- Home
Releasedatum: 3 september 2015
Bekijk via Disney+
Plot Hitman: Agent 47
"Your Number is Up."
Hitman: Agent 47 gaat over een genetisch gemodificeerde huurmoordenaar. Deze perfecte moordmachine is vernoemd naar de laatste twee cijfers van een in zijn nek getatoeëerde barcode en is het resultaat van tientallen jaren onderzoek en 46 prototypes. Dat heeft ertoe geleid dat 47 over ongekende kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie beschikt. Zijn nieuwste doelwit is een mega-bedrijf dat het geheime verleden van Agent 47 wil achterhalen, om zo een leger van nog betere moordenaars te creëren. Samen met een jonge vrouw, die misschien in staat is hun machtige en geheime tegenstanders te verslaan, wordt 47 geconfronteerd met zijn verbijsterende afkomst en begint hij een episch gevecht tegen zijn dodelijkste vijand.
Agent 47
Katia's Mother
Surveillance Tech
FilmFollower
Bizar slechte film
Het eerste deel had zijn charmes, met een cinematografie die qua invalshoeken ook daadwerkelijk iets weg had van een game.
De actie was slecht, de vechtscènes goedkoop en slecht gemonteerd. De badguys waren natuurlijk Russen....clichès alom.
Het meest storende aan de film was de sountrack, die iets weghad van een opzettelijke B-productie....
DutchTakeshiro
Matige film. Eigenlijk een compleet overbodige film omdat Hitman (2007) precies hetzelfde biedt als deze film. Gameverfilmingen werken niet en daar is Hitman: Agent 47 geen uitzondering op. Het verhaal is erg karig en cliché. De actiescènes zijn oké maar weten ook niet helemaal te overtuigen. Veel van hetzelfde, het is zeker beter gedaan dan dit. Van mij had het veel meer op de game mogen lijken. Bijvoorbeeld 47 die een aantal moordcontracten moet afwerken en er dan achterkomt dat de contracten iets met elkaar gemeen hebben. Ik neem aan dat de meeste mensen die deze film kijken de game gespeeld hebben, net zoals ik. Zou daarom eens leuk zijn als een gameverfilming daadwerkelijk op de game lijkt en niet een mainstream film die op niemand een indruk achterlaat.
Matig acteerwerk. De film levert vooral punten in omdat Rupert Friend geen overtuigende Agent 47 neerzet. Simpelste reden is omdat Friend gemillimeterd haar heeft en 47 zo kaal als een biljartbal is. Tevens praat hij te veel (47 is absoluut geen prater) en dit doet afbreuk aan zijn personage. Timothy Olyphant weet beter te overtuigen in Hitman (2007). Hannah Ware doet ook absoluut niets bijzonders en is zelfs vrij slecht te noemen. Ze is een mooie vrouw maar ze kan niet acteren. Zachary Quinto doet het eigenlijk wel het leukst van de cast. Niet omdat zijn rol interessant is maar omdat hij het leuk weet te brengen. Hij heeft een hele aparte grijns.
Hitman: Agent 47 weet zich enigszins staande te houden door prima uitgewerkte actie en goed gekozen locaties. Een echte verstand op nul film die de kijker geen enkel momenten zal prikkelen om na te denken. Misschien maar beter om deze film gauw te vergeten, of beter zelfs: overslaan.
Shinobi
"Tell me how to make an agent."
Zelf ben ik een groot fan van de gelijknamige gamereeks, maar met een verfilming lijkt het niet te lukken getuige deze reboot.
Het opmerkelijke is dat schrijver Skip Woods - die eveneens verantwoordelijk is voor het origineel - wederom van de partij is om een inspiratieloze bijdrage af te leveren. Qua narratief hoef je hier niet veel van te verwachten; het is het origine verhaal van de protagonist met een kleine twist eraan. Het is gewoonweg bedroevend te noemen hoe dit is uitgewerkt.
Als kijker krijg je namelijk een uitgekauwd kat-en-muisspel voorgeschoteld, ondersteund door slappe dialogen en bovenal te veel uitleg. Het is alsof elk personage zijn handelingen van uitgebreid commentaar moet voorzien, terwijl het overduidelijk is wat zich afspeelt. Vanaf het begin zorgt dit al voor een lichte irritatie. Gelukkig schuilt er in Rupert Friend een aardige huurmoordenaar die op zijn sterkst is als hij zwijgt.
