• 9.376.931 stemmen

Wrong Turn 6: Last Resort (2014)

Horror | 90 minuten

Genre: Horror

Alternatieve titel: Wrong Turn 6

Geregisseerd door: Valeri Milev

Met onder meer: Sadie Katz, Anthony Ilott en Aqueela Zoll

• meJane Bekijk via meJane

Plot Wrong Turn 6: Last Resort

Een plotselinge en mysterieuze erfenis brengt Danny en zijn vrienden naar Hobb Springs, een vergeten plaats diep in de Heuvels van West Virginia. Hobb Springs wordt onderhouden door de waakzame Jackson en Sally, een onhandig paar dat Danny voorstelt aan zijn lang verloren familie: een clan met de naam Hillicker. Danny komt er al snel achter dat zijn familie een andere en vreemde manier van leven heeft.

avatar van DiDa

DiDa

Leuk! Sequel of prequel?

avatar van Metalfist

Metalfist

Nog niet bekend geloof ik. Al lijkt een prequel me onwaarschijnlijk, want 4 en 5 waren al prequels geloof ik? Declan O'Brien (de schrijver en regisseur van de twee vorige delen) is er niet meer bij en naar het schijnt zou de reeks in een nieuwe richting geduwd worden. Al zal dat waarschijnlijk wel weer wat promopraat zijn, want ik zie niet in hoe je zo'n reeks kunt vernieuwen.

Ik heb ongeveer de helft gezien van de reeks, maar vind het altijd wel nog redelijke films. Ben benieuwd.

Metalfist schreef:

Declan O'Brien (de schrijver en regisseur van de twee vorige delen) is er niet meer bij.

Vorige 3 delen zelfs! Waarvan ik deel 4 nog het vermakelijkst vond, deel 3 en vooral 5 zijn behoorlijk matig. Of dit deel echt zo anders gaat worden, ondanks een andere regisseur, betwijfel ik nog. Blijkbaar hebben de vorige delen toch genoeg geld opgebracht om nóg een deel te gaan maken.

Volgens IMDb weer gefilmd in Bulgarije (zal wel een goedkoop land om te filmen zijn) en ik denk dat het budget ook wel hetzelfde zal zijn, ach ik ben wel benieuwd

avatar van Metalfist

Metalfist

Regie wel, het script voor het derde deel was geschreven door Connor James Delaney

avatar van feyenoordfan01

feyenoordfan01

ben benieuwd naar deze

mcdaktari

Ik verwacht hier niet al te veel van, want 9 van de 10 keer zijn het films die het kijken nog niet waard zijn, blijkt achteraf. Maar ooit kun je toch onverwachts verrast worden. Al vrees ik hier het ergste.

mcdaktari schreef:

En zo zal ook dit deel het aanzien niet waard zijn!!!

Lekker overslaan zonder de trailer te bekijken

mcdaktari

Ik denk dat ik dat maar doe.

mava95

Ik kijk hier wel naar uit, de laatste 3 waren niet veel soeps maar deze serie weet toch altijd mijn interesse op één of andere manier te wekken.

Naar het schijnt zou dit een soort reboot zijn, ze hebben te minste een nieuwe schrijver en director.

Hopelijk word deze zo goed als de eerste of tweede.

nieuwe poster trouwens

EDIT: blijkbaar is de premiere deze week al 22 augustus bij een soort filmfestival in de UK eerste reviews zullen we dan volgende week al krijgen, ben eens benieuwd .

avatar van feyenoordfan01

feyenoordfan01

zeer benieuwd naar dit volgende deel van deze toch wel zeer amusante horrorreeks!

mava95

Eerste positieve review is er :

Ben eens benieuwd...

tattoobob

Ziet er grappig uit....denk alleen dat de CGI gaat tegenvallen en dan passeer ik deze.

We wachten af.

avatar van Shinobi

Shinobi

Het verbaast me eigenlijk dat deze franchise het tot deel zes heeft weten te schoppen.

tattoobob

Daar zit ook wel weer wat in

tattoobob schreef:

We wachten af.

Tja, zo typisch Wrong Turn is dat haha. Vind ik altijd wel leuk om te zien

Kondoro schreef:

Tja, zo typisch Wrong Turn is dat haha. Vind ik altijd wel leuk om te zien

Ja maar niet voor 90 min

tattoobob schreef:

Ja maar niet voor 90 min

Meh, klopt opzich ook wel.. Hoop ook niet echt dat er een Wrong Turn 7 komt...........

Ik vrees het ergste

avatar van ipman-99

ipman-99

"Checking In To Your Worst Nightmare." ... " !!!

Heerlijke Horrorfilm (Deeltje 6) !!! 'Wrong Turn 6: Last Resort' is een

Horrorfilm van regisseur Valeri Milev met heel wat gore kills en toestanden,

maar richt zijn pijlen ook op het verhaal. De nadruk op het verhaal pakt goed uit,

maar vergis je niet ... de bloederige spelhervattingen zullen we weer geweten hebben.

Weer mooie locaties ... ditmaal in Bulgarije werd er gefilmd.

Er zitten enkele scènes in waar Three Finger weer te werk gaat met zijn pijl en boog,

en met als gevolg weer heel wat vleselijke schade !

Uiteraard niet alleen pijl en boog die voor het bloedvergieten zorgen ..., er

zitten echt wel weer intensieve kills in !

Het moet gezegd .... er wordt wat af geneukt met heel wat blote chicks !

Het 'vlees' wordt eerst heerlijk geshowd, om nadien te dienen als slachtvee !

Het verhaal wordt mooi opgebouwd en we komen meer te weten over onze slechte vrienden !

Zowel voor de gore liefhebber als voor de mensen die er een verhaal rond willen ...,

beiden zullen aan hun trekken komen.

Welkom in de wereld van de Hilbillies !!!

@ipman-99

waar heb je de film al gezien?

mava95 schreef:

@ipman-99

waar heb je de film al gezien?

De film is alweer uitgelekt, via torrents ofzo makkelijk binnen te halen.

Uitgelekt?

Volgens mij is het gewoon een dvd rip hoor

Edie

Ja, beetje vreemd dat dan nog niet meteen een blu ray rip te downloaden is

Net even door de film heen geskipt, dit zijn sowieso films die het kopen niet waard zijn.. Bijna bij iedere 10 minuten die ik vooruit spoelde zag ik weer tieten. Zo even snel aan de kwaliteit te zien hetzelfde als deel 3 t/m 5, wat ik ook wel verwachte. Echt voor de liefhebbers dus.

Nu eens zin maken om hem in zijn geheel te gaan zien.

Ow, en op IMDb zie ik met dik 200 stemmen de film nog steeds op een 8 staan.. Zullen alle vrienden en familie van de makers soms gestemd hebben?

tattoobob

Ja of misschien is ie toch beter dan de vorige vijf delen

mcdaktari

Op IMDb Ratings: 8,0/10 from 245 users ??

Dat belooft toch wat, zou je denken.

mcdaktari

Zouden we ons dan toch vergist hebben tattoobob?

Kondoro

Wrong Turn 6: Last Resort , trailer is weer typisch wrong turn, maar dat maakt het ook wel leuk... Last Resort, zou dit de laatste Wrong Turn film zijn in de reeks? Ik denk het eerlijk gezegd niet...

Edie schreef:

De film is alweer uitgelekt, via torrents ofzo makkelijk binnen te halen.

Uitgelekt weet ik niet, maar ik weet wel dat hij 17 uur geleden is verschenen op de illegale wegen...