• 9.116.419 stemmen

3,90 31 stemmen + Mijn stem

Status: Terugkerende show

Genre: Drama / Actie

Oorsprong: Canada

Ontwikkeld door: Friedemann Goez, Scott Garvie, Nataline Rodrigues, Oliver Bachert en Paul Pope

Met onder meer: John Reardon, Mayko Nguyen en Kevin Hanchard

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 25 maart 2019

Eerst uitgezonden op: City (Canada)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Hudson & Rex

Charlie Hudson, een sluwe rechercheur bij Major Crimes voor het politiebureau van St. John, werkt samen met een ongewone partner - Rex, een voormalige K9-Duitse herder, wiens verhoogde zintuigen Charlie helpen bij het opsporen van zijn verdachten. Samen onderzoeken ze raadselachtige misdaden, van een ontvoering die een veel grotere samenzwering in het spel onthult tot een moord op kunsthandel die tot diep in de wereld van de high society loopt. Met Charlie's behendige recherchewerk en Rex's scherpe zintuigen is dit misdaadbestrijdende paar niet te stoppen.

Seizoenen

Komt er een Hudson & Rex seizoen 7?

Acteurs en Actrices

Shauna Weyland

Meningen over Hudson & Rex

Serie fanaat_mm

woensdag 17 juni 2020
Hudson & Rex seizoen 1 Eerste seizoen van Hudson & Rex gezien op een online platform. Ik heb nog hoge verwachtingen van deze serie, en denk dat het beter kan worden. John Reardon is het Canadese baasje van Rex hij speelt buddy en Rex de hond. De verhalen waren licht van Seizoen 1, en de actie redelijk. Een derde nieuw seizoen, van 16 nieuwe afleveringen van Hudson & Rex is besteld. heb ik gelezen, opnames beginnen in juli dit jaar, Corona proof natuurlijk. Ik ben erg enthousiast hierover ik bedoel het nieuwe seizoen.
avatar van Chelsea94

Chelsea94

maandag 3 augustus 2020
Hudson & Rex seizoen 1 Ik ben gek van Kommissar Rex, heb zelf een duitse herder en ben dan ook gek op series en films met deze honden. Deze serie haalt het qua charmes niet met de originele in het prachtige Wenen. Deze serie is prima als je hem niet gaat vergelijken met het origineel.