• 9.373.940 stemmen

Geregisseerd door: Jason Bloom

Met onder meer: Pauly Shore, Stephen Baldwin en Joey Lauren Adams

Gesproken taal: Engels en Russisch

Plot Bio-Dome

"Bud and Doyle are here to save the world. But who's gonna save the world from Bud and Doyle?"

Bud en Doyle zijn net gedumpt door hun vriendinnen omdat ze volgens hen niet voldoende geven om het milieu. Wanneer Bud en Doyle per ongeluk opgesloten raken in een "Bio-Dome", om vervolgens een jaar zonder contact met de buitenwereld te leven, is dat dé kans om hun vriendinnen te bewijzen dat ze wel om het milieu geven.

Ik vond deze film een aantal jaar geleden de beste en meest geniale film ooit. Ik heb hem dan ook een keer 10 keer gekeken in een week.

Als ik hem nu voor het eerst zou zien zou ik het waarschijnlijk een van de slechtste films ooit vinden. *2,5 voor de sentimentele waarde dan maar.

avatar van angerona

angerona

Mr Shore is ten 1ste SUPER OPWINDEND en ten 2de is dit de hilarischte film allertijden!!

avatar van (matthijs)

(matthijs)

Same here. Was leuk toen ik 15 was. Waarom weet ik ook niet meer. 2* van mij, ook voor het sentiment.

avatar van gemaster

gemaster

Een echte MUST SEE!!

En hij staat op 1 in je top 10. Hoe is het in godsnaam mogelijk........

avatar van Purmerend

Purmerend

Ja, bekijk dan Dumb & Dumber eens.

avatar van Master Blaster

Master Blaster

hillarische film

gewoonweg geweldig

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Die wortelschene van kylie is toch wel het beste stukje van deze film!

Verder is het een grappige en amusante film, vooral door Pauly Shore, die ik toch altijd erg goef vind! Jammer dat hij zo weinig films gemaakt heeft.

3,5

avatar van The Bullet

The Bullet

Pauly Shore is echt een goede speler

een VETTE 5 hij staat bij mij in de Top 3,

alle films van Pauly Shore vindt ik goed ik vind hem hem een goede spelers

Groetejes,

T.B

avatar van TrickSTER

TrickSTER

Ik heb een paar jaar geleden deze film gezien.

Persoonlijk vond ik hem GAAPverwekkend.

Supersaai lachen is iets wat zonder deze film beter gaat.

Vandaar een 0,5

Relax

Ik vind mensen echt dom die dit grappig vinden.

Er zaten echt te flauwe grappen in voor woorden, het had een leuke film kunnen zijn, maar als iedereen zo lomp en overdreven acteerd als die 2 spelers erger ik me de tering.

Ik werd kwaad in mijn klas dat mensen dit grappig vonden, het was zwaar iritant.

0.5 voor deze ongeloofelijke kut film.

avatar van kiriyama

kiriyama

Bagger film eerste klas. Je kan nog beter naar tell sell kijken.

avatar van Mescalino

Mescalino

0,5 ster en dan ben ik nog aardig. Nooit zulke bagger gezien.

avatar van N811

N811

2.0: heb ik nu ruzie? ik heb er wel naar kunnen kijken hoor, vooral naar kylie .

Haar aanwezigheid heeft mijn cijfer naar een 2.0 gebracht

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

1.5* omdat het een paar keer grappig werd, voor de rest was het zwaar waardeloos...

avatar van Sal

Sal

na 10 minuten hield ik het voor gezien, wat een kinderachtig gedoe zeg, alleen al de manier waarop ze praten. En de humor... welke humor? misschien dat ik dit leuk vond toen ik 12 was ofzo maar die tijd ligt (god zij dank!) ver achter mij.

een 1,5*, maar alleen omdat ik maar 10 minuten van de film gezien heb (maar die 10 minuten op zich zou ik een 0,5* geven)

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Sal schreef:

Of geef de film een halve ster of stem niet.

avatar van Lust

Lust

Als dit dat zo kut film is waarom besteden jullie hier dan aandacht en moeite aan.

vond het geen goede film lotr is een goede film

vond het wel een film die ik vaker wil zien.

maar ja iedereen zijn eigen mening.

Lust schreef:

vond het geen goede film lotr is een goede film

vond het wel een film die ik vaker wil zien.

maar ja iedereen zijn eigen mening.

het is nogal logisch als je films kijkt...

TV weet je wel, hij was op TV.. en we MOESTEN het kijken in de klas dus hoe wou ik dat ontwijken dan ?

avatar van HALLOWEEN

HALLOWEEN

Een echte MUST SEE!!

vet mee eens dit is mijn favo film

avatar van HALLOWEEN

5 steren!!!!!!!!!!!

that's the spirit 5 sterren

avatar van Flipman

Flipman

Zaten hele leuke stukken in hoor, maar de trailer deed vermoeden dat de film leuker is dan in werkelijkheid het geval is.

Ik moet toegeven dat het verhaal wel leuk is (hoewel zeker niet origineel; twee lijpo's komen in een vreemde omgeving en slopen de boel).

Een twee.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

een middelmatige film. wel leuk om er een keer naar te kijken. sommige momenten zijn grappig krijgt een 2,5* van mij.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Flipman schreef:

dat is bijna bij elke film zo

avatar van TimD

TimD

Nietwaar. Trailer van Date Movie gezien?

avatar van TimD

TimD

gemaster schreef:

Waarom staat dit niet in de flop 100? Zelden zulke bagger gezien.

Mijn leraar uit groep 8 leek het wel een leuk idee om tijdens een van de laatste dagen een film te kijken met de klas. Hij had speciaal voor ons een van zijn favoriete films gehuurd. Daar zat ik dan: Op een ongemakkelijke stoel te kijken naar een hoop kleuterachtige 'humor'. En die eikel van een leraar maar lachen om elke infantiele grap. Probleem was natuurlijk, als je een slechte film zit te kijken, dan kan je hem afzetten of weglopen, maar in dit geval had dat gelijk gestaan aan spijbelen. AAAAAARGH!

0,5 sterren.

Kan toch zijn dat de beste man de film echt grappig vond.

avatar van dredg

dredg

2 sterren. Zeker geen topper, maar gewoon een leuke flauwe film voor op een avond met wat vrienden. Hier en daar wat grappige momenten. Af en toe is zo'n simpele film gewoon leuk om te zien.

avatar van Showmaster K

Showmaster K

Dit is echt, écht een domme film. Vijf sterren.

Relax

Zelfs bij een pornofilm met een storyline zijn de acteurs beter dan deze acteurs... dit is eerder blijspelen.

Zelfs Badly Dubbed Porn op Comedy Central is grappiger dan dit

Dat zegt al heel wat.

avatar van Isoa

Isoa

Geweldig gewoon,

ik denk dat ik deze film nu zo'n 50 keer heb gezien en elke keer als ik 'm kijk komt er een smile op mijn gezicht

5 ***** (helaas kan ik 'm niet meer ***** geven..

101% niet mee eens.