Het is dan ook hoofdzakelijk wachten tot 'Hitman: Agent 47' met dikke actiescènes op de proppen komt. Deze worden redelijk goed in beeld gebracht, hoewel bepaalde clichés als het overmatig gebruik van slow motion ingeperkt hadden kunnen worden. Daarbij wordt de actie voor de verandering eens vrij grafisch getoond. Overigens kan ik een aantal subtiele verwijzingen naar de game wel waarderen.
Al met al een te verwaarlozen reboot die niets nieuws brengt. Je bent beter af bij Hitman (2007), die film heeft tenminste nog een bepaalde visie.
1,5 Sterren.
John Lee Hooker
Rupert Friend heeft de perfecte kop om zo'n koelbloedige killer te vertegenwoordigen. Helaas viel de actie wat tegen en komt het eigenlijk neer op een vrij standaard plot; grofgezegd het enige waar deze Hitman zich van onderscheid is de rode stropdas en de twee pistolen. De finale op het dak was erg teleurstellend; vrijwel alle badguys werden op een zeer belabberde wijze van het leven beroofd.
voskat
Ontzettend slecht script, maar het verhaal is op zich prima. Degene die de film echter net een niveautje hoger tilt is Rupert Friend. Er zit zo veel opgekropte emotie achter dat stalen gezicht van hem. Knap.
Ik ben er zo klaar mee zeg, van die gameverfilmingen die gewoon helemaal niks van de intenties en sfeer van de game willen overnemen. Deze tweede poging om Hitman te verfilmen (na Hitman (2007) die ik trouwens wel geinig vond) is echt een draak van een film geworden. Wederom maken ze er een actieheld van, terwijl de man gewoon een grote, zwijgzame huurmoordenaar dient te wezen die zonder al te veel lawaai te maken zijn job doet. De games zijn toch wel vrij goed, het personage spreekt aan en toch weten ze er iets dramatisch als dit van te maken. Nee, Hitman hoort niet op 20 commando's tegelijk te knallen. Nee, Hitman maakt er geen teringbende in de stad van en zijn auto wordt al helemaal niet via kabels de lucht in getrokken. En Hitman hoort alleen te werken, niet met een hulpje.
My god.
Waarom kan je rondom Agent 47 nou niet gewoon een spannende thriller creëren? Ik wil gewoon een film waarin je ziet hoe hij op sneaky wijze zijn werk doet en daarmee gewoon slimmer dan de rest is. Deze film heeft niks. Het is zelfs als je het los ziet van de Hitman franchise rommel. Clichematige vijanden, voorspelbare, domme actie en een hele misplaatste soundtrack.
Het enige pluspuntje was Rupert Friend, die nog wel zijn best deed om er wat van te maken. De enige reden dat deze film niet de laagst mogelijke score van me krijgt. Al heeft Friend ook absoluut niet de looks en charisma die bij dit personage horen. Iemand als Bruce Willis had eens deze rol moeten spelen. Snel vergeten dit.
Lancher
- 1914 stemmen
Deze film is meer gebaseerd op de laatste Hitman game, waar de speler kon kiezen tussen actie of stealth, en ook al deel ik je mening dat ik graag ook een deel zou zien waar het ook meer een stealth huurmoordenaar is, heeft de regisseur wel echt veel elementen van de games er in verwerkt. Echt heel veel, is dat je niet opgevallen?
Van de outfits, tot in de schaduw zitten en het alom bekende keel wapen gebruiken. De poses van de intro, het ongezien worden en zo zijn er nog wel meer dingen verwerkt in de film die referentie zijn naar de Hitman game.
Rupert Friend heeft juist bewezen deze rol wél te kunnen spelen (in Homeland is hij een al net zo koude kikker). Als je een totale verfilming van het spel wil zul je bereid moeten zijn om 80 minuten lang naar een laadscherm te kijken.
Idd, Rupert Friend is echt wel goed gecast, zover ik verder niet uit me hoofd zou weten wie de rol nog meer zou kunnen vertolken, maar Bruce Willes? Zou juist Bruce Willis helemaal miscast vinden voor deze rol.
