menu

Nuri Bilge Ceylan

mijn gemiddelde
3,47 (1137)
1137 stemmen

Geboren:
26 januari 1959 (60 jaar)
Istanboel (Turkije)

Er staan 8 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 1137 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,47 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,86

Filmografie

  • 3,24 (47)
    Kasaba (1997)
    Alternatieve titel: The Small Town
  • 3,59 (32)
    Mayis Sikintisi (1999)
    Alternatieve titel: Clouds of May
  • 3,39 (221)
    Uzak (2002)
    Alternatieve titel: Distant
  • 3,35 (131)
    Iklimler (2006)
    Alternatieve titel: Climates
  • 3,28 (149)
    Üç Maymun (2008)
    Alternatieve titel: Three Monkeys
  • 3,61 (228)
    Bir Zamanlar Anadolu'da (2011)
    Alternatieve titel: Once upon a Time in Anatolia
  • 3,60 (275)
    Kis Uykusu (2014)
    Alternatieve titel: Winter Sleep
  • 3,51 (54)
    Ahlat Agaci (2018)
    Alternatieve titel: The Wild Pear Tree