2 Broke Girls seizoen 7?
Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie 2 Broke Girls? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 2 Broke Girls.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 2 Broke Girls (Seizoen 6) dateert van 2016.
2 Broke Girls Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van 2 Broke Girls? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 2 Broke Girls seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
2 Broke Girls Serie Informatie
2 Broke Girls is een Komedie-serie uit 2011-2017. Geregisseerd door Don Scardino met onder meer de acteurs Kat Dennings, Beth Behrs en Garrett Morris .
Max komt uit een arm gezin en Caroline komt uit een rijk gezin, maar heeft nu geen rode cent meer. De twee twintigers, beiden serveerster in New York, worden snel vrienden en dromen ervan om samen een cupcakewinkel te openen, maar de 250.000 dollar die ze daar voor nodig hebben is ver te zoeken aangezien ze nu al de eindjes aan elkaar moeten knopen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,93 met in totaal 117 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.