• 9.113.629 stemmen

Legends of Tomorrow (2016-2022)

Actie / Sciencefiction | 7 seizoenen
7 seizoenen
3,41 123 stemmen + Mijn stem

Alternatieve titel: DC's Legends of Tomorrow

Status: Geannuleerd

Genre: Actie / Sciencefiction

Ontwikkeld door: Greg Berlanti, Andrew Kreisberg en Marc Guggenheim

Met onder meer: Caity Lotz, Brandon Routh en Dominic Purcell

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 21 januari 2016

Eerst uitgezonden op: The CW (Verenigde Staten)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Legends of Tomorrow

De tijdreiziger Rip Hunter heeft de toekomst gezien en wil graag voorkomen dat het ooit zo desastreus wordt op aarde. Hij moet een team samenstellen van zowel superhelden als superschurken om de onstuitbare dreiging tegen te gaan. Er staat meer dan alleen de planeet op het spel, en alleen een goed samenwerkend team, dat onder andere bestaat uit Arrow, The Flash, White Canary en the Atom, