El Internado: Las Cumbres seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie El Internado: Las Cumbres? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van El Internado: Las Cumbres.
Het laatste bij ons bekende seizoen van El Internado: Las Cumbres (Seizoen 3) dateert van 2023.
El Internado: Las Cumbres Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van El Internado: Las Cumbres? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over El Internado: Las Cumbres seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
El Internado: Las Cumbres Serie Informatie
El Internado: Las Cumbres is een Mystery / Thriller-serie uit 2021-2023. Geregisseerd door Denis Rovira met onder meer de acteurs Albert Salazar, Daniel Arias en Daniela Rubio .
Na een mislukte ontsnappingspoging verdwijnt Manuel in het bos door toedoen van een mysterieuze man met een kraaienmasker. Ondanks hun strenge discipline blijven Paul, Amaia en zijn andere vrienden naar hem zoeken. Hun avonturen leiden tot de ontdekking dat de oude sekte die het bos bewoonde, het Kraaiennest, nog steeds misdaden pleegt en dat Las Cumbres meer is dan alleen een school.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,40 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.