Scary Movie 3 (2003)
Geregisseerd door: David Zucker
Met onder meer: Anna Faris, Anthony Anderson en Kevin Hart
Releasedatum: 18 december 2003
Plot Scary Movie 3
"Great trilogies come in threes."
Cindy is nu televisiejournalist en maakt een reportage over graancirkels op de boerderij van Tom (Sheen), die zijn vrouw in een auto-ongeluk heeft verloren. Ook wordt ze verliefd op Toms broer George (Rex), een witte rapper. Cindy komt erachter dat er een videoband in circulatie is, en iedereen die de band kijkt gaat na zeven dagen dood. Het is dus aan Cindy, Tom, George en de president (Leslie Nielsen) om de wereld te redden voordat deze band op tv komt.
Cindy Campbell
CJ
Ross Giggins
Becca
pjutter
heel scary movie is gewoon triest
deel 1 en 2 waren nog wel een beetje te doen en daar zat ook nog wel humor in, maar dit deel ???? echt te zielig voor woorden
leslie nielsen is ook gewoon iritant
Doom
Hmm, ik vond juist deel 2 erg triest. Deel 3 was een verrassend goed deel vergeleken met z'n voorgangers. Vond hem eigenlijk wel humor, erg flauw maar goed. Misschien wel beter dan het eerste deel zelfs
salvado_19
geweldig als die op een gegeven moment wegrijd en dan achteruit kijkt en volop vooruit rijd en dan dwars door een hek rijd en dan hoor je nog ff zon schapen geluid haha ik heb dat stuk wel 20 keer overgekeken
666south park
sjonge jongen deze scary movie was egt de slechte scary movie die er is eg waar een 3,0 ervoor omdat er ook stukjes van 8 mile en the ring in zitten want dat was ook laggen en dat stond ook op de dvd ervan :S
BlueSword
vond deze wel leuk, had hem in de bios gezien.
de eerste keer lach ik helemaal in een deuk.
deel 1 was toch de beste en daarna komt deze.
deel 2 was wel erg triest.
ik wacht al op scary movie 4.
-Jennifer-
Dit deel was echt stom, helemaal geen humor! Deel 1 blijft het beste! Als er een deel 4 uitkomt, maar hopen dat die beter is
Idol
ja deeltje 4 komt eraan in juni,
films die onder andere voor schut worden gezet zijn:
saw, war of the worlds en the grudge!
BlueSword
volgens mij kwam die 14 april...
en heb zelf posters van saw, war of the worlds en the grudge gezien ja, super geinig! vooral die van the grudge.
krien tromp
ik zit ook te wachten op deel 4... ik vond deel 1 toch het beste, maar deze ook niet mis. Deel 2 was ook leuk, maar niet te vergelijken met deel 1. Hoop dat deel 4 ook leuk is
Turkeyloverz
ja deeltje 4 komt eraan in juni,
films die onder andere voor schut worden gezet zijn:
saw, war of the worlds en the grudge!
Ook Chucky staat op de poster
BlueSword
dit zijn ze allemaal...chucky heb ik nog niet gezien btw...
Dead01
- 1977 stemmen
Nog een vierde,man weten ook van geen ophouden precies.
De Eerste was goed maar als je de die hebt gezien heb je ze allemaal gezien,zelfde humor en juist beetje ander verhaal.
Waku
VOnd de eerste al niet best maar deze derde
kwam al vrij snel mijn neus uit.
Goedkope manier van scoren en geld verdienen.
Tot nu toe alleen deel 2 niet gezien en ik denk dat ik het daar ook maar bij houd.
Er zal ongetwijfeld een markt voor zijn..
Gizzmann
Hier zijn slechts enkele stukken leuk, bij deel 1 en 2 was álles leuk.

Bovendien probeert Scary Movie 3 nog een beetje verhaal te hebben

Sorry hoor, Angrod, dat ik deze oude koe opvis, maar er klopt niet veel van dit berichtje.
BlueSword
dit is de originele poster, denk ik
nee er is al een andere poster bekend...maar deze kon je al daarvoor makkelijk zien dat die nep is.
Samedi
Zeer slechte ' scary movie '..
ten eerste wanneer is het scary??
ten tweede is dit een movie?? of is dit gewoon galgenhumor:S
Ik vond en vind deel in de beste tot nu toe.. laten we hopen dat deel 4 er verandering in brengt
nickvanzutphen
Vooral die hooivork met zijn shotgun geluid is grappig
En voor degene die heel Scary Movie niets aan vinden heeft het toch ook geen zin om volgende delen wél te gaan kijken?
donnie darko
Best wel leuke komedie. Veel beter als de tweede scary movie, en iets beter als de eerste.
Het blijft allemaal heel amusant, en de rol van Leslie Nielsen is echt wel hilarisch.
Voor de rest vond ik het wel soms dat het wat te ver ging. Op het begin van die bepaalde scenes vond ik het dan heel grappig, maar dan bleef dat maar doorgaan en dan is de lol ervan af.
maar goed, toch 3* voor een leuk filmpje.
Anakin01
Zo: Eindelijk een beter vervolg, dat tweede deel trok op niet veel hoor:s
Ongeveer even goed als de eerste, maar deze vond ik ietsje meer hebben.
Leslie Nilsen speelt mega goed, en dat rap duel enzo, leuk nagedaan. Dat van The Ring was ook wel geslaagd anders:)
Goede film! 3*
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Pfff, 84 minuutjes.. Ik had mijn popcorn nog niet eens op tijdens deze film..
Erg slappe hap!! Iets beter dan Deel II, maar ik begrijp eigenlijk nog steeds niet waarom ik naar deze film ben gegaan.
Ow ow, wat is het simpel om zulke films te maken.... Daar heb je echt geen talent voor nodig.
En talent hebben deze makers dan ook totaal niet.
The Moviefreak
Leuke film met een leuk onderwerp: The Ring
Maar niet beter dan Scary Movie 2
3,5 sterren
DOBBY DIGITAL
Slechtste film.. tis een leuke film maar niet een 'scary movie'.. Ze moeten meer horrorachtig erin stoppen net als in 1.. een "GOED" onderwerp.. ik vond deze beetje naked gun gekruist met peppi en kokki :S saaiii
BlueSword
het is een leuke film maar geen enge film?
wat verwacht je dan, deel 1 en 2 waren ook niet eng naar mijn mening.
omdat er geen horror inzit een 1.0*?
hmm okay.
maar ja laatst weer gezien en verhoog hem nog even naar 3.5*
Turkeyloverz
Zal wel komen doordat The Wayans niet meer meewerken aan het script...
Big_bazznizz
Scary movie vond ik sowieso al niet zo heel grappig, maar deel 3 was niet meer dan een film die gemaakt was om geld op te brangen. Hoewel de special effects (voor zover je daarvan kan spreken) in deze film beter waren dan in de voorgaande delen was de humor ver te zoeken.
king16
- 1904 stemmen
De leukste van de 3. Dit keer meer ruimte voor subtiele humor t.o.v. films uit het verleden (bijvoorbeeld de verwijzing naar Air Force One door Leslie Nielsen) i.p.v. de standaard Dope en Sex grappen

Scary Movie 5

Family Guy Presents Stewie Griffin: The Untold Story
Animatie / Komedie, 2005

Recep Ivedik
Komedie, 2008
parodievhsspoofhorror spoofbuitenaardse invasiecrop circle tv news anchormysterious deathhorror parody dumb blonde