menu

Sergey Loznitsa

mijn gemiddelde
3,22 (212)
212 stemmen

Geboren:
5 september 1964 (54 jaar)
Baranovichi (Sovjet-Unie)

Er staan 12 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 212 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,22 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,80

Filmografie

  • 3,35 (10)
    Poselenie (2001)
    Alternatieve titel: The Settlement
  • 3,06 (8)
    Peyzazh (2003)
    Alternatieve titel: Landscape
  • 3,59 (17)
    Blokada (2006)
    Alternatieve titel: Blockade
  • 3,00 (3)
    Predstavleniye (2008)
    Alternatieve titel: Revue
  • 2,95 (22)
    Schastye Moe (2010)
    Alternatieve titel: My Joy
  • 3,05 (59)
    V Tumane (2012)
    Alternatieve titel: In the Fog
  • 3,40 (15)
    Maidan (2014)
    Alternatieve titel: Maïdan
  • 3,36 (11)
    Sobytie (2015)
    Alternatieve titel: The Event
  • 3,65 (13)
    Austerlitz (2016)
  • 3,22 (51)
    Krotkaya (2017)
    Alternatieve titel: A Gentle Creature
  • 2,50 (1)
    Den' Pobedy (2018)
    Alternatieve titel: Victory Day
  • 3,75 (2)
    Donbass (2018)