Charlie Hudson, een sluwe rechercheur bij Major Crimes voor het politiebureau van St. John, werkt samen met een ongewone partner - Rex, een voormalige K9-Duitse herder, wiens verhoogde zintuigen Charlie helpen bij het opsporen van zijn verdachten. Samen onderzoeken ze raadselachtige misdaden, van een ontvoering die een veel grotere samenzwering in het spel onthult tot een moord op kunsthandel die tot diep in de wereld van de high society loopt. Met Charlie's behendige recherchewerk en Rex's scherpe zintuigen is dit misdaadbestrijdende paar niet te stoppen.
Serie fanaat_mm
49 berichten
47 stemmen
woensdag 17 juni 2020
Hudson & Rex seizoen 1
Eerste seizoen
van Hudson & Rex gezien
op een online platform.
Ik heb nog hoge verwachtingen
van deze serie, en denk
dat het beter kan worden.
John Reardon is het Canadese baasje
van Rex hij speelt buddy en Rex
de hond.
De verhalen waren licht van Seizoen 1,
en de actie redelijk.
Een derde nieuw seizoen, van 16 nieuwe afleveringen van
Hudson & Rex is besteld.
heb ik gelezen, opnames beginnen in juli dit jaar,
Corona proof natuurlijk.
Ik ben erg enthousiast hierover ik bedoel het nieuwe seizoen.
Chelsea94
74 berichten
99 stemmen
maandag 3 augustus 2020
Hudson & Rex seizoen 1
Ik ben gek van Kommissar Rex, heb zelf een duitse herder en ben dan ook gek op series en films met deze honden. Deze serie haalt het qua charmes niet met de originele in het prachtige Wenen. Deze serie is prima als je hem niet gaat vergelijken met het origineel.