Genre: Actie / Misdaad
Releasedatum: 3 september 2015
Bekijk via Disney+
Plot Hitman: Agent 47
"Your Number is Up."
Hitman: Agent 47 gaat over een genetisch gemodificeerde huurmoordenaar. Deze perfecte moordmachine is vernoemd naar de laatste twee cijfers van een in zijn nek getatoeëerde barcode en is het resultaat van tientallen jaren onderzoek en 46 prototypes. Dat heeft ertoe geleid dat 47 over ongekende kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie beschikt. Zijn nieuwste doelwit is een mega-bedrijf dat het geheime verleden van Agent 47 wil achterhalen, om zo een leger van nog betere moordenaars te creëren. Samen met een jonge vrouw, die misschien in staat is hun machtige en geheime tegenstanders te verslaan, wordt 47 geconfronteerd met zijn verbijsterende afkomst en begint hij een episch gevecht tegen zijn dodelijkste vijand.
Agent 47
Litvenko
Katia's Mother
Surveillance Tech
Domainator
Dit is bioscoop onwaardig. Dat films nog zo slecht gemaakt mogen worden. Deze moet rechtstreeks op dvd in de 1 eurobak...wat zeg ik...gratis te downloaden ( hoewel dat zonde van de ruimte is).
Inderdaad, dat was zonde van het geld. Misschien "leuk" als je echt maar dan ook echt niks beters te doen hebt.
Gaap... wat was die slecht ondanks af en toe wat actie.
doeze
Onverwacht verrast door deze film..... Goed actiefilmpje, af en toe ging het er lekker hard aan toe. Deze dame was behoorlijk gecharmeerd van Agent 47
Wat een relaxte coole gast! Had wel af en toe het idee dat ik naar Orlando Bloom aan het kijken was, haha. Vond hem er wel op lijken. Ik ben zelf geen gamer, dus wellicht dat ik het daarom wel een lekkere film vond. Ik heb me in ieder geval goed vermaakt zojuist in de bios na een saaie dag werken
3 sterren + een halve ster extra speciaal voor Rupert Friend!
Left4Dead
Nieuwe Hitman film? Alleen dan met een andere naam?
Agent 47 is de codenaam voor de Hitman. Komt van de games.
Kondoro
Nee, hiervoor stond ie er nog weer anders op maar dat zag ik op een andere site.. Wrong one
. Kan ook niks bewerken dus blijft zo staan.
schumacher
Middelmatige film. Niet zoveel aktie vond ik en als er aktie was zaten er wel een paar leuke scenes in dat wel maar een echt vlot tempo was er niet vond ik, tzat toch niet zo goed in elkaar.
Vorige film veel veel beter.
ipman-99
"Hitman 2: Agent 47." ...
" !!!
Langverwachte Sequel !!! Emoji!!! 'Hitman 2: Agent 47' is het langverwachte 'vervolg'
op deeltje 1. Deze sequel kent een andere cast met o.a Rupert Friend, Zachary Quinto
en Hannah Ware. De actie scènes zijn behoorlijk aanwezig in hoeveelheid met telkens die
over the top factor. Denk maar aan die coole scènes met die Rode Audi, die zich echt wel
laten 'testen' op degelijkheid hihi
!
Heerlijk van genoten van coole Rupert Friend alias The Hitman. De opvallende
verschijning van actrice Hannah Ware is mooi meegenomen.
Een heerlijke Actiefilm die gemaakt is om cool te knallen
!
FilmFollower
Bizar slechte film
Het eerste deel had zijn charmes, met een cinematografie die qua invalshoeken ook daadwerkelijk iets weg had van een game.
De actie was slecht, de vechtscènes goedkoop en slecht gemonteerd. De badguys waren natuurlijk Russen....clichès alom.
Het meest storende aan de film was de sountrack, die iets weghad van een opzettelijke B-productie....