Dat zijn ze niet, misschien wel een aantal, maar zeker niet alleen maar. Overigens zijn 47 en Katia ook niet Amerikaans of iets dergelijks in de film. Een mix en iets van Oost Europees.
filmkul
Fantasieloos aktiefilmpje. Het verhaal kent weinig inhoud en bevat verder geen verrassingen. Het tempo ligt hoog en de speelduur is prima (lang genoeg). De film wordt nergens echt spannend. De aktiescenes komen nog al nep over en zijn verder weinig origineel. Het gaat Friend ook allemaal net iets te makkelijk af. Hij is wel goed gecast als Hitman, hoewel zijn rol in Homeland beter is. 2.5
Mescalino
Altijd lastig om een film als deze te beoordelen. Je gaat hem natuurlijk meteen vergelijken met de game serie waar hij op gebaseerd is en dan scoort hij behoorlijk ondermaats. Als los staande actie film is hij wel aardig met wat leuke momenten af en toe. Er zit genoeg actie in om niet te vervelen maar net niet genoeg om er echt uit te springen. De CGI is inderdaad niet de beste wat we gezien hebben maar vond het ook niet zo dramatisch dat het storend is. Het acteerwerk is natuurlijk van een hoog niveau maar voor een type film als dit net voldoende.
Getwijfeld tussen een 2 en een 3 en heb gekozen voor het midden.
blurp194
Ondanks, of misschien juist omdat, ik de eerdere film niet gezien heb en de game nooit gespeeld heb vond ik het wel een aardig actiefilmpje. Wel een beetje teveel Jason-Bourne jatwerk in de stijl van de actiescenes en het wat moeizaam uitgewerkte mysterie misschien, en in de verhaallijn ook hier en daar echt teveel gezocht om op de mooiste actielocaties uit te komen - jaja, middenin een testopstelling voor een vliegtuigmotor. Maar als je daar overheen stapt best aardig en vermakelijk. Friend en Ware vond ik ook niet tegenvallen, beide zaten goed in hun rol en speelden voor wat er van ze gevraagd werd prima.
Slappe hap. Het is natuurlijk zinloos om een aktiefilm gebaseerd op een computerspel ervan te beschuldigen dat het lijkt op een computerspel, maar zo is het eigenlijk wel. Alles ziet er veel te nepperig en vooral digitaal gemanipuleerd uit, waardoor de aktiescenes amper impact hebben. Hoofdrolspeler Ruper Friend mist daarnaast het benodigde charisma en speelt zo houterig als een plank. Alleen de mooie hoofdrolspeelster Hannah Ware is een lichtpuntje.
De vorige Hitman uit 2007 vond ik gewoon goed (mede door het meespelen van de fraaie Olga Kurylenko), maar deze flauwe verfilming van het computerspel (welke ik overigens nooit gespeeld heb) weet gewoon nergens te overtuigen en is daarom ook gewoon slecht.
Het vergezochte (soms ook geen touw aan vast te knopen) dertien in een dozijn verhaal wist me totaal niet te boeien, laat staan dat het ergens spannend werd, en ook de uitvoering van het verhaal vond ik niet al te best. Dat laatste komt mede door de steriele cast, waar ik totaal geen binding mee had en ze hadden ook totaal geen uitstraling of humor. Ze speelden allemaal hun rol heel saai, serieus, stijf en stereotype en ze wisten me ook totaal niet te overtuigen. Hoofdrolspeler Rupert Friend als Agent 47 deed het nog het minst slecht. Zachary Quinto (in de rol van agent John Smith) en Hannah Ware (in de rol van Katia) speelden op zijn zachts gezegd als een drol. De gaven die beide laatste genoemde personen hadden, vond ik ook erg flauw en belachelijk en mede daarom zat er ook totaal geen verassing in het verhaal. Want zo zag Katia alles vlak van te voren aankomen en was John Smith ongevoelig voor kogels en messen
Overigens vond ik het begin van de film (zeg maar t/m de Amerikaanse ambassade) best veel overeenkomsten hebben met het begin van de film "The Terminator (1984)".
De vaart in het verhaal is gelukkig wel hoog en er zit ook best veel pief poef paf actie in het verhaal. Maar deze actie is behoorlijk eenzijdig (en dus weer saai) en is ook niet echt spectaculair (de scene met de vliegtuigmotor was nog wel leuk) en dat komt mede omdat alles er te nep en te computer-achtig uitzag. Soms leverde dat wel fraaie en gelikte beelden op, zoals de beelden van de omgevingen in Jakarta. De film duurt gelukkig maar 90 minuten, waardoor je relatief snel verlost bent uit je lijden van deze matige bedoeling.
