• 9.370.054 stemmen

El Internado: Las Cumbres (2021-2023)

Mystery / Thriller | 3 seizoenen

Ontwikkeld door: Laura Belloso en Asier Andueza

Met onder meer: Albert Salazar, Joel Bosqued en Asia Ortega

Oorspronkelijke taal: Spaans

Release datum: vrijdag 19 februari 2021

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Spanje)

• Prime Video Bekijk via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot El Internado: Las Cumbres

Na een mislukte ontsnappingspoging verdwijnt Manuel in het bos door toedoen van een mysterieuze man met een kraaienmasker. Ondanks hun strenge discipline blijven Paul, Amaia en zijn andere vrienden naar hem zoeken. Hun avonturen leiden tot de ontdekking dat de oude sekte die het bos bewoonde, het Kraaiennest, nog steeds misdaden pleegt en dat Las Cumbres meer is dan alleen een school.

Meningen over El Internado: Las Cumbres

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

vrijdag 21 juli 2023
El Internado: Las Cumbres seizoen 2 Seizoen 1 en 2 op 2 dagen uitgekeken en nu aan aflevering 3 van seizoen 3. Da's sowieso al goed tot zeer goed teken en dat ik er volledig in zit en de serie me ni loslaat en daar zijn meerdere redenen voor, het mystieke en donkere sfeertje, het verhaal in al z'n facetten wist mij al sowieso tot nu zeer te boeien en ook de cast is top. Op Netflix al best gesmuld van Spaanse/Spaanstalige series en ook films en kreeg er zelfs een zwak voor. Prime Video ligt hier met momenten nogal op de achtergrond, maar nu lekker wat bingen, na 4de seizoen van de top serie 'Jack Ryan', de 2 seizoenen van 'The Wilds' gebinged en daar kwam ik oa deze Spaanse serie bij gerelateerd tegen. En voor mij schot in de roos. P.S. seizoen 3 staat hier nog niet op MM, terwijl dit volledig op Prime Video staat.
avatar van EIGER3970

EIGER3970

zaterdag 8 juli 2023
El Internado: Las Cumbres seizoen 1 Gothic en science-fiction gaan niet samen. Matig, maar toch intrigerend en verslavend, maar ergens in seizoen 2 heb je het toch wel gehad...dan wordt het ongeloofwaardig. En er is nog een derde seizoen.