DutchTakeshiro
Matige film. Eigenlijk een compleet overbodige film omdat Hitman (2007) precies hetzelfde biedt als deze film. Gameverfilmingen werken niet en daar is Hitman: Agent 47 geen uitzondering op. Het verhaal is erg karig en cliché. De actiescènes zijn oké maar weten ook niet helemaal te overtuigen. Veel van hetzelfde, het is zeker beter gedaan dan dit. Van mij had het veel meer op de game mogen lijken. Bijvoorbeeld 47 die een aantal moordcontracten moet afwerken en er dan achterkomt dat de contracten iets met elkaar gemeen hebben. Ik neem aan dat de meeste mensen die deze film kijken de game gespeeld hebben, net zoals ik. Zou daarom eens leuk zijn als een gameverfilming daadwerkelijk op de game lijkt en niet een mainstream film die op niemand een indruk achterlaat.
Matig acteerwerk. De film levert vooral punten in omdat Rupert Friend geen overtuigende Agent 47 neerzet. Simpelste reden is omdat Friend gemillimeterd haar heeft en 47 zo kaal als een biljartbal is. Tevens praat hij te veel (47 is absoluut geen prater) en dit doet afbreuk aan zijn personage. Timothy Olyphant weet beter te overtuigen in Hitman (2007). Hannah Ware doet ook absoluut niets bijzonders en is zelfs vrij slecht te noemen. Ze is een mooie vrouw maar ze kan niet acteren. Zachary Quinto doet het eigenlijk wel het leukst van de cast. Niet omdat zijn rol interessant is maar omdat hij het leuk weet te brengen. Hij heeft een hele aparte grijns.
Hitman: Agent 47 weet zich enigszins staande te houden door prima uitgewerkte actie en goed gekozen locaties. Een echte verstand op nul film die de kijker geen enkel momenten zal prikkelen om na te denken. Misschien maar beter om deze film gauw te vergeten, of beter zelfs: overslaan.
bart007bond
Lekkere popcorn film.
Lekker veel geweld.
Net zo vermaakt met deze film als John wick.
Hij had alleen wat kaler moeten zijn.
Voor de rest lekker moorden.
Kon niet meer tellen hoeveel er sneuvelen.
Genoeg
Shinobi
"Tell me how to make an agent."
Zelf ben ik een groot fan van de gelijknamige gamereeks, maar met een verfilming lijkt het niet te lukken getuige deze reboot.
Het opmerkelijke is dat schrijver Skip Woods - die eveneens verantwoordelijk is voor het origineel - wederom van de partij is om een inspiratieloze bijdrage af te leveren. Qua narratief hoef je hier niet veel van te verwachten; het is het origine verhaal van de protagonist met een kleine twist eraan. Het is gewoonweg bedroevend te noemen hoe dit is uitgewerkt.
Als kijker krijg je namelijk een uitgekauwd kat-en-muisspel voorgeschoteld, ondersteund door slappe dialogen en bovenal te veel uitleg. Het is alsof elk personage zijn handelingen van uitgebreid commentaar moet voorzien, terwijl het overduidelijk is wat zich afspeelt. Vanaf het begin zorgt dit al voor een lichte irritatie. Gelukkig schuilt er in Rupert Friend een aardige huurmoordenaar die op zijn sterkst is als hij zwijgt.
Het is dan ook hoofdzakelijk wachten tot 'Hitman: Agent 47' met dikke actiescènes op de proppen komt. Deze worden redelijk goed in beeld gebracht, hoewel bepaalde clichés als het overmatig gebruik van slow motion ingeperkt hadden kunnen worden. Daarbij wordt de actie voor de verandering eens vrij grafisch getoond. Overigens kan ik een aantal subtiele verwijzingen naar de game wel waarderen.
Al met al een te verwaarlozen reboot die niets nieuws brengt. Je bent beter af bij Hitman (2007), die film heeft tenminste nog een bepaalde visie.
1,5 Sterren.
John Lee Hooker
Rupert Friend heeft de perfecte kop om zo'n koelbloedige killer te vertegenwoordigen. Helaas viel de actie wat tegen en komt het eigenlijk neer op een vrij standaard plot; grofgezegd het enige waar deze Hitman zich van onderscheid is de rode stropdas en de twee pistolen. De finale op het dak was erg teleurstellend; vrijwel alle badguys werden op een zeer belabberde wijze van het leven beroofd.