Deze matige Actie / Misdaad is niet meer dan leuk om eens gezien te hebben (als je geen andere film voorhanden hebt en er ook niets leukers te zien is op de televisie), maar meer ook niet.
dvdcrusher
Heerlijke actiefilm, wel af en toe wat moeilijk om volgen. Het game ken ik niet, hoeft ook niet om deze film te bekijken. 4,5 sterren
Brabants
Over de top actie die visueel prima is verzorgd en waarbij de vaart er lekker in zit. Helaas heeft het verhaal zowat geen body en dat nekt de film wel.
Rowinos
Waardeloze verfilming van een serie toffe games. De vorige film was nog wel oké, maar bij deze had ik constant het idee naar een reclame voor Audi te kijken, met in de hoofdrol wat slechte acteurs. Ik heb de games gespeeld, en de film staat daar averechts tegenover. Waar het in het spel draait om een goed verhaal, met daarbij het zo sneaky mogelijk vermoorden van doelwitten in realistische weergave, wordt er in deze film op los geschoten door Agent 47 alsof hij is veranderd in een wild-west held. Ook al laat ik de referentie met de games buiten beschouwing, nog steeds wordt er slecht geacteerd en kloppen er zoveel dingen niet in de film, dat hij het kijken niet echt waard is. Pluspuntje gaat naar het camerawerk waar sommige shots er wel lekker uitkomen.
ikkegoemikke
Vroeger, toen ik nog niet zoveel verantwoordelijkheden had en tijd genoeg had in de avonden, was ik hopeloos verslaafd aan het spelen van videogames. Menig uurtjes spendeerde ik achter mijn monitor waarbij ik me doorheen allerhande levels ploeterde. Telkens benieuwd wat hierna zou volgen. En een tomeloze drang om mezelf op alle vlak te verbeteren. Tegenwoordig kan ik mezelf er niet meer toebrengen om nog urenlang verslaafd naar een scherm te turen. Enerzijds ontbreekt me de tijd en anderzijds de zin. Waar ik dan telkens wel enigszins enthousiast van wordt zijn de pogingen om zo’n videogame in een film te gieten. De schamele pogingen die er tot nu toe zijn geweest en die in mijn ogen succesvol leken, zijn alleen de “Tomb Raider” en “Resident Evil” franchise. Maar toch missen die films iets subtiel tegenover hun console-versie. Misschien komt het wel omdat je niet zelf de touwtjes in handen hebt en alles gewoon moet ondergaan. Misschien is het gewoonweg dat videogames zich niet lenen voor verfilmingen.
Wat te denken van de Hitman verfilming? Spijtig genoeg heb ik de originele film uit 2007 niet gezien. Ik heb dus ook geen idee hoe slecht of goed deze was, en wat de vergelijkingspunten zijn met deze versie van “Hitman : agent 47”. Agent 47 (Rupert Friend) is een koelbloedige, emotieloze geheimagent die een soort reïncarnatie is van Neo gemengd met John Wick en “The Equalizer”. Onverschrokken, intelligent, razendsnel en dodelijk. Op de cover staat een kale, emotieloze man in een strak, zwart pak en een rode stropdas die twee vervaarlijk uitziende pistolen vasthoudt. Een genetisch gemanipuleerde moordenaar die ontstond in de laboratoria van Dr. Pitor Litvenko (Ciaran Hinds), waar iedereen naar op zoek is voor verschillende redenen. Agent 47 is op zoek naar de achtergelaten dochter Katia (Hannah Ware) om haar te elimineren, zodanig dat de “Syndicate International “ haar niet kan gebruiken om Litvenko op te sporen. De organisatie “Syndicate International” wil namelijk het Agent-programma terug initiëren.
“Hitman : Agent 47” is niet meer dan een aaneenschakeling van actierijke scenes vol nietszeggende gewelddadige confrontaties en dommigheden, maar qua verhaallijn is het nogal zwak. Het geweld wordt overvloedig over je uitgebraakt en zorgt voor een vloedgolf van schermutselingen waarbij er gretig gebruik wordt gemaakt van de bovenmenselijke eigenschappen zoals een onderhuidse titanium bescherming. Daarbij wordt er overdadig gebruik gemaakt van slow-motion effecten. Ook niet bepaald vernieuwend. Verwacht je dus niet aan een ingewikkeld verhaal. Het is allemaal redelijk voorspelbaar en simplistisch. Ook de dialogen zijn niet bepaald intelligent of boeiend te noemen. En de personages kan je gerust steriel noemen. Maar beweren dat Rupert Friend een totaal gebrek aan emoties toont, is echter ronduit belachelijk. Dit is juist essentieel om de rol van Agent 47 op een gepaste manier te brengen, daar deze gemanipuleerde geheimagent het begrip emotie niet een beheerst.
