• 9.372.317 stemmen

Alternatieve titel: Blood Surf

Geregisseerd door: James D.R. Hickox

Met onder meer: Dax Miller, Kate Fischer en Taryn Reif

Plot Krocodylus

"Ride the next wave in terror."

Een groep filmmakers reist naar Australië om een documentaire te maken over de nieuwste extreme sport: Bloodsurfing. Tijdens hun zoektocht naar een goede locatie, komen ze terecht in Lilo Cay, waar de golven hoog en de haaien in overvloed zijn. Bij aankomst ontmoeten ze John Dirks en zijn collega, de sexy Artie. John waarschuwt de filmmakers voor een gevaar dat in het water schuilt. Tijdens het schieten van de film worden ze de prooi van een gruwelijke zoutwater-krokodil. Al snel merken ze dat de krokodil zowel op land als in het water aanvalt...

avatar van janusjanus

janusjanus

Zelden zoiets slechts voorbij zien komen, je zou hem moeten zien om me te geloven.

avatar van danuz

danuz

Haha, dit is dan echt weer een horror film om met wat maten onder het genot van veel bier te kijken!

Wat verschrikkelijk slecht, maar daardoor heel grappig.

1,5* voor het bier

avatar van moviemike

moviemike

Alles is aanwezig in deze film: de nodige oneliners, een lichte portie erotiek, actie, horror, achtervolgingen, ontploffingen, geweld en humor.

Het enige wat jammer genoeg ontbrak was het talent om met deze ingrediënten een degelijke film te maken.

avatar van braambes

braambes

Ik vond dit best wel een leuke creature-feature en ik ga hem nog eens 3 sterren geven ook. Het acteerwerk was natuurlijk niet erg briljant, maar dat hoeft ook helemaal niet. Lekkere locatie, de typische personages, ach whatever

ik heb me geamuseerd en dat vind ik het belangrijkst !

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Oh nee, wat dat betreft ben ik het helemaal eens met MovieMike. Dit was echt een hele duffe, schabouwelijk geacteerde flutfilm, die behalve de onbedoelde humor echt helemaal niks te bieden had.

1 ster.

avatar van citybird

citybird

Inderdaad zeer slechte film, met op sommige momenten lachwekkende sfx. Heb me wel nog goed geamuseerd daarom toch nog 1,5*.

avatar van sharky

sharky

Slecht , met hier en daar wat leuke scenes. Absoluut slecht geacteerd en die kroko is ook niet echt mooi gemaakt.

Een film van het hoge (vaak onbedoelde) amusementsgehalte. Ik heb me niet verveeld tijdens de film terwijl ik dat bij sommige a-films wel doe. 2.0*

avatar van pompoen

pompoen

Goede actiefilm, alleen wat voorspelbaar.

avatar van JurassicPark

JurassicPark

een 2,5. tsja matig filmpje wel mooie poster die heeft me eigenlijk naar deze film gelokt

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahahaahahhaa, whaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaha, wat een verschrikkelijk slechte film!! Slecht verhaal, slecht geacteerd, slechte effecten, kortom: B-film written all over it. En daardoor juist weer grappig. Ik heb zitten gieren van het lachen.... 1,5 * voor alle tranen die ik gelachen heb....

avatar van Statiegeld

Statiegeld

danuz schreef:

1,5* voor het bier

Met deze bedoeling heb ik deze film ook gekeken. Deze film lag in de 'voor 2 euro meenemen'-bak: dat zegt al genoeg lijkt me. Lachen was het welzeker toen die twee meter lange krokodil opeens opsprong en dat hoofd van die rimboe-gozer op de boot pakte maar minder was die mr. Zardyne die echt een verschrikkelijk irritante rol speelde. Iedereen was blij toen hij dood was [/spoiler

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Krokodillen leven niet eens in zoutwater. (heb hem niet gezien maar ik lees het plot)

Jawel hoor.

'De zoutwater krokodil komt voor in de tropische streken van Azië en de Grote Oceaan. Dat gebied loopt van de onderste punt van India, via Maleisië en geheel Indonesië met aangrenzende eilanden, tot aan Noord-Australië.

De zoutwater krokodil is de grootste en gevaarlijkste krokodillensoort. Deze kan wel tot 9 m uitgroeien, als ze lang genoeg leven in een ongestoord in een voedselrijk gebied. '

bron: http://www.malaysiasite.nl/krokodillen.htm

avatar van V

V

sinterklaas schreef:

klik

En deze film zou ik maar mijden.

edit: zie boven.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

En ik maar steeds gehoort van veel mensen dat zoutwater krokodillen maar hele kleine krokodilletjes zijn.