Richie_vdl
Vermakende actiefilm, kreeg wat je zou verwachten van de film. Het zou niet erg zijn om Timothy Olyphant op het beeldscherm te zien. Rupert Friend speelt deze rol fantastisch. Geen film om op het puntje van je stoel te zitten, leuk om met een bak popcorn deze film te kijken.
voskat
Ontzettend slecht script, maar het verhaal is op zich prima. Degene die de film echter net een niveautje hoger tilt is Rupert Friend. Er zit zo veel opgekropte emotie achter dat stalen gezicht van hem. Knap.
gauke
De regisseur had meer accenten kunnen leggen op de hoofdpersoon, dat had wellicht nog iets positiefs opgeleverd. Deze teleurstellende, fantasieloze actiefilm over een huurmoordenaar had werkelijk niets interessants te melden: er was geen sluitend verhaal of een rode draad te bekennen en de dialogen waren miserabel en klonken onzinnig. O ja, Rupert Friend speelde koelbloedig, maar er was geen redden aan.
zaleino
Bizar slechte film
De badguys waren natuurlijk Russen....clichès alom.
LooOoooLLLL!!!
Ik ben er zo klaar mee zeg, van die gameverfilmingen die gewoon helemaal niks van de intenties en sfeer van de game willen overnemen. Deze tweede poging om Hitman te verfilmen (na Hitman (2007) die ik trouwens wel geinig vond) is echt een draak van een film geworden. Wederom maken ze er een actieheld van, terwijl de man gewoon een grote, zwijgzame huurmoordenaar dient te wezen die zonder al te veel lawaai te maken zijn job doet. De games zijn toch wel vrij goed, het personage spreekt aan en toch weten ze er iets dramatisch als dit van te maken. Nee, Hitman hoort niet op 20 commando's tegelijk te knallen. Nee, Hitman maakt er geen teringbende in de stad van en zijn auto wordt al helemaal niet via kabels de lucht in getrokken. En Hitman hoort alleen te werken, niet met een hulpje.
My god.
Waarom kan je rondom Agent 47 nou niet gewoon een spannende thriller creëren? Ik wil gewoon een film waarin je ziet hoe hij op sneaky wijze zijn werk doet en daarmee gewoon slimmer dan de rest is. Deze film heeft niks. Het is zelfs als je het los ziet van de Hitman franchise rommel. Clichematige vijanden, voorspelbare, domme actie en een hele misplaatste soundtrack.
Het enige pluspuntje was Rupert Friend, die nog wel zijn best deed om er wat van te maken. De enige reden dat deze film niet de laagst mogelijke score van me krijgt. Al heeft Friend ook absoluut niet de looks en charisma die bij dit personage horen. Iemand als Bruce Willis had eens deze rol moeten spelen. Snel vergeten dit.
eka81
Ik vond de eerste uit 2007 iets leuker, maar deze was ook wel te doen. Wel een inzak moment halverwege.
TheThirdMark
My god.
Rupert Friend heeft juist bewezen deze rol wél te kunnen spelen (in Homeland is hij een al net zo koude kikker). Als je een totale verfilming van het spel wil zul je bereid moeten zijn om 80 minuten lang naar een laadscherm te kijken.
Lancher
- 1914 stemmen
Deze film is meer gebaseerd op de laatste Hitman game, waar de speler kon kiezen tussen actie of stealth, en ook al deel ik je mening dat ik graag ook een deel zou zien waar het ook meer een stealth huurmoordenaar is, heeft de regisseur wel echt veel elementen van de games er in verwerkt. Echt heel veel, is dat je niet opgevallen?
Van de outfits, tot in de schaduw zitten en het alom bekende keel wapen gebruiken. De poses van de intro, het ongezien worden en zo zijn er nog wel meer dingen verwerkt in de film die referentie zijn naar de Hitman game.
Idd, Rupert Friend is echt wel goed gecast, zover ik verder niet uit me hoofd zou weten wie de rol nog meer zou kunnen vertolken, maar Bruce Willes? Zou juist Bruce Willis helemaal miscast vinden voor deze rol.
