheel Indonesië met aangrenzende eilanden, tot aan Noord-Australië.
De zoutwater krokodil is de grootste en gevaarlijkste krokodillensoort. Deze kan wel tot 9 m uitgroeien, als ze lang genoeg leven in een ongestoord in een voedselrijk gebied. '
V
Krokodillen leven niet eens in zoutwater.
(heb hem niet gezien maar ik lees het plot)
En deze film zou ik maar mijden.
edit: zie boven.
sinterklaas
En ik maar steeds gehoort van veel mensen dat zoutwater krokodillen maar hele kleine krokodilletjes zijn.
psycholamp
- 1960 berichten
Nee dat zijn de grootste soorten. (misschien eens een plaatje googlen)
Anyway, er is werkelijk van alles bijgehaald in deze film. Haaien, krokodillen en zelfs nog wat guerillas. Te flauw en melig voor woorden, deze hele prent. Zou zo'n acteur die dit script heeft gelezen nou werkelijk denken: Goh, wat een goed verhaal! Daar ga ik in meespelen!
Ik geef deze film geen beoordeling, omdat ie eigenlijk reteslecht slecht, maar van de andere kant briljant in zijn slechtheid.
Biglia
Zo'n acteur denkt waarschijnlijk: eindelijk, werk. 'Acteurs' van dit niveau hebben de rollen echt niet voor het uitkiezen lijkt mij.
Reticulated
Mooie cover en leuke dames, daar is ook alles mee gezegd.
Geraldinho
Hahahaha....in tijden niet zo gelachen.Geweldige komediefilm!!
***********
Wat zeg je?HORRORFILM!?!?!?!?!?!?Oh......Dan is het ietsjes minder van kwaliteit
Phantasm
Ik heb me wel vermaakt met deze film, moet je gewoon met een korrel zout nemen.
MrsTessje
Ik weet niet of ik hem wel durf te kijken hahahah Lijkt me erg eng na de berichten gelezen te hebben
Edie
Leuk, express slecht.. Een van de laatste films van Trimark volgens mij geweest. Acteerwerk van niks, special effects uit de jaren 70.. Daardoor best vermakelijk
Vascago
Vreselijk slecht en nauwelijks leuke scenes op 2 na. 1 daarvan was de slechtste scene die ik ooit gezien heb. Zelfs de krokodil was er beduust van.
Tonypulp
Mwha. Werd een beetje enthousiast toen de naam John Carl Buechler langskwam tijdens de openingscredits. Niet de minste naam én in dit geval verantwoordelijk voor de hoofdattractie; de gigantische killer croc. Het is al een godszegen dat het geen CGI misbaksel is, maar héél imponerend is het verder ook weer niet. Krocodylus, hier beter bekend als 'Blood Surf', is luchtig en verloopt redelijk vlot, maar vergeet onderweg iets te vaak de kijker te trakteren met smerigheden of actie die iets verder over de top gaat dan dit. Iets te veilig, maar je kunt het erger treffen.
joolstein
"i guess this is what u call croc-teasing"
Als je op zoek bent naar wat cheesy plezier, dan kan je met deze film het niet beter treffen! Wat begint als haaienfilm als twee Amerikaanse surfers, een slijmerige tv-producent en een cameravrouw de wateren van haaien opzoeken voor hun surfacties, veranderd uiteindelijk in een animatronics Crocodylus porosus. Alhoewel de film hoopvolle elementen bezat, vergeet het regelmatig de zoutwaterkrokodil te laten bijten. Het acteerwerk is middelmatig. Echter weten de meeste dat de compenseren door minder kledingstukken te dragen. Tja het bevat zelfs enkele (droog-neuk)seksscènes. De Croc zelf, Big Mick genaamd, is nog best een attractie, veelal praktische effecten en weinig cgi-scènes. Alleen tijdens de zwemanimatie van de krokodil. Ook is er gedateerde CGI bij een in tweeën gescheurde kill. Bij dit soort films is er ook altijd wel iets van komedie maar daarvan zijn er maar weinig die echt werken. Bovenstaande quote is er zo één van! De twee vrouwen ontsnappen aan het dodelijke reptielenmonster en tonen vervolgens hun borsten...? Voor een b-film creature feature was dit niet eens heel slecht!
alexspyforever
Tja zoals joolstein al aangaf cheesy filmpje met af en toe wat blote borsten, maar dit is tot nog toe wel de zwakste film met een krokodil als monster die ik heb mogen aanschouwen. Spanning is er zo goed als niet, het enige dat spant is het te kleine shirt van rondborstige Katie Fischer. Neen zij gaat niet topless, daar moet je een andere film (Sirens) voor kijken. Maureen Larrazabal wel, zij is ook een heel leuke verschijning.

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Reykjavik Whale Watching Massacre