• 9.373.254 stemmen

Geregisseerd door: Robert Zemeckis

Met onder meer: Meryl Streep, Bruce Willis en Goldie Hawn

Releasedatum: 7 januari 1993

Plot Death Becomes Her

"In one small bottle... The fountain of youth. The secret of eternal life. The power of an ancient potion. Sometimes it works... sometimes it doesn't."

Actrice Madeline Ashton heeft betere tijden gekend. Wanneer haar oude vriendin Helen Sharp haar verloofde Ernest Menville voorstelt aarzelt ze geen moment om hem in te pikken, want Ernest kan als getalenteerd plastisch chirurg mooi haar uiterlijk opkalefateren. Jaren later krijgt Helen van heks Lisle von Rhoman de gelegenheid om uit de bron van de eeuwige jeugd te drinken, wat de concurrentiestrijd tussen de dames weer opnieuw aanwakkert.

avatar van Jordy

Jordy

Beetje flauwe komedie, maar door de leuke special effects een een erg grappige rol van Willis vond ik 'm toch zeker de moeite waard. 3 sterren.

avatar van neo

neo

best wel leuke film met goeie special effects.ergerde me alleen erg aan goldie hawn

avatar van dttom

dttom

vette humor man

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

Ik heb maar weinig kunnen lachen en dat is toch wel het minste wat ik verwacht bij een komedie.

avatar van Bandit

Bandit

Weet je wanneer ik moest lachen.....toen de film eindelijk afgelopen was.

Het is gewoon een slappe komedie.

avatar van renske

renske

Zwarte komedie. Bleek veel leuker te zijn dan ik had gedacht.

avatar van Phoenix

Phoenix

Na een ontzettend traag begin, volgt er een film die echt te debiel voor woorden is. Ik snap niet dat zulke acteurs in dit soort films terechtkomen... Ik geef 2,5* omdat ik toch wel redelijk wat gelachen heb en de special-ffects er nog aardig uitzien .

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Vrij oninteressante komedie; met moeite afgekeken. ** is meer dan genoeg.

jassonn

De film heeft hier een erg laag gemiddelde vind ik. Heb nog best wat gelachen en de special fx zijn erg goed.Het verhaal is misschien te gek voor woorden maar dat is ook wel weer leuk. 4*

avatar van noldjuh

noldjuh

op sommige momenten is de film inderdaad flauw, maar hij is best te doen dankzij de special effects zoals het van de trap vallen van meryl streep en het gat in de buik van goldie ook mooi om te zien is hoe de hand verjongt na een druppel van de toverdrank

Spoiler alert.

Spoiler alert.

Check de cover

avatar van Darius

Darius

Wat een gedrocht. Zo eentje waar je spontaan de behoefte van krijgt om een zweefduik tegen een betonnen muur te maken om het maar zo snel mogelijk uit je kop te krijgen. Bah.

avatar van Purmerend

Purmerend

Mooie special effects en Bruce Willis heeft mij aangenaam verrast met zijn grappige rol!

avatar van WB

WB

De minst goeie van Zemeckis (die ik gezien heb). Beetje jammer, maar het lag mij niet echt. Het grimmige sfeertje en het vreemde verhaal kon de film net niet redden. 2,5 sterren...

avatar van sebas83

sebas83

would you please stop breathing- meryl streep

avatar van savi_7

savi_7

beetje rare film met Willis in de rol van een nerd

avatar van Sannepan

Sannepan

Dit is wel een van de slechtste films die ik ooit gezien heb. De enige reden waarom ik dit gedrocht af heb gekeken (een hele prestatie), is omdat ik verwachtte dat er nog iets leuks zou komen, aangezien Veronica Magazine er 4* voor gegeven had. Maar het enige wat kwam, was een beetje slappe, zwartgallige humor, Meryl Streep met haar nek in de vreemdste vormen en een idioot verhaal. Op een gegeven moment hoopte ik alleen nog maar dat ze ergens zoiets als een achilleshiel zouden hebben. En ze gingen maar niet dood!!

En dan probeer je dit gedrocht zo snel mogelijk uit je geheugen te bannen, besluit een vriendin van je dit op haar feestje te gaan kijken Iedere keer dat ik deze film kijk, erger ik me er meer aan. Op dat feestje was ik trouiwens niet de enige die deze film een verschrikking vond.

De enige reden dat ik 1,5* geef, is vanwege de special effects die er wel mooi uitzagen. Verder was het acteren ook niet slecht.

Dus toch nog 1,5* voor dit misbaksel. Waarschijnlijk omdat ik in een goede bui ben. Het kan nog wel eens 1* worden.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Onbegrijpelijk dat zoveel mensen dit zo'n slecht film vinden. Ik blijf m erg leuk vinden. Vooral het acteerwerk maakt dit een erg leuke film, Streep, Hawn en Willes zijn allemaal op dreef en er zijn ook nog enkele leuke bijrollen. De special effects zijn vrij origineel en zien er goed uit. Beetje tekenfilmachtig zo af en toe.

Blijft lekker op een 4 staan.

avatar van mikoz

mikoz

BoordAppel schreef:

Blijft lekker op een 4 staan.

Ik vond dit ook een leuke film ..

Maargoed 3.5

avatar van MoTh

MoTh

vind het n schitterende film! met klassebakken als Hawn, Streep (waw!), Wilis and Rosselini kan ni fout zijn...

4.5

avatar van Sannepan

Sannepan

MoTh schreef:

Dat dacht ik ook toen ik deze film ging kijken...

avatar van MoTh

MoTh

vond de special effects ook wel dik in orde.... enkel Hawn haar ogen vond ik lelijk...

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Goh wat een bagger is dit.

Beetje gezeur tussen Hawn en Streep met als twist dat ze onsterfelijk zijn. Wat gesloopte nekken en gaten verder blijft het allemaal suf. Ik heb ook een hekel aan Streep, kan daar dus ook mede aan liggen.

2,0

avatar van Alastor

Alastor

't Is lang geleden dat ik deze film gezien heb, ik weet nog dat ik hem destijds rotslecht vond.

Het feit dat deze film toch nog zo is blijven hangen betekent wellicht dat de film meer in huis heeft dan ik aanvankelijk dacht. Ik zou deze graag een keer herzien.

avatar van SSeagal

SSeagal

Leuke komische film, toendertijd in de bios gezien! ***

avatar van Pepito

Pepito

Voor Amerikaanse begrippen erg zwartgallige humor.

Met een vette knipoog naar Hollywood's obsessieve hang naar de eeuwige jeugd. Het script is rommelig, maar Meryl Streep en Goldie Hawn spelen zichbaar met veel plezier.

Her en der geweldige onliners:

[Madeleine] " Could you just not breathe? "

avatar van Flipman

Flipman

Vage herinneringen, maar ik weet dat ik hem erg leuk vond ! Vooral "The Battle Of The Living Dead" vond ik hilarisch !