• 9.373.531 stemmen

An American Werewolf in Paris (1997)

Komedie / Horror | 105 minuten

Genre: Komedie / Horror

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Luxemburg / Nederland / Frankrijk

Geregisseerd door: Anthony Waller

Met onder meer: Tom Everett Scott, Julie Delpy en Thierry Lhermitte

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot An American Werewolf in Paris

"Things are about to get a little hairy."

Andy McDermott gaat samen met twee vrienden op reis naar Parijs. Andy wordt door zijn vrienden opgestookt om een stunt uit te halen en hij is van plan van de Eiffeltoren af te springen. Eenmaal bovenop de toren ziet hij een meisje een poging tot zelfmoord doen. Hij redt haar, maar zij wil eigenlijk niets met hem te maken hebben. Ze begint steeds vreemder gedrag te vertonen en het blijkt dat ze een weerwolf is. Als hij in de gaten heeft wat er met haar aan de hand is, verandert hijzelf ook in een weerwolf.

Andy McDermott

Serafine Pigot

Dr. Thierry Pigot

Chief Bonnet

Inspector LeDuc

Officer with Flashlight

avatar van neo

neo

best aardig vervolg op an american werewolf in london.de effecten zien er mooi uit en de film is ook best wel spannend.jammer dat ik deel 1 niet heb gezien,want die schijnt erg goed te zijn.

avatar van Blindfold

Blindfold

Veeeheel slechter vervolg op de wel goede London versie.

avatar van vic

vic

hoe ze hebben gedurft om de cult klasieker te vervolgen met deze troep weet ik ook niet maar ik denk dat al hun geld aan de special effects opging

avatar van Lt-zero

Lt-zero

heb wel gelachen, maar een klassieker?

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Zo slecht vond ik em niet; is eerder komisch!

avatar van EmDee

EmDee

Deze film is echt slecht!

avatar van kungfuzombie

kungfuzombie

De acteurs zijn slechter dan in het origineel, de humor is van dat simpele tiener bagger, het verhaal niet origineel meer, en wat blijft er dan nog over? De special effects? Hier kun je goed het verschil zien tussen ouderwetse en computer effecten, de "zombies" zijn op de ouderwetse manier gedaan en zien er lekker smerig en overtuigend uit terwijl de weerwolven met de computer gemaakt zijn en die lijken zo weggelopen uit een of andere slechte tekenfilm!

Weer een vervolg op een klassieker om zeep geholpen!

avatar van Armin

Armin

Hoezo vervolg ?? Volgens mij staat deze film los van AWiL. Ik vond hem wel aardig trouwens. **1/2

avatar van jedymaster

jedymaster

jaamer dat er op een klassieker een vervolg moet komen maar eerlijk is eerlijk niet onaardig gedaan

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Goh, ik wist niet dat dit een officieel vervolg was op American Werewolf in London, dacht dat het gewoon een goedkope ripoff was. Nou ja, ik kan me deze film nog vaag herinneren en ik vond het toentertijd erg matig. Zeker niet zo leuk als American Werewolf in London. Moet hem nodig een keertje herzien, want er is me verrassend weinig bijgebleven van deze film.

damon

Wat maakt het nou uit dat er van een "klassieker" (vond deel 1 nou niet zo bijzonder) een vervolg komt?!

Saving Pvt. Pyle

Het verschil in kwaliteit zit hem niet alleen in het feit, dat 'Paris' een remake is van 'London'.

Het zit 'm vooral in de weerwolven. Van welke weerwolf zou jij eerder bang worden:

1. Weerwolf Paris

of

2. Weerwolf London

avatar van pjotr

pjotr

Beetje rare vergelijking - het plaatje uit "Paris" is een screenshot terwijl die van "London" een slechte collage is...

Saving Pvt. Pyle

Sorry, Pjotr. Ik kon geen betere vinden.

Heb jij betere foto's gezien op internet?

Leuke site!

damon

een paar scenes uit deze film zijn trouwens in Amsterdam opgenomen.......tis dat je het weet.....

avatar van bad motherfucker

bad motherfucker

Ook in Luxemburg!

avatar van mikey

mikey

Vlotte en grappige film dat erg lijkt op klassieker '... in london'. Niet zo grappig en goed als het origineel. 3

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

ik vond hem wel leuk om een keer te zien maar het meest tegenvallen vond ik dat de wolven er wel erg nep uit zagen , je zag zo dat ze geanimeert waren op de computer

damon

leuke film met een irritante hoofdpersonages

ik vond die 2 levende doden wel grappig

avatar van otherfool

otherfool

Ik zag deze eerder dan 'London', en heb me wel vermaakt. De scene in de nachtclub is heel aardig. 3*.

avatar van 666south park

666south park

ik geef er een 4,5 voor omdat er veel gebeurd en je ziet de weerwolf temminste goed en een leuk verhaal geen goed vervolg op an american weerwolf in londen maar gewoon een leuke weerwolfen film en leuke moorden

sinterklaas

Eigenlijk spannender dan London. Heb Paris een jaar of 2/3 geleden gezien. Gister London, nou London vond ik waardeloos(maar daar lees je mijn bericht wel) Maar deze vond ik toch nog spannend 2jaar geleden, ik weet nog niet hoe ik hem nu vind. Het begin vond ik wel erg hard.Voor de rest is het verhaal wel een beetje slap en het einde ook dom. Maar ik heb me toch nog vermaakt.

Alleen raar dat ie in nederland niet op dvd tekoop is.

2,5(toen)

avatar van HALLOWEEN

HALLOWEEN

Nou wil ik even m,n woordje doen en opkomen voor lodon.

Ten eerste is deze film ver van spannender dan london naar mijn mening.

Ten 2de de weerwolf is uitermate slecht afgemaakt waardoor het soms lijkt op een cartoon.

Ten 3de zijn de special effects ook niet echt super.

Dus deze film kan het bij langer niet tippen bij london.

avatar van BlueSword

BlueSword

AW in londen heb ik nog niet gezien, wil ik zeker nog is doen.

deze film was wel gaaf, en vond de weerwolf er helemaal niet zo slecht uitzien.

jaren geleden vond ik deze ook mega eng.

HALLOWEEN schreef:

Nou wil ik even m,n woordje doen en opkomen voor lodon.

Ten eerste is deze film ver van spannender dan london naar mijn mening.

Ten 3de zijn de special effects ook niet echt super.

Dus deze film kan het bij langer niet tippen bij london.

once agian ieder zijn eigen mening jij vind paris niet goed ik vind londen niet goed en dat kan.

avatar van Reinbo

Moet je beide toch nog eens herzien. London is Meesterlijk! Deze film is net zo slecht als de poster doet vermoeden. Gelukkig niet in Nederland te krijgen.

sinterklaas

Lees gewoon eens mijn bericht bij aw in London, daar zeg ik ook waarom het voor mij een klotefilm is.

Waneer maken ze eens een keer An American Werewolf In Amsterdam.

avatar van BlueSword

BlueSword

Reinbo schreef:

vind de poster ook nog vet ook.

en niet in nederland? jammer.