• 158.221 films
 • 9.649 series
 • 28.814 seizoenen
 • 607.284 acteurs
 • 353.216 gebruikers
 • 8.849.308 stemmen
Avatar
 
banner banner

New Tricks (2003-2015)

12 seizoenen
3,36 62 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Komedie / Misdaad

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Ontwikkeld door: Nigel McCrery en Roy Mitchell

Met onder meer: Amanda Redman, Dennis Waterman en Alun Armstrong

IMDb beoordeling: 7,9 (8.297)

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 27 maart 2003

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

Plot New Tricks

Inspecteur Sandra Pullman krijgt de leiding over onopgeloste misdaden. Met weinig middelen en geen back-up besluit ze drie ex-politieagenten aan te werven. Maar de tijden zijn veranderd, in tegenstelling tot haar nieuwe rekruten. Jack Halford moet het verlies van zijn vrouw nog verwerken, Brian Lane is geobsedeerd en te medicinaal en Gerry Standing is niet echt de damesman die hij ooit was. Ze hebben de ervaring misschien, maar het is niet zoals de oude dagen. Ze jagen niet alleen op criminelen, maar hebben ook te maken met een nieuwe politiemacht die hun oude stijlbeleid niet altijd op prijs stelt.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Externe links

Video's en trailers

Alle Media

Meningen over New Tricks

Let op: Onderstaande reviews en/of comments zijn slechts een willekeurige greep van het totaal. Wanneer je een review wilt schrijven of een comment wil plaatsen kan dat op een seizoenspagina.

Lebarron

 • 110 berichten
 • 106 stemmen
vrijdag 21 februari 2020
New Tricks seizoen 1 Een komische Engelse detectiveserie over 3 gepensioneerde rechercheurs die onopgeloste oude moordzaken oftewel cold cases oplossen onder leiding van inspecteur Sandra Pullman(Amanda Redman). Pullman heeft behoorlijk wat moeite om de 3 bejaarde mannen met elk hun eigen gebruiksaanwijzing in de hand te houden en tegelijk de zaken op te lossen. Brian Lane (Alun Armstrong) heeft bijvoorbeeld een geweldig geheugen maar hij is tegelijk ook een vat vol mentale problemen zoals OCD,Asperger,depressies en alcoholisme. Jack Halford(James Bolam) is de beste rechercheur van het stel maar ook een man die stil is blijven staan in de jaren 50. Van de moderne techniek wil hij niets weten. Gerry Standing (Dennis Waterman)is het haantje van het stel. Een overjarige rokkenjager die nog steeds denkt dat hij een jonge god is. De serie heeft hetzelfde uitgangspunt als de serie Cold Case maar in tegenstelling tot die serie geen flashbacks en dus meer recht toe recht aan. Het is dankzij de sterke cast die onderling een goede chemie hebben en ook de karakterontwikkeling die ze ondergaan komt goed in beeld waardoor je met ze meeleeft die de kracht van deze serie vormen. Iets wat bij Cold Case nogal ontbrak, daar bleven de hoofdrolspelers flets en ook de onderlinge chemie was er nauwelijks. Helaas onderging New Tricks vanaf seizoen 9 veranderingen in de cast waardoor de chemie, die tot dan toe de sterkste troef was, wegviel. Met name het personage Danny Griffin, die als vervanger voor Brian Lane kwam was volslagen over de top en vooral bloed irritant. Een autist die alles wist net als Brian maar ook als een savant alles razendsnel onder de knie kreeg waardoor zijn personage ook nog ongeloofwaardig was. Desondanks is New Tricks een leuke serie die humor en spanning combineert zoals bijvoorbeeld Death in Paradise.
avatar van Rogyros

Rogyros

 • 10 berichten
 • 1167 stemmen
donderdag 18 april 2019
New Tricks seizoen 2 Ik heb het comedy gedeelte eerlijk gezegd nooit zo opgemerkt in deze serie. Er zitten soms wel wat grappige elementen in, maar ook dat als genredeel aan te geven, daar was het mij toch iets te serieus voor. Hoe dan ook, prettige serie waarin de verhalen van sterk zijn en de karakters prima zijn uitgediept.

pedro

 • 332 berichten
 • 260 stemmen
donderdag 30 juni 2022
New Tricks seizoen 12 Waar zit het komische in deze serie, nog nooit ook maar een seconde gelachen. En in al die politieseries stoppen de verdachten bij een ondervraging niet met praten, sorry maar in het echte leven zeggen die bijna altijd geen commentaar. Goed voor de mensen die hier graag naar kijken, voor mij is het te zwak