• 9.381.296 stemmen

Jurassic World (2015)

Actie / Avontuur | 124 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: Colin Trevorrow

Met onder meer: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard en Vincent D'Onofrio

Releasedatum: 11 juni 2015

Plot Jurassic World

"The park is open."

Inmiddels zijn er 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in Jurassic World, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, wat resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.

tattoobob

Voorspelbaar zal deze film zeker worden...meestal met dit soort films.

Maar evengoed leuk dat ze een vervolg maken

avatar van Peterjan

Peterjan

Te gek ! heb er zin .

avatar van dammit

dammit

Toch verwacht ik dat deze film redelijk lang gaat duren, i.i.g langer dan deel 3.

Nu ook weer dat dat brochure boekje gelekt is en er heel wat dino's instaan en ik verwacht dat we een soort rondleiding gaan krijgen. dit zal al enige tijd duren en ik verwacht niet dat de actie-scenes binnen een half uur afgelopen zal zijn.

Ik hoop persoonlijk dat het een lange film wordt, hoop minimaal 2,5 uur.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Geen Steven Spielberg...

avatar van TheLionKingFan

TheLionKingFan

Nog een jaar voordat hij uitkomt en al 15 pagina's vol. Ik hou van Moviemeter.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Als ik naar de cast kijk vrees ik dat deze film gedoemd is om te mislukken. Ik zie daar namen voorbij komen die met het zelfde gemak in Jurassic Shark kunnen spelen.

Pak de foto's op IMDb en je vinkt (zoals juhnzun al aangeeft) direct af wie er dood gaan. En daarvoor hoef je niet bij AstroTV te werken.

Ik blijf een beetje hopen (kijk wel naar de film uit), maar vrees het ergste.

sinterklaas schreef:

Geen Steven Spielberg...

Hij is als het goed is wel executive producer.

avatar van Montorsi

Montorsi

MJ_DA_MAN schreef:

Hij is als het goed is wel executive producer.

Wat weinig meer zegt dan dat hij verantwoordelijk is voor de financiën. Geld binnenhalen en budget bewaken etc. Geen creatieve functie.

avatar van jeroen65

jeroen65

Opnames van de film zijn inmiddels afgerond. Hoop dat we in niet al te lange tijd een leuke teaser voorgeschoteld krijgen!

MJ_DA_MAN

Geruchten gaan dat we de eerste trailer/teaser in november kunnen verwachten.

Ik denk overigens dat de film wel eens kan gaan verrassen en dat het absoluut niet zo clichématig als JP 3 gaat worden, wat ook door diverse betrokkenen is aangegeven. Het zal ook een beetje af gaan hangen van de speelduur, dat laatste.

MJ_DA_MAN schreef:

Het zal ook een beetje af gaan hangen van de speelduur, dat laatste.

Het zal zowiezo geen 90 min film worden,ik denk dat het minimaal 120 min gaat worden.

avatar van AHWA

AHWA

Chris Pratt en Judy Greer zijn sowieso al twee redenen om de film te gaan zien.

avatar van feyenoordfan01

feyenoordfan01

ben benieuwd!

avatar van Kaasrasper

Kaasrasper

27 november eindelijk een trailer. Ik lig er nu al wakker van, kan niet wachten!

Officiële viral site Masrani - masraniglobal.com

Best grappig gedaan.

avatar van DwarreI

DwarreI

Foei wat ziet die teaser er slecht uit, één en al goedkope CGI, dit belooft heel weinig goeds.

Mijn voorgevoel dat deze sequel er visueel slechter uit zal gaat zien dan het origineel van meer dan twee decennia (!) geleden wordt alsmaar groter. Even de trailer van vrijdag afwachten nog maar ik gok dat dit hele project bij voorbaat één grote teleurstelling zal gaan worden...

avatar van jeroen65

jeroen65

Je moet natuurlijk wel beseffen dat bij de teaser en zeer waarschijnlijk ook bij de trailer (die later deze week verschijnt) de CGI verre van af is. Daarnaast hebben ze niet alleen CGI gebruikt voor die dino's, net zoals bij het origineel.

Ze zitten nog vol in post-productie dus het is nog wel erg vroeg iets te zeggen over het visuele aspect.

avatar van AGE-411

AGE-411

Volledige trailer is al te zien: #JurassicWorld op Twitter: "The park is open. Watch the #JurassicWorld trailer now!

Belooft weinig goeds. Om niet te zeggen dat het er eigenlijk rotslecht uit ziet.

avatar van The Oceanic Six

Erg gave trailer zeg! Heerlijk, Jurassic Park met de digitale effecten en mogelijkheden van vandaag de dag. Trailer is ook boeiend. Ik heb hier veel zin in. Wordt dit trouwens R-rated of juist bedoeld voor de hele familie?

avatar van thunderball

thunderball

Best aardige trailer, maar.... een nieuwe dino gecreëerd? Dat lijkt me niks. Natuurlijk weer een irritant kind in de hoofdrol en verder weinig aansprekende acteurs. Op zich wil ik wel een pretpark vol bezoekers zien, die opgegeten worden. Haha!

Nu ook de trailer op MM geplaatst.

avatar van Bacon

Bacon

De trailer vind ik nog niet echt geweldig, maar toch kijk ik wel uit naar deze film.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Trailer ziet er best vermakelijk uit.

avatar van rcuppen79

rcuppen79

In de zomer had iemand het script van Jurassic World zogenaamd gelekt. Ik geloofde er toen niet zoveel in, aangezien het script te slecht voor woorden was: Een groep wetenschappers hebben dankzij genetische manipulatie een nieuwe 'superdino' gecreëerd. Deze dino is een mix van een T-Rex, een velociraptor, een slang en een kameleon. Algauw blijkt dit een foute keuze zijn te geweest, want de dino weet uit te breken en zaait dood en verderf op het park. De enige die deze slechte dino kan stoppen, zijn de goede dino's. Ja dat lees je goed...het park bevat tamme dino's. Deze dino's zullen het gaan opnemen tegen de superdino.

Zoals ik al zei, ik verwachtte niet dat het verhaal zo slecht kon zijn, maar nu ik de gelekte trailer heb gezien, lijkt dit script toch niet ver van de waarheid te liggen. Er is inderdaad een nieuwe dino gecreëerd en het karakter van Chris Pratt is duidelijk een dino-trainer.

avatar van Thorongil

Thorongil

Ziet er goed uit! Vind het plot ook leuk gedacht.

avatar van Materny

Materny

Kan hier nog niet positief over zijn. Lelijke CGI, en het hele 'nieuwe dino creëren' spreekt me ook niet aan. Gewoon weer een good old T-Rex als grote boef, of anders een stuk of vijf als je toch wenst te onderscheiden. Werkt prima.

MJ_DA_MAN

I just jizzed my pants 14 times.

Hoe het verhaal zich uitpakt in de film zullen we moeten afwachten. Goede verhalen kunnen slecht worden uitgewerkt waardoor de film niets wordt, en minder goede verhalen kunnen weer goed worden uitgewerkt waardoor het toch een goede film wordt.

De trailer wekt op zich wel mijn nieuwsgierigheid maar ik hoop echt dat die dino's nog worden aangepast want dit zag er naar mijn mening toch echt uit als de slechtste CGI die ooit in een

Jurassic Park film werd getoond. Maar ik heb er goed vertrouwen in dat het nog wel wordt aangepast.