Bio-Dome (1996)
Geregisseerd door: Jason Bloom
Met onder meer: Pauly Shore, Stephen Baldwin en Joey Lauren Adams
Gesproken taal: Engels en Russisch
Plot Bio-Dome
"Bud and Doyle are here to save the world. But who's gonna save the world from Bud and Doyle?"
Bud en Doyle zijn net gedumpt door hun vriendinnen omdat ze volgens hen niet voldoende geven om het milieu. Wanneer Bud en Doyle per ongeluk opgesloten raken in een "Bio-Dome", om vervolgens een jaar zonder contact met de buitenwereld te leven, is dat dé kans om hun vriendinnen te bewijzen dat ze wel om het milieu geven.
Bud Macintosh
Olivia Biggs
Mimi Simkins
Denise
Jordy
Zo ongelofelijk stompzinnig dat het af en toe nog wel een beetje grappig was. De film werd overal helemaal de grond in geboord, maar ik heb slechtere films gezien. 2 sterren.
Jerome-B
Gewoon een mega maffe film, maar wel geweldig grappig! Heb hem al vier keer gezien ofzo, maar hij blijft gewoon grappig. 4 sterren omdat het een van de films is die gewoon in mijn lijstje van humoristische top films staat...
EarthAngel
Het is algemeen bekend dat films met Pauly shore nooit echt ergens over gaan...dat maakt ze juist zo leuk
VETTE humor!
petey
- 1901 berichten
Wanneer was Shore ooit grappig,in ieder geval in deze film is hij alleen stomvervelend.
mr.Frielink
fantastisch grappige film, echt de domste humor die er bestaat , zoals dumb & dumber 1.5 uur lang schuddebuiken
3.5 sterren
U-96
- 2064 stemmen
Jeetje wat zijn die gasten irritant. Ondanks dat toch nog wel vermakelijk, maar verder niet bijzonder. **
Moviestar
3,5* toen ik m leuk vond en nu vind ik er niet echt veel meer aan dus nu 2*.
damon
kylie ziet er leuk maar, maar verder 3x niks
ThaNick
Nooit geweten dat ze hierin zat!
Damon heeft gelijk, ze speelt in deze film inderdaad een rol.. bijrol waarschijnlijk..
Bio-Dome (1996) .... Petra Von Kant
Maar ze heeft wel in meer films gespeeld hoor..
SSeagal
Super,super, en superflauw. Matige comedy, Pauly shore liefhebbers zullen niet teleurgesteld zijn, hoewel hij leukere films heeft. **1/2
malkovich
Hilarisch. Pauly Shores rules! Het is nooit de bedoeling geweest goede acteerprestaties neer te zetten, Dudes!!!
remorz
Dus opzettelijk slechte prestaties?
In dat geval, hartstikke geslaagd
V
Wat een verschrikking is die Shore zeg, totaal niet grappig. Het is me een raadsel dat hij zo populair is (geweest?) in de VS. Daarnaast is deze film geen enkele keer grappig, ik heb zelfs geen enkele keer geglimlacht, kun je nagaan... 0,5*
" Bud en Doyle zijn net gedumpt door hun vriendinnen omdat ze volgens hen niet voldoende geven om het milieu.
Mijn God, wat een slechte hook.
TLD
Deze film is echt hilarisch, vooral als je stoned of dronken bent. Dan kun je deze wel 10 x achter elkaar kijken.
4.5 Sterren.
Niels_S
Dit was een vermakelijke film, waar ik zeker een aantal keer om heb moeten lachen. Voor de rest niks bijzonders.
2,5 ster.
Captain Pervert
Mijn God, wat een slechte hook.
Ik snap de context, maar vat het begrip 'hook' eens samen?
gemaster
Waarom staat dit niet in de flop 100? Zelden zulke bagger gezien.
Mijn leraar uit groep 8 leek het wel een leuk idee om tijdens een van de laatste dagen een film te kijken met de klas. Hij had speciaal voor ons een van zijn favoriete films gehuurd. Daar zat ik dan: Op een ongemakkelijke stoel te kijken naar een hoop kleuterachtige 'humor'. En die eikel van een leraar maar lachen om elke infantiele grap. Probleem was natuurlijk, als je een slechte film zit te kijken, dan kan je hem afzetten of weglopen, maar in dit geval had dat gelijk gestaan aan spijbelen. AAAAAARGH!
0,5 sterren.

'The Lost City' met Daniel Radcliffe morgen te zien op televisie