• 9.374.446 stemmen

An American Werewolf in Paris (1997)

Komedie / Horror | 105 minuten

Genre: Komedie / Horror

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Luxemburg / Nederland / Frankrijk

Geregisseerd door: Anthony Waller

Met onder meer: Tom Everett Scott, Julie Delpy en Thierry Lhermitte

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot An American Werewolf in Paris

"Things are about to get a little hairy."

Andy McDermott gaat samen met twee vrienden op reis naar Parijs. Andy wordt door zijn vrienden opgestookt om een stunt uit te halen en hij is van plan van de Eiffeltoren af te springen. Eenmaal bovenop de toren ziet hij een meisje een poging tot zelfmoord doen. Hij redt haar, maar zij wil eigenlijk niets met hem te maken hebben. Ze begint steeds vreemder gedrag te vertonen en het blijkt dat ze een weerwolf is. Als hij in de gaten heeft wat er met haar aan de hand is, verandert hijzelf ook in een weerwolf.

Andy McDermott

Serafine Pigot

Dr. Thierry Pigot

Chief Bonnet

Inspector LeDuc

Officer with Flashlight

sinterklaas

Hij was wel op video verkrijgbaar in Nederland van de maatschappij Buena Viesta ofzo(die ook the rock en armageddon uitgaven)

Zal eens kijken of ik ze mails kan sturen dan vraag ik ook of ze Do Not Disturb op dvd uitbrengen.

avatar van Reinbo

sinterklaas schreef:

Wil je dat alsjeblieft niet doen...

sinterklaas

Als ze dan toch misschien op dvd uitkomen dan kan je ze toch gewoon laten liggen .

ik zou ze wel op dvd willen hebben(de nederlandse versie dan he) zou dan misschien een hele vracht van die exemplaren bij de blokker liggen.

sinterklaas schreef:

Ja voor 2,50 euro .

sinterklaas

Wat een prachtige prijs heb je nog wat over voor een zak chips. Goed verzonnen HALLOWEEN.

sinterklaas

Ik maak een vergissing hij was door tistar home video uitgebracht, OK ga ik daar effe een mail sturen

HALLOWEEN

sinterklaas ik bedoel dat de film zo slecht is dat het gewoon niet meer waard is .

sinterklaas

nou nou er zijn wel slechtere films hoor

HALLOWEEN

Nou hij is ook niet super goed bij mij ver onder het gemiddelde.

sinterklaas

Ik zeg ook niet dat ie supergoed is, ik vond hem na mijn mening spannender dan AAWIL

avatar van Reinbo

AAWIL is ook vooral erg geestig.

sinterklaas

Mijn stem word verhoogt naar 3,5 omdat ik me nog wat van deze film herinner dat erg cool was.

Moet hem na 3 jaar toch weer eens herkijken.

Maar niet op DVD was ik maar baas van een dvd-maatschappij

sinterklaas

Is ie in vlaanderen ook niet te krijgen??

avatar van lowhusky

lowhusky

Een vaag verhaal, redelijke horror, een veel te vrolijk einde.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

klopt.

JurassicPark

een 4,0. goede weerwolf film. maar geen vervolg op An American Werewolf In Londen. de weerwolf kan er mee door.

sinterklaas

Heb hem laatst nog ergens op video gevonden en gisteren herzien.

Er veranderd wel weer een hoop tijdends het kijken na 3 jaar. Er zaten inderdaad flauwe stukken in en soms leek het inderdaad op een tienerkomedie vooral dat stomme vrijheidsbeeldscene Maar op sommige momenten weer leuk om te zien. Ook spannende stukjes die in dat riool met die twee oogjes of in de catacombes of de begraafplaats. en de weerwolven zagen er niet echt slecht uit hoor.

Oh, en ik heb nog gekeken naar de locaties, deze is volgens velen deels in Amsterdam en Luxemburg opgenomen. Nou, van Luxemburg zag ik wel een stukje die trein maar ik heb geen enkel stukje Amsterdam gezien.

Ik blijf bij de 3,5*
Ik geef London maar hetzelfde cijfer.

JurassicPark

ik zoek deze film al zo lang in winkel maar ne ik zie hem nergens zelfs niet in free record shop en in music store kan iemand alsjeblieft zeggen wat je hem kan krijgen

avatar van BlueSword

BlueSword

deze is niet te koop in nederland, zal waarschijnlijk ook niet gebeuren.

hoezo niet ?

sinterklaas

Ik weet het niet. Misschien komt ie nog wel eens op dvd(ooit) Anders zou ik gewoon maar de video opzoeken.

ok

avatar van Wassup !

Wassup !

Dacht dat deze film een dikke flop zou zijn. Echt niet dus deze film zit vol actie en redelijke horror. 3.5/5 .

avatar van dafoefan

dafoefan

Hele slechte film.

An American Werewolf in Londen, is stukken beter!

avatar van Wassup !

Wassup !

Eens herzien en viel toch een beetje tegen.

Daarom verlaag ik deze film.

2.5/5!

avatar van Galantje0012

Galantje0012

goed verhaal en vermakelijk, maar viel voor de rest wat tegen, wel af en toe grappig: 2,5*

avatar van kaydegreef

kaydegreef

Leuke film Met goede special-effects...

avatar van martinovitch

martinovitch

Zeer goede film.

jammer dat deze op zijn gemiddelde score gebuisd is.

3.5 *

avatar van 606

helemaal niet slecht vond het wel kunnen

spannend en aantal goede scene's

3,5 ster

avatar van Keutul

Keutul

Erg vermakelijk. Zo'n slechte film dat het vermakelijk is.....