Hitman zorgt voor plezant vertier en brengt hersenloze entertainment, maar als geheel is het allesbehalve een echte hit.
Kondoro
Hitman: Agent 47
Ik heb dan toch eindelijk het derde deel van Hitman gekeken. Ik was al erg bekend met de spelletjes reeks van deze film Hitman alleen heb ik deze nooit gespeeld. Niet echt mijn smaak om te spelen (ben meer een battlefield man). Toch wist deze film mij deels te vermaken. Hij kan wat dat betreft het goeie eerste deel Hitman (2007) niet overtreffen, wel is het hem gelukt om op het zelfde niveau te blijven als Interview with a Hitman (2012). Hij was niet spannender maar ook niet slechter, in het algemeen vond ik Interview with a Hitman (2012) als wat aan de slechte kant en nee, deze is zeker niet beter!
Het verhaal is in het algemeen te simpel en wat mij betreft ook best saai om te volgen. Hitman verteld het verhaal als een soort slechte dubbelganger dan de films van The Terminator (1984) reeks. Al vind ik het daar erg oplijken. Hitman verteld het verhaal over de huurmoordenaar agent 47, die graag de bedenker van de hitman wil vernietigen om het project geheel stop te zetten en er voor te zorgen dat er geen nieuwe hitman's mee komen. Om dit waar te kunnen maken heeft hij de hulp van Hannah Ware of te wel Katia van Dees een soortgelijk persoon die nummer 90 is. 43 keer beter. Samen gaan ze de strijd aan tegen de Syndicate gemeenschap die graag de zelfde soldaten willen maken.
Aan actie zit er echter genoeg in de film maar, de film is op speciale effect gebied erg amateuristisch, kijk naar de scene dat de avond tegen de stoppaaltjes aan rijd. Eeuwig zonde is dat want er had zoveel beters uit kunnen komen. Het concept was prima en het acteerwerk was te doen. Rupert Friend deed het fijn. Jammer dat het zo uitgepakt is, in mijn ogen kon het veel beter.
Leno
Vermakelijke B actiefilm die eigenlijk niet in de bios hoort maar daardoor wel een wat hoger budget heeft en daardoor enkele mooie actiescenes kan voorschotelen, zeker op locatie in Singapore zitten er enkele spectaculaire scenes in. De cast is vrij matig, al is de Hitman wel beter dan in het eerste deel. Eigenlijk is de film op alle vlakken wel beter dan het eerste deel, wat ook wel wat zegt over die film.
Advankoev
Deze reboot van Hitman is zelfs nog dommer dan de film uit 2007. De actie in deze film is gewoon saai en er werd te veel CGI gebruikt dat je heel makkelijk kon zien. De scenes zitten heel erg onlogisch in elkaar en de dialogen zijn cliche. Voor de rest is het acteren en het verhaal erg middelmatig. Ik kan deze film gewoon niemand aanraden, ook niet aan de mensen die de spellen hebben gespeeld
Decec
Een goede actie/misdaad/thriller film...
Spannend verhaal...
Prima acteerwerk...
Bekende acteur Rupert Friend (Homeland TV series) speelt goed...
Mooi HD kwaliteit breedbeeld...
Perfect achtergrond geluid/muziek
(Dolby Digital)...
Prima camerabeweging...
Heerlijk genoten...
LOTR-lover
Op zich is Hitman: Agent 47 qua actie wel voldoende, maar de film in z'n geheel is echter geen voldoende waard. De casting van Rupert Friend vind ik niet echt passen bij de rol van Agent 47. Ook zijn de dialogen allemaal niet van zo'n bijster hoog kaliber. Een film kan all talk, but no game zijn en aan dat syndroom lijdt Hitman: Agent 47 duidelijk.
5/10 (IMDB)
sinterklaas
Degelijk vervolgje... of reboot ik weet het niet. Grootste minpunt is dat Hitman hier wel erg veel haar heeft.
