Genre: Komedie / Misdaad
Geregisseerd door: Brian Robbins
Met onder meer: Scarlett Johansson, Erika Christensen en Chris Evans
Releasedatum: 15 april 2004
Plot The Perfect Score
"The S.A.T is hard to take. It's even harder to steal."
Een groepje tieners met diverse achtergronden, smeedt een plan om in de Princeton Testing Center-computer te breken. Daar staan namelijk de antwoorden in van de belangrijke examenvragen die ze binnenkort krijgen.
Kyle
Desmond's Mother
Anita Donlee
Lobby Guard
Tommeh
In de VS flink afgekraakt en op IMDB een 4,4, toch ben ik wel benieuwd naar Scarlett Johansson.
De Knip
Flauw filmpje, waar bij tijd en wijle slecht geacteerd wordt (dan doel ik op voornamelijkop de basketballer).
Skarlett Johansson? Haar glimlach is dezelfde als in Lost In Translation. Ze stijgt in deze film niet boven de rest uit.
Het moralistische einde was ook niet echt best.
Positief vond ik de Aziaat.
morpheus
Die Aziaat was hilarisch, ik heb constant in een deuk gelegen, weet ook niet waarom. Voor de rest heel standaartjes. Scarlett Johansson steekt niet echt boven de rest uit nee maar krijgt daar in een film als dit ook niet de kans voor. Toch ga ik heel gul zijn want ik helemaal in een deuk gelegen op een positeve manier....
Maar gewaarschuwd is is allemaal heel dom
***
Devastation HCT
Scarlett Johansson is wel de moeite waard
Wanneer niet?
Zij maakte Lost in Translation beter dan het al was en The Man who wasn't there werd memorabeler dankzij haar. Ik zou wel graag meer van haar films willen zien.
jantje.vlaam
Gemiddelde film, typische typetjes (aziaat = nerd/junk neger = jock/hele goede basketballer Pretty girl = beste van de school etc etc).
Krijgt van mij 3 sterren. Net een voldoende.
yarakhasan
Die Aziaat Maakte echt alles goed!
haha echt wel
nirvana
flauw en verhaalloos filmpje, niet echt een sterke cast maar er zaten dan ook enkele (echte) beginnelingen bij. Goed geprobeerd maar mislukt, volgende keer beter. En grappig was het niet op de stonede aziaat na. 2*
ex_uva
Leonardo Nam: de hoogbegaafde maar vooral stonede Chinees maakte de hele film naar mijn idee. Hij zou volgens mij ook een hele goede 'Harold' neerzetten in Harold & Kumar. De rest van de cast deed m.i. weinig goeds.
Naomi Watts
Ik vond het een hele vermakelijke film. Leonardo Nam die mij constant aan het lachen maakte, Darius Miles die ik een keer in ee nfilm zie als zie ik hem liever de kleuren van de Cleveland Cavaliers verdedigen samen met de beste basketballer van de wereld; LeBron James en last but not least weer de geweldige uitstraling van Johansson. Zij brengt elke film weer naar een hoger niveau. I said it once and i will say it again, die meid heeft echt iets wat ik nooit heb gezien. Onvoorstelbaar. De beste actrice na Naomi Watts, no doubt, maar die conclusie heb ik al een tijd getrokken, ze hoort al een tijdje bij mijn absolute top. 3,5*
Naomi Watts
een heel simpel filmpje maar hij blijft erg vermakelijk. De charme van Johansson en de komische Nam maken van een standaard formule filmpje, een film die boven het gemiddelde uitkomt voor zijn soort. 4* blijft staan.
Ziggy007
Damn wat een slechte film. Slecht geacteerd, kut verhaal, itt vele andere hier werd ik eerder moe van die aziaat, en bovenal niet grappig. Het enige wat ik nog leuk vond om naar te kijken was, ja wel, Scarlett Johansson. Niet dat ze zo geweldig acteerde, en ze kon de film ook echt niet redden, maar ze blijft leuk om naar te kijken
Ik geef hem niet hoger dan 1.5*, ondanks Johansson...
woeqie
Zeker niet de beste film. Wel aardig maar te weinig inhoud om op te vallen. Door de rol van Leonardo Nam werd te film wel een stuk aangenamer om naar te kijken.
L_T_B
Zo'n beetje met een half oog gevolgd vanavond. Het is een echt highschool story en het verhaal stelt derhalve bijster weinig voor. Een groep van 6 scholieren, met verschillende achtergronden, proberen de SAT toets te stelen elk voor hun eigen persoonlijke reden. De uitwerking is ook beneden peil. De karakters worden absoluut niet uitgediept (niet dat ik dat verwacht had, maar toch) en sommige conversaties zijn op zijn zachtst gezegd opmerkelijk. Het plot ontvouwd zich al snel en van een verassingseffect is ook zeker geen sprake. Het enige lichtpuntje is deze film is Scarlett Johansson die de film toch naar een enigszins aanvaardbaar niveau brengt. Een 2* van mijn kant met dank aan mevrouw Johansson.
Hilarious
Toch wel een vermakelijk filmpje.
Bryan Greenberg blijf ik een hele leuke jongen vinden en er is ook een verrassend leuke rol van Scarlett Johansson. Die deze film inderdaad op een beter niveau trekt.
Aan derest van de cast vond ik niet veel speciaals. Vooral die Aziaat vond ik alles behalve grappig en ook die basketballer vond ik een te groot gedacht van zijn eigen hebben. Dat zorgde er toch wel voor dat ik mij regelmatig geërgerd heb. Ook de humor was flauw.
Het voorspelbare verhaaltje stelt niet veel voor maar het is wel leuk voor een keertje.
Net een voldoende: 2,5*.
dulcinea
Vermakelijke en luchtige highschool film, de acteurs waren op dat moment allemaal beginnelingen denk ik maar toch kende ik ze bijna allemaal van latere projecten, Scarlet als dé bekendste natuurlijk. Het verhaal is misschien hier en daar voorspelbaar maar nooit saai of vervelend vind ik, de film kijkt gewoon lekker weg.
En van mij ook extra punten voor Leonardo Nam, haal hem uit de film en er blijft weinig humor over
Vind ik trouwens geen goeie benaming Komedie/misdaad, 't is gewoon meer een drama/tienerfilm
Van mij toch 3* hoor, ik heb me er niet mee verveeld
tesskuipers14
ben dol op bryan greenberg, dus altijd goed.
film verhaal beetje slecht, maar toch leuk als je je verveelt ofzo.
***
seanpuffy
wel nog een goede film en echt leuk om is op een zondag naar te kijken.
Angrod_Pallanén
Een film met Scarlett, Erike, Chris en Bryan en ik heb er nog nooit van gehoord...mijn filmkennis gaat met sprongen achteruit
Ben benieuwd, hopelijk komt hij snel op tv.
Edit: kreeg toen ik het plot had een ontzettend grote deja-vu...lol ben benieuwd of ik hem echt gezien heb.
Thomas83
Lijkt me weinig bijzonders, maar omdat Scarlett Johansson er in speelt geef ik de film misschien nog een kans.
Sven Vermant
Flauwe film.
Het enige leuke is dat Scarlett meespeelt.
Maar ik hoef hem niet nog een keer te zien.
** voor de moeite en de chinees die stoned was.
bootylicious
Ik vond het wel een leuke film!
Meer dan leuk.
Hij was de moeite waard,
geen flauwe humor
Vooral de aziaat was leuk.
Het zijn wel cliche types.
Maar dat verpest de film niet!
zeker wel een 3.5* waard.
Het verhaal was niet geweldig.
Het acteerwerk ook niet.
Maar leuk was het wel!