menu

Sergey Loznitsa

mijn gemiddelde
3,25 (276)
276 stemmen

Geboren:
5 september 1964 (55 jaar)
Baranovichi (Sovjet-Unie)

Er staan 16 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 276 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,25 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,79

Filmografie

  • 4,00 (1)
    Zhizn, Osin (1999)
    Alternatieve titel: Life, Autumn
  • 3,35 (10)
    Poselenie (2001)
    Alternatieve titel: The Settlement
  • 3,06 (8)
    Peyzazh (2003)
    Alternatieve titel: Landscape
  • 3,50 (2)
    Fabrika (2004)
    Alternatieve titel: Factory
  • 3,58 (18)
    Blokada (2006)
    Alternatieve titel: Blockade
  • 3,00 (3)
    Predstavleniye (2008)
    Alternatieve titel: Revue
  • 2,93 (23)
    Schastye Moe (2010)
    Alternatieve titel: My Joy
  • 3,07 (60)
    V Tumane (2012)
    Alternatieve titel: In the Fog
  • 3,40 (15)
    Maidan (2014)
    Alternatieve titel: Maïdan
  • 3,36 (11)
    Sobytie (2015)
    Alternatieve titel: The Event
  • 3,71 (14)
    Austerlitz (2016)
  • 3,22 (57)
    Krotkaya (2017)
    Alternatieve titel: A Gentle Creature
  • 2,75 (2)
    Den' Pobedy (2018)
    Alternatieve titel: Victory Day
  • 3,32 (51)
    Donbass (2018)
  • Process (2018)
    Alternatieve titel: The Trial
  • 4,00 (1)