En ja... het is gewoon vermakelijk. Enkele fraaie locaties, vele creativiteit in actie en nog wat vanoudse techniekjes dat is afgekeken van de computerspelletjes. Een coole chick erbij als hulpje en een paar geinige badguys (waaronder de hoofdbadguy), vele futuristische snufjes en gadgets, nog een geschiedenislesje wat betreft het ontstaan van de klonen en ja... Gewoon anderhalf uur vermaak.
Duke Nukem
- 1985 stemmen
De Hitmanfilm uit 2007 was al slecht en deed de Hitman games geen eer aan, deze reboot is nog veel slechter en weerom is de hoofdacteur een miscast van jewelste!
3 keer aan begonnen en 3 keer binnen een kwartier uit gezet. Niet verwacht dat dit nog slechter kon zijn dan de eerdere verfilming met Olyphant!
Dat is op zich inderdaad een hele prestatie!
Agent47
Redelijk goede actiefilm. Agent 47 wordt nu beter vertolkt door Friend dan zijn vorige voorganger Olyphant. Degelijke actiescènes. Mooie filmlocaties. En een juiste keuze van auto (rode Audi RS7)!
Het is zeker de moeite waard om deze film te bekijken wanneer je houdt van dit soort genre.
Jonasis9!
Hitman Agent 47.
ik ken een heleboel PlayStation 4 spellen die van Hitman zijn.
Mijn broertje: Elian heeft beneden in de woonkamer zijn PS4 staan.
Ik heb in mijn kamer de PS3 staan daarop heb ik alle drie delen van uncharted ik heb ook Skylanders, watchdogs.
En over Hitman er hoort ook een hele history bij het gaat over dat Marwin’s vriendin: Daisy Britt heeft het uitmaakt en op de zelfde dag dat Daisy het uit had gemaakt kreeg Marwin een Motor ongeluk.
In het ziekenhuis werdt Marwin verdooft en toen hij eindelijk wakker werdt riep hij steeds de naam Daisy en toen kreeg Marwin een operatie en Marwin werdt opeens gek door de operatie zo kwam van hem een huurmoordenaar terecht
En als dat filmpje van dat Marwin een huurmoordenaar werdt af is gelopen zit je in eens in de gevangenis dan moet je uit de gevangenis ontsnappen met R2 en X in drukken om te ontsnappen.
Dan krijg je een geheime E-MAIL van iemand namens John Larry die je wilt spreken.
John Larry: Marwin, jij moet een groep van HACKERS voor mij vermoorden of ik dood jou hele familie.
Als je die HACKERS hebt gevonden komt weer een klein filmpje dat de HACKERS op jou kant komen en dan willen ze John Larry terugpakken.
Maar hoe moet je dat doen want jij bent helemaal in LONDON en John Larry is in Chicago je moet een vlot bouwen om naar Chicago te gaan.
Als je bent aangekomen met je vlot wordt je eens wakker in de trein en zijn alle HACKERS weg er zijn criminelen in de trein die je willen uitschakelen en dan moet je vechten tegen ze.
Verder ben ik nog niet gekomen en terug naar de film ik heb hem nog niet gezien maar op YouTube staan er ook Trailers van.
En mijn moeder heeft ook 2 Trailers gezien en zij vondt hem ook wel leuk ze is er echt van overtuigt.
En van mijn moeder mag ik films tot 12 jaar zien en Games tot 18 jaar spelen en we zien deze film steeds bij de kijkwijzer vanaf 16 jaar en 18 jaar we kijken ook bij de Duitse kijkwijzer want ik versta Duits want ik woon ook in Duitsland we kopen de films ook vaak bij meppen Media Markt dat is een stad in Duitsland.
Hopelijk vinden we de film vanaf 12 jaar dan mag ik hem zien.
Sergio Leone
Slecht.
Slecht actiefilmpje over de ganse lijn. Het is ook niet meer dan de versie met Tympothy Olyphant, maar dan precies een stuk goedkoper, slechter. Het gaat allemaal nog wel redelijk snel vooruit, gelukkig, maar ik raad het toch niemand aan om deze te zien. De weinig charismatische hoofdrolspeler Rupert Friend is de perfecte belichaming van de leegheid van de film.
1,5
Doerak40
Wie zal het ook maar ene reet boeien waar jij of je broertje de playstation hebt staan, of waar je woont of whatsoever?!
