• 8.896.516 stemmen

2 Broke Girls (2011-2017)

6 seizoenen
2,82 84 stemmen + Mijn stem

Status: Geannuleerd

Genre: Komedie

Ontwikkeld door: Michael Patrick King en Whitney Cummings

Met onder meer: Kat Dennings, Beth Behrs en Garrett Morris

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 19 september 2011

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

Plot 2 Broke Girls

Max komt uit een arm gezin en Caroline komt uit een rijk gezin, maar heeft nu geen rode cent meer. De twee twintigers, beiden serveerster in New York, worden snel vrienden en dromen ervan om samen een cupcakewinkel te openen, maar de 250.000 dollar die ze daar voor nodig hebben is ver te zoeken aangezien ze nu al de eindjes aan elkaar moeten knopen.

Seizoenen

Komt er een 2 Broke Girls seizoen 7?

Acteurs en Actrices

Meningen over 2 Broke Girls

avatar van arevee

arevee

dinsdag 4 december 2018
2 Broke Girls seizoen 1 Merendeel van de tijd erg flauw, met hier en daar is een beter moment. Dertien in een dozijn op bijna alle vlakken en zeker niet bijzonder. Kijkt wel nog lekker weg.
avatar van renzoroy

renzoroy

zondag 31 juli 2016
2 Broke Girls seizoen 2 Echt 1 van de lompste "sitcoms" ooit. 2 dames met mega irritante zeur stemmetjes, steeds dezelfde grappen, vooral over hun Chinese baas. En dan krijgt Max een relatie met een gast die in een container woont... nou toen was ik er helemaal klaar mee... Na een paar eps heb je het wel gezien en toch wordt het steeds verlengd voor een nieuw seizoen, terwijl kwaliteit series als Vinyl en Resurrection gecancelled worden... Ze kunnen de serie beter 2 Dumb Girls noemen...