Dat zijn ze niet, misschien wel een aantal, maar zeker niet alleen maar. Overigens zijn 47 en Katia ook niet Amerikaans of iets dergelijks in de film. Een mix en iets van Oost Europees.
jacobine_rodijk
Snap niet eens wat dit betekend....?
joolstein
Auw, dit was het dus niet! Had zin in een actie-film! Maar deze kon mijn verwachting niet waarmaken! Rupert Friend zette nog een redelijk goede hitman neer.Af gezien dat hij dan niet helemaal kaal was. Maar verder.... Het begon al bij het eerste gevecht met Zachary Quinto (ben die man nu al moe, en dat terwijl we hem nog veelvuldig zullen gaan zien!). Er ontstaat een schiet/vechtpartij bij de metro`s. Maar i.p.v. een emotieloze keiharde killer blijft het bij slaan?? De Audi is een pracht van een wagen maar als je de keus heb tussen Ferrari, Lotus, lamborghini of Audi?? En hoe krijg je de kabels vast aan de muur als je die eerst afschiet met een geweer? Nu weet ik dat bij actie het vaak verstand op nul is maar toch...
De actie die we zien is ook veelal voorspelbaar of in andere films beter gedaan! Nee, deze kruising tussen Mission: Impossible en zeg ... Transporter? Overtuigd absoluut niet!
Positief was dat barcode, wurgdraad, het zwarte pak met rode stropdas enz. wel aanwezig waren!
Goed lezen. Ik zei dat ik hem helemaal niet verkeerd vond, maar ik heb er wel aanmerkingen op. Je rare laatste opmerking negeer ik maar.
Totaal niet mee eens. Ik heb de vorige game ook gespeeld, ondanks dat er meer actie in zat was het gewoon gericht op stealth. En dan nog, alsof de makers het op de meest recente Hitman game hebben gebaseerd. Ze hebben gewoon algemeen de naam Hitman gekozen. Ik vond dat er maar weinig Hitman zaken in zaten. Een maatpak, een wurgkoord en af en toe de schaduw kiezen doen de vele zwaar over de top gaande actiemomenten niet vergeten. Of dat plotje met die meid. Zulke zaken passen niet bij deze franchise.
Had een goede thrillermaker eens de kans gegeven dit te verfilmen.
Confusie
Als je mij een tientje biedt om dit te kijken.
Doe het niet.
Bij vijftig begin ik lichtjes te twijfelen.
Lancher
- 1914 stemmen
Had een goede thrillermaker eens de kans gegeven dit te verfilmen.
Kijk deze mening deel ik zeker met je. Zou graag dit ook is zien, maar kan het toch niet helpen dat ik me echt wel vermaakt heb met deze film.
Het kan wel, maar dan moet er de juiste regisseur e.d. voor gekozen worden, wanneer het idee is om een goede (actie/)thriller film neer te zetten omtrent Hitman.
filmkul
Fantasieloos aktiefilmpje. Het verhaal kent weinig inhoud en bevat verder geen verrassingen. Het tempo ligt hoog en de speelduur is prima (lang genoeg). De film wordt nergens echt spannend. De aktiescenes komen nog al nep over en zijn verder weinig origineel. Het gaat Friend ook allemaal net iets te makkelijk af. Hij is wel goed gecast als Hitman, hoewel zijn rol in Homeland beter is. 2.5
broncode
Lekkere actiefilm geschoten op mooie locaties. De cgi is van onbeduidend nivo maar zit niet in de weg.
De film vliegt voorbij door het hoge tempo en de goede editing.
Agent 47 kun je natuurlijk door iedere atletische acteur laten spelen en Hannah ware is een lust voor het oog.
Mescalino
Altijd lastig om een film als deze te beoordelen. Je gaat hem natuurlijk meteen vergelijken met de game serie waar hij op gebaseerd is en dan scoort hij behoorlijk ondermaats. Als los staande actie film is hij wel aardig met wat leuke momenten af en toe. Er zit genoeg actie in om niet te vervelen maar net niet genoeg om er echt uit te springen. De CGI is inderdaad niet de beste wat we gezien hebben maar vond het ook niet zo dramatisch dat het storend is. Het acteerwerk is natuurlijk van een hoog niveau maar voor een type film als dit net voldoende.
Getwijfeld tussen een 2 en een 3 en heb gekozen voor het midden.

Hitman
2007

Geflopte actiefilm 'Hitman: Agent 47' verdwijnt vandaag nog uit het Netflix-aanbod

The Culture High
Documentaire, 2014