Je verkondigt hier een uiterst onsamenhangend verhaal, waar geen touw aan vast te knopen is en wat overigens stikt van de grammaticale fouten!
Ga eerst maar terug naar school en leer Nederlands voordat je hier loos gaat met je compleet oninteressante bullshitverhalen!
Wat kan mij het boeien wat jij van een ander lid vind?
Wie ben jij dan wel dat jij over een ander mag oordelen?
Haal snel je hoofd uit de genoemde reet en ga lekker op Facebook trollen!
Shadowed
Lollig.
Ondanks dat ik duidelijk in de minderheid ben, vond ik dit deel van de Hitman-reeks veel beter te behappen dan de versie van Gans die 8 jaar terug werd uitgebracht. Ondanks dat die film er misschien inhoudelijk wat beter mee omging, besluit dit deel om zich echt op de actie te richten. Het gekke is dat ze er een best leuke film mee uitpoppen ook.
Ik had het vooraf niet gedacht, Friend in de rol van Hitman. Ziet er niet echt uit als iemand die zich makkelijk kan identificeren met de rol. Daarin zat ik al snel verkeerd, en zo bleek toen de eerste actiemomenten over het scherm begonnen te rollen. Ware is als tegenspeelster ietwat levenloos maar als actieheldin best stoer, en Quinto maakt het prima af. Geen van allen leveren briljante acteerprestaties af, maar het is wel lollig.
Qua actie weet de film goed uit te halen. Verfrissend bloederig en creatief. Meerdere setpieces heb ik nog niet eerder zien voorkomen in soortgelijke actiefilms. Fijn ook dat de film dus blijkbaar de centen had om er iets leuks van te maken. Het zorgt voor best wel wat innovatieve momenten waarbij er allerlei soorten gadgets worden gebruikt gecombineerd met leuke manieren om elkaar om zeep te helpen.
Het verhaal is wat zwakjes en over meerdere punten wordt simpel nagedacht, verder heb ik fijn kunnen genieten van een film die alle domme stukken weggooit en de domheid zelf wordt. Het ziet er mooi uit, kijkt lekker weg en duurt ook nog eens niet te lang. Eigenlijk hoef ik niet veel meer te vragen van een simpele, maar spectaculaire actiefilm als deze. Een beetje jammer dat de ietwat jolige CGI niet zo goed bij de inhoud past, verder best genietbaar. Een energiekere camera had er echt een feest van kunnen maken.
mrklm
Sinds een mislukt experiment om superagenten te creëren houden de nog levende proefpersonen zich schuil. Agent 47 [Rupert Friend] krijgt opdracht om Litvenko [Ciaran Hinds]. het brein achter het experiment, op te sporen en uit te schakelen. Om Litvenko uit zijn schuilplaats te lokken wil hij gebruik maken Litvenko’s dochter Katia [Hannah Ware]. Gebaseerd op een computerspel dus het heeft niet zoveel zin om op zoek te gaan naar enige logica. Hopelijk kun je genieten van actiescènes die (hoe gepast) zo uit een computer zijn getoverd. Maar dan is het toch veel leuker om het spel te spelen? Ik mag het hopen.
JessicaD
Voor een film met veel actie en veel geschiet ben je goed bij Hitman: Agent 47. Het draait om een agent zonder emotie en als ik de film moet beschrijven zou ik ook zeggen dat deze zonder emotie is. Het is echt een film waar je niet zoveel bij hoeft na te denken en meer shoot first ask questions later. Mijn vriend vond de film wel leuk en had er eigenlijk minder van verwacht. Ik vond de film ook leuk om te kijken, maar de film is binnen een paar dagen alweer uit je gedachten verdwenen en details weet je na een maand waarschijnlijk ook niet meer – ik in elk geval niet.
AngelicV
"You determine who you are by what you do" Deze filosofische uitspraak redt de film. Verder is dit een uiterst matig vervolg op de matig/redelijke eedere "Hitman". De 2 hoofdrolspelers hier halen nergens het niveau van de 2 in "Hitman. De controverse m.b.t. tot de vader van.... in vergelijking met Hitman mankeert ook aan alle kanten. Gauw vergeten.
boemboem27
redelijk,verstand op 0
kijken en maar weer vergeten.
veel actie,veel schieten that's it

Hitman
2007

Geflopte actiefilm 'Hitman: Agent 47' verdwijnt vandaag nog uit het Netflix-aanbod

The Culture High
Documentaire, 2014