• 9.376.931 stemmen

Geregisseerd door: Brian Robbins

Met onder meer: Scarlett Johansson, Erika Christensen en Chris Evans

Releasedatum: 15 april 2004

Plot The Perfect Score

"The S.A.T is hard to take. It's even harder to steal."

Een groepje tieners met diverse achtergronden, smeedt een plan om in de Princeton Testing Center-computer te breken. Daar staan namelijk de antwoorden in van de belangrijke examenvragen die ze binnenkort krijgen.

avatar van Phooze

Phooze

Trailer op apple.com

Suf, niet grappig, niet orgineel.

avatar van Pierre1

Pierre1

Scarlett Johansson is wel de moeite waard

avatar van Tommeh

Tommeh

In de VS flink afgekraakt en op IMDB een 4,4, toch ben ik wel benieuwd naar Scarlett Johansson.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Ziet er matig uit.

avatar van jassonn

jassonn

Het verhaal hierboven belooft niet veel goeds.

avatar van De Knip

De Knip

Flauw filmpje, waar bij tijd en wijle slecht geacteerd wordt (dan doel ik op voornamelijkop de basketballer).

Skarlett Johansson? Haar glimlach is dezelfde als in Lost In Translation. Ze stijgt in deze film niet boven de rest uit.

Het moralistische einde was ook niet echt best.

Positief vond ik de Aziaat.

avatar van morpheus

morpheus

Die Aziaat was hilarisch, ik heb constant in een deuk gelegen, weet ook niet waarom. Voor de rest heel standaartjes. Scarlett Johansson steekt niet echt boven de rest uit nee maar krijgt daar in een film als dit ook niet de kans voor. Toch ga ik heel gul zijn want ik helemaal in een deuk gelegen op een positeve manier....

Maar gewaarschuwd is is allemaal heel dom

***

avatar van Hagele

Hagele

Ik vond hem wel aardig...:)

avatar van Devastation HCT

Devastation HCT

Pierre1 schreef:

Scarlett Johansson is wel de moeite waard

Wanneer niet?

Zij maakte Lost in Translation beter dan het al was en The Man who wasn't there werd memorabeler dankzij haar. Ik zou wel graag meer van haar films willen zien.

avatar van Moenovic

Moenovic

Die Aziaat Maakte echt alles goed! :)

avatar van jantje.vlaam

jantje.vlaam

Gemiddelde film, typische typetjes (aziaat = nerd/junk neger = jock/hele goede basketballer Pretty girl = beste van de school etc etc).

Krijgt van mij 3 sterren. Net een voldoende.

avatar van yarakhasan

yarakhasan

Moenovic schreef:

Die Aziaat Maakte echt alles goed! :)

haha echt wel

was wel leuk maar niet grappig genoeg

avatar van nirvana

nirvana

flauw en verhaalloos filmpje, niet echt een sterke cast maar er zaten dan ook enkele (echte) beginnelingen bij. Goed geprobeerd maar mislukt, volgende keer beter. En grappig was het niet op de stonede aziaat na. 2*

avatar van ex_uva

ex_uva

Leonardo Nam: de hoogbegaafde maar vooral stonede Chinees maakte de hele film naar mijn idee. Hij zou volgens mij ook een hele goede 'Harold' neerzetten in Harold & Kumar. De rest van de cast deed m.i. weinig goeds.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Ik vond het een hele vermakelijke film. Leonardo Nam die mij constant aan het lachen maakte, Darius Miles die ik een keer in ee nfilm zie als zie ik hem liever de kleuren van de Cleveland Cavaliers verdedigen samen met de beste basketballer van de wereld; LeBron James en last but not least weer de geweldige uitstraling van Johansson. Zij brengt elke film weer naar een hoger niveau. I said it once and i will say it again, die meid heeft echt iets wat ik nooit heb gezien. Onvoorstelbaar. De beste actrice na Naomi Watts, no doubt, maar die conclusie heb ik al een tijd getrokken, ze hoort al een tijdje bij mijn absolute top. 3,5*

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

een heel simpel filmpje maar hij blijft erg vermakelijk. De charme van Johansson en de komische Nam maken van een standaard formule filmpje, een film die boven het gemiddelde uitkomt voor zijn soort. 4* blijft staan.

