Pablo Larraín

mijn gemiddelde
3,20
801 stemmen

Geboren:
19 augustus 1976 (41 jaar)
Santiago (Chili)

Er staan 8 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 801 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,20 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,77

Filmografie

3,00 (1)
Fuga (2006)
3,17 (46)
Tony Manero (2008)
2,97 (47)
Post Mortem (2010)
3,15 (184)
NO (2012)
3,35 (65)
El Club (2015)
Alternatieve titel: The Club
3,24 (71)
Neruda (2016)
3,24 (384)
Jackie (2016)