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

sinterklaas schreef:

Nee dat zijn de grootste soorten. (misschien eens een plaatje googlen)

Anyway, er is werkelijk van alles bijgehaald in deze film. Haaien, krokodillen en zelfs nog wat guerillas. Te flauw en melig voor woorden, deze hele prent. Zou zo'n acteur die dit script heeft gelezen nou werkelijk denken: Goh, wat een goed verhaal! Daar ga ik in meespelen!

Ik geef deze film geen beoordeling, omdat ie eigenlijk reteslecht slecht, maar van de andere kant briljant in zijn slechtheid.

avatar van Biglia

Biglia

Zo'n acteur denkt waarschijnlijk: eindelijk, werk. 'Acteurs' van dit niveau hebben de rollen echt niet voor het uitkiezen lijkt mij.

avatar van Reticulated

Reticulated

Mooie cover en leuke dames, daar is ook alles mee gezegd.

avatar van Geraldinho

Geraldinho

Hahahaha....in tijden niet zo gelachen.Geweldige komediefilm!!

***********

Wat zeg je?HORRORFILM!?!?!?!?!?!?Oh......Dan is het ietsjes minder van kwaliteit

avatar van Phantasm

Phantasm

Ik heb me wel vermaakt met deze film, moet je gewoon met een korrel zout nemen.

avatar van MrsTessje

MrsTessje

Ik weet niet of ik hem wel durf te kijken hahahah Lijkt me erg eng na de berichten gelezen te hebben

avatar van Edie

Edie

Leuk, express slecht.. Een van de laatste films van Trimark volgens mij geweest. Acteerwerk van niks, special effects uit de jaren 70.. Daardoor best vermakelijk

avatar van Vascago

Vascago

Vreselijk slecht en nauwelijks leuke scenes op 2 na. 1 daarvan was de slechtste scene die ik ooit gezien heb. Zelfs de krokodil was er beduust van.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Mwha. Werd een beetje enthousiast toen de naam John Carl Buechler langskwam tijdens de openingscredits. Niet de minste naam én in dit geval verantwoordelijk voor de hoofdattractie; de gigantische killer croc. Het is al een godszegen dat het geen CGI misbaksel is, maar héél imponerend is het verder ook weer niet. Krocodylus, hier beter bekend als 'Blood Surf', is luchtig en verloopt redelijk vlot, maar vergeet onderweg iets te vaak de kijker te trakteren met smerigheden of actie die iets verder over de top gaat dan dit. Iets te veilig, maar je kunt het erger treffen.

avatar van joolstein

joolstein

"i guess this is what u call croc-teasing"

Als je op zoek bent naar wat cheesy plezier, dan kan je met deze film het niet beter treffen! Wat begint als haaienfilm als twee Amerikaanse surfers, een slijmerige tv-producent en een cameravrouw de wateren van haaien opzoeken voor hun surfacties, veranderd uiteindelijk in een animatronics Crocodylus porosus. Alhoewel de film hoopvolle elementen bezat, vergeet het regelmatig de zoutwaterkrokodil te laten bijten. Het acteerwerk is middelmatig. Echter weten de meeste dat de compenseren door minder kledingstukken te dragen. Tja het bevat zelfs enkele (droog-neuk)seksscènes. De Croc zelf, Big Mick genaamd, is nog best een attractie, veelal praktische effecten en weinig cgi-scènes. Alleen tijdens de zwemanimatie van de krokodil. Ook is er gedateerde CGI bij een in tweeën gescheurde kill. Bij dit soort films is er ook altijd wel iets van komedie maar daarvan zijn er maar weinig die echt werken. Bovenstaande quote is er zo één van! De twee vrouwen ontsnappen aan het dodelijke reptielenmonster en tonen vervolgens hun borsten...? Voor een b-film creature feature was dit niet eens heel slecht!

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Tja zoals joolstein al aangaf cheesy filmpje met af en toe wat blote borsten, maar dit is tot nog toe wel de zwakste film met een krokodil als monster die ik heb mogen aanschouwen. Spanning is er zo goed als niet, het enige dat spant is het te kleine shirt van rondborstige Katie Fischer. Neen zij gaat niet topless, daar moet je een andere film (Sirens) voor kijken. Maureen Larrazabal wel, zij is ook een heel leuke verschijning.