• 9.379.134 stemmen

Jurassic World (2015)

Actie / Avontuur | 124 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: Colin Trevorrow

Met onder meer: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard en Vincent D'Onofrio

Releasedatum: 11 juni 2015

Plot Jurassic World

"The park is open."

Inmiddels zijn er 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in Jurassic World, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, wat resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.

avatar van mierenmark

mierenmark

Laura Dern word de hooftroll speler.

avatar van M.Braam

M.Braam

Kom maar op met een nieuwe film, ben er helemaal klaar voor

Als hij net zo goed is als de voorgaande delen zal ik hem zeker in huis halen.

Ik vond ze allemaal stuk voor stuk mooi en goed kan er niks aan doen, er zitten wel wat dingen in waarvan ik zeg "hm oké" maar goed het is gewoon mijn favoriete film reeks.

Ik hoop dat ze weer dingen laten zien die we nog niet kennen, weer een nieuw gedeelte(eiland) ik las destijds ook ergens dat er een virus zou heersen op dat eiland. Ach er kunnen zoveel verhalen worden bedacht hiervoor

Kortom kan niet wachten!

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Tja, je kunt er veel voor bedenken, maar het moet ook goed zijn natuurlijk. Maar ik ga hem ook zeker bekijken. Ik vond met name The Lost World en Jurassic Park I heel erg goed. De derde ook nog wel aardig, maar wel minder.

avatar van M.Braam

M.Braam

Ja inderdaad heb je wel gelijk in.

Vooral deel 1 vond ik super en al helemaal na het kijken van de "making" off" dat je zag hoe de T-Rex eruit zag, en dat ze hem telkens droog moesten maken om verder te kunnen gaan.

MAar tot die tijd is het wachten geblazen

dammit

het zou ook leuk zijn om zo'. blair witch en cloverfield te maken met mensen die camera's hebben die dan rond rennen ziet er veel echter uit mijn smaak maar het kan ook irri zijn.

avatar van Arbiter

Arbiter

Mensen weet iemand wanneer deze film uitkomt?

avatar van gotti

Er ligt volgens mij nog niet eens een shooting script. Zal dus nog wel even duren...

avatar van gebruiker_56935

gebruiker_56935

Ik kan niet wachten eigenlijk

avatar van matitie

matitie

Als Jurassic park IV even lang op zich laat wachten als Indiana Jones IV kan dat nog even duren...

avatar van Ruben1994

Ruben1994

ik wacht al op deze film vanaf dat ik voor het eerst hoorde dat ie zou komen. Dat was in 2005! Heb echt zin in deze film, ik ben (vooral een paar jaar geleden) helemaal weg van jurassic park en was

helemaal happy toen ik hoorde dat er een 4 komt..

hoop wel dat sam neill en jeff goldblum meespelen, zowieso 1 van de 2

dammit

jemig ik kan niet wordt alleen maar blijer als ik hoor dat ie uit komt hoop wel dat de spino meedoet. das toch wel the gangster

avatar van Le Bon

Le Bon

Spino is waardeloos...

Moet veel beter worden dan 3

Lost world blijft voor mij de kraker

En wat "dammit" zegt zou ook wel cool zijn dat je een soort blair witch achtig cloverfield maakt maar dan op eiland met Dino's

avatar van DeeJayConQuest

DeeJayConQuest

Deel 1 blijft het beste deel... Op www.killermovies.com moet je ff zoeke naar jurassic park 4 daar kan je een MOGELIJK SCRIPT al lezen;)

avatar van Bart Simpson

Bart Simpson

Ik houd van alle Jurassic Park films, dus ik ben benieuwd!

Deze ga ik zeker in de bioscoop kijken, nog nooit zo'n film meegemaakt op het grote doek

(Op King Kong na, maar dat is met een aapje).

avatar van 88Fabian

88Fabian

Een 4de deel?.dat lijkt me wel tof want nu kunnen ze nog veel meer met special effects enzo.

avatar van Turkse gast

Turkse gast

Wanneer komt deze uit.

Achter zulke films verlang ik echt.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Volgens mij komt deze helemaal niet meer. Op IMDb niks meer te bekennen in ieder geval, wat nooit een goed teken is.

dammit

steven spielberg zei dat deze film zeker weten komt maar de vraag is wanneer

dammit

ik zie net op wiki dat michael crichton overleden is aan kanker

dus waarschijnlijk komt 4 niet meer dit was een goeie reden om er defenitief mee te stoppen echt balen en rip michael

avatar van Sasja

Sasja

dat was al bekend

Jurassic Park 4 Nixed Dec. 8, 2008

Source: ComingSoon Buzz up!vote now by: Daniel Barna

The original JURASSIC PARK is one of my favorite films of all time. Plain and simple. The following two films were forgettable at best, and kind of soured me on the franchise as a whole. I am relieved to announce that plans have officially been cancelled for the rumoured fourth installment of the successful franchise. While doing press for THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTON, producers Frank Marshall and Kathleen Kennedy said the following about the proposed film:

No... I don't know. You know, when Crichton passed away, I sorta felt maybe that's it. Maybe that's a sign that we don't mess with it.

Thank you guys. I couldn't agree more.

bron: joblo

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Jammer, ik had toch nog wel graag de dino's over het scherm zien rondlopen. Maar aan de andere kant had het ook een regelrecht flop kunnen zijn en nog slechter dan het derde deel.

dammit

ik wist het ook al maar de meeste mensen die hier van deel 4 droomde niet dus ik dacht ik zeg het even

avatar van Ruben1994

Ruben1994

tja, ik was idd ook bang dat het net zoiets sou worden als indiana jones 4,.. die was ook minder dan de andere 3. Maarja, daar hoef ik nu niet bang meer voor te zijn, jammer genoeg

avatar van rolfkunst

rolfkunst

Ligt het aan mij, of is hij nergens meer te vinden op IMDB. Daar maak ik me toch een heel klein beetje zorgen om.... Ook internet zegt niet zoveel erover, met google is het eerste resultaat wel "de trailer" maar dat is een behoorlijke neppert... Iemand die iets meer weet??

avatar van IcU

IcU

Na de dood van Crichton is besloten dat deel 4 (voorlopig) niet meer komt.

rolfkunst schreef:

de schrijver van jp is overleden dit vond spielberg en de rest ook een goed teken om te stoppen (voorlopig).

avatar van Kr!kke

Kr!kke

dammit schreef:

das wel zonde, ik zag al een tijdje uit naar jp4

Kr!kke schreef:

das wel zonde, ik zag al een tijdje uit naar jp4

ja ik ook maar ze moeten de serie niet gaan verkloten zoals ze met deel 3 gedaan hebben jp is nou eenmaal een klassieker en deel 3 was een misser en dat mag niet nog een keer gebeuren.

avatar van movieaddictt

movieaddictt

Heb er zin in man!

avatar van Matthias99

Matthias99

Het is volledig van de baan!

Ik vind het heel jammer, zat er al jaren naar uit te kijken ='(

Nu maar hopen dat ze hem ooit terug opakken en dan toch een 4de deel komt.