• 9.372.961 stemmen

Geregisseerd door: Jason Bloom

Met onder meer: Pauly Shore, Stephen Baldwin en Joey Lauren Adams

Gesproken taal: Engels en Russisch

Plot Bio-Dome

"Bud and Doyle are here to save the world. But who's gonna save the world from Bud and Doyle?"

Bud en Doyle zijn net gedumpt door hun vriendinnen omdat ze volgens hen niet voldoende geven om het milieu. Wanneer Bud en Doyle per ongeluk opgesloten raken in een "Bio-Dome", om vervolgens een jaar zonder contact met de buitenwereld te leven, is dat dé kans om hun vriendinnen te bewijzen dat ze wel om het milieu geven.

avatar van Jordy

Jordy

Zo ongelofelijk stompzinnig dat het af en toe nog wel een beetje grappig was. De film werd overal helemaal de grond in geboord, maar ik heb slechtere films gezien. 2 sterren.

avatar van Blindfold

Blindfold

Er zaten zeker een zooi melige stukjes in.

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Gewoon een mega maffe film, maar wel geweldig grappig! Heb hem al vier keer gezien ofzo, maar hij blijft gewoon grappig. 4 sterren omdat het een van de films is die gewoon in mijn lijstje van humoristische top films staat...

avatar van mightyspawn

mightyspawn

is een top film. zeker als je hem stoned kijkt

avatar van Psyche

Psyche

AHAHAHAHAHAHAH!!!

Lekker lachen!

avatar van EarthAngel

EarthAngel

Het is algemeen bekend dat films met Pauly shore nooit echt ergens over gaan...dat maakt ze juist zo leuk VETTE humor!

avatar van StarWarsFreak

Zucht; *1/2 voor de moeite. Echt niet grappig

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

Wanneer was Shore ooit grappig,in ieder geval in deze film is hij alleen stomvervelend.

avatar van Macmanus

Macmanus

was weer lachen zag vandaag weer een stukje

avatar van Zidaan

Zidaan

Echt een te gek

leuke film.

Wel geinig toch?>?

4 sterren...

avatar van mr.Frielink

mr.Frielink

fantastisch grappige film, echt de domste humor die er bestaat , zoals dumb & dumber 1.5 uur lang schuddebuiken 3.5 sterren

avatar van U-96

U-96

• 2064 stemmen

Jeetje wat zijn die gasten irritant. Ondanks dat toch nog wel vermakelijk, maar verder niet bijzonder. **

avatar van Moviestar

Moviestar

3,5* toen ik m leuk vond en nu vind ik er niet echt veel meer aan dus nu 2*.

avatar van damon

damon

kylie ziet er leuk maar, maar verder 3x niks

avatar van EmDee

EmDee

Nooit geweten dat ze hierin zat!

avatar van ThaNick

ThaNick

EmDee schreef:

Nooit geweten dat ze hierin zat!

Damon heeft gelijk, ze speelt in deze film inderdaad een rol.. bijrol waarschijnlijk..

Bio-Dome (1996) .... Petra Von Kant

Maar ze heeft wel in meer films gespeeld hoor..

Kylie Minogue - IMDb

avatar van SSeagal

SSeagal

Super,super, en superflauw. Matige comedy, Pauly shore liefhebbers zullen niet teleurgesteld zijn, hoewel hij leukere films heeft. **1/2

avatar van malkovich

malkovich

Hilarisch. Pauly Shores rules! Het is nooit de bedoeling geweest goede acteerprestaties neer te zetten, Dudes!!!

avatar van remorz

remorz

malkovich schreef:

Dus opzettelijk slechte prestaties?

In dat geval, hartstikke geslaagd

avatar van V

V

Wat een verschrikking is die Shore zeg, totaal niet grappig. Het is me een raadsel dat hij zo populair is (geweest?) in de VS. Daarnaast is deze film geen enkele keer grappig, ik heb zelfs geen enkele keer geglimlacht, kun je nagaan... 0,5*

avatar van Wouter

" Bud en Doyle zijn net gedumpt door hun vriendinnen omdat ze volgens hen niet voldoende geven om het milieu.

Mijn God, wat een slechte hook.

avatar van Butz

Butz

Echt super Te droog allemaal hehe

avatar van TLD

TLD

Deze film is echt hilarisch, vooral als je stoned of dronken bent. Dan kun je deze wel 10 x achter elkaar kijken.

4.5 Sterren.

avatar van J@acK

J@acK

Coole film, heb me dik vermaakt met deze film, veel gelachen.

avatar van Niels_S

Niels_S

Dit was een vermakelijke film, waar ik zeker een aantal keer om heb moeten lachen. Voor de rest niks bijzonders.

2,5 ster.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Wouter schreef:

Mijn God, wat een slechte hook.

Ik snap de context, maar vat het begrip 'hook' eens samen?

avatar van Wouter

Insteek.

avatar van Rujar

Rujar

Mwhoa... Nee bij een komedie maakt mij dat niet veel uit.

avatar van gemaster

gemaster

Waarom staat dit niet in de flop 100? Zelden zulke bagger gezien.

Mijn leraar uit groep 8 leek het wel een leuk idee om tijdens een van de laatste dagen een film te kijken met de klas. Hij had speciaal voor ons een van zijn favoriete films gehuurd. Daar zat ik dan: Op een ongemakkelijke stoel te kijken naar een hoop kleuterachtige 'humor'. En die eikel van een leraar maar lachen om elke infantiele grap. Probleem was natuurlijk, als je een slechte film zit te kijken, dan kan je hem afzetten of weglopen, maar in dit geval had dat gelijk gestaan aan spijbelen. AAAAAARGH!

0,5 sterren.