avatar van Ziggy007

Ziggy007

Damn wat een slechte film. Slecht geacteerd, kut verhaal, itt vele andere hier werd ik eerder moe van die aziaat, en bovenal niet grappig. Het enige wat ik nog leuk vond om naar te kijken was, ja wel, Scarlett Johansson. Niet dat ze zo geweldig acteerde, en ze kon de film ook echt niet redden, maar ze blijft leuk om naar te kijken Ik geef hem niet hoger dan 1.5*, ondanks Johansson...

avatar van woeqie

woeqie

Zeker niet de beste film. Wel aardig maar te weinig inhoud om op te vallen. Door de rol van Leonardo Nam werd te film wel een stuk aangenamer om naar te kijken.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Was erg origineel, tot het einde. Dat was afgezaagd.

*3,5

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Ziet er leuk uit...

avatar van L_T_B

L_T_B

Zo'n beetje met een half oog gevolgd vanavond. Het is een echt highschool story en het verhaal stelt derhalve bijster weinig voor. Een groep van 6 scholieren, met verschillende achtergronden, proberen de SAT toets te stelen elk voor hun eigen persoonlijke reden. De uitwerking is ook beneden peil. De karakters worden absoluut niet uitgediept (niet dat ik dat verwacht had, maar toch) en sommige conversaties zijn op zijn zachtst gezegd opmerkelijk. Het plot ontvouwd zich al snel en van een verassingseffect is ook zeker geen sprake. Het enige lichtpuntje is deze film is Scarlett Johansson die de film toch naar een enigszins aanvaardbaar niveau brengt. Een 2* van mijn kant met dank aan mevrouw Johansson.

avatar van Hilarious

Hilarious

Toch wel een vermakelijk filmpje.

Bryan Greenberg blijf ik een hele leuke jongen vinden en er is ook een verrassend leuke rol van Scarlett Johansson. Die deze film inderdaad op een beter niveau trekt.

Aan derest van de cast vond ik niet veel speciaals. Vooral die Aziaat vond ik alles behalve grappig en ook die basketballer vond ik een te groot gedacht van zijn eigen hebben. Dat zorgde er toch wel voor dat ik mij regelmatig geërgerd heb. Ook de humor was flauw.

Het voorspelbare verhaaltje stelt niet veel voor maar het is wel leuk voor een keertje.

Net een voldoende: 2,5*.

avatar van dulcinea

dulcinea

Vermakelijke en luchtige highschool film, de acteurs waren op dat moment allemaal beginnelingen denk ik maar toch kende ik ze bijna allemaal van latere projecten, Scarlet als dé bekendste natuurlijk. Het verhaal is misschien hier en daar voorspelbaar maar nooit saai of vervelend vind ik, de film kijkt gewoon lekker weg.

En van mij ook extra punten voor Leonardo Nam, haal hem uit de film en er blijft weinig humor over

Vind ik trouwens geen goeie benaming Komedie/misdaad, 't is gewoon meer een drama/tienerfilm

Van mij toch 3* hoor, ik heb me er niet mee verveeld

avatar van tesskuipers14

tesskuipers14

ben dol op bryan greenberg, dus altijd goed.

film verhaal beetje slecht, maar toch leuk als je je verveelt ofzo.

***

avatar van seanpuffy

seanpuffy

wel nog een goede film en echt leuk om is op een zondag naar te kijken.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Een film met Scarlett, Erike, Chris en Bryan en ik heb er nog nooit van gehoord...mijn filmkennis gaat met sprongen achteruit Ben benieuwd, hopelijk komt hij snel op tv.

Edit: kreeg toen ik het plot had een ontzettend grote deja-vu...lol ben benieuwd of ik hem echt gezien heb.

avatar van Thomas83

Thomas83

Lijkt me weinig bijzonders, maar omdat Scarlett Johansson er in speelt geef ik de film misschien nog een kans.

avatar van Sven Vermant

Sven Vermant

Flauwe film.

Het enige leuke is dat Scarlett meespeelt.

Maar ik hoef hem niet nog een keer te zien.

** voor de moeite en de chinees die stoned was.

avatar van bootylicious

bootylicious

Ik vond het wel een leuke film!

Meer dan leuk.

Hij was de moeite waard,

geen flauwe humor

Vooral de aziaat was leuk.

Het zijn wel cliche types.

Maar dat verpest de film niet!

zeker wel een 3.5* waard.

Het verhaal was niet geweldig.

Het acteerwerk ook niet.

Maar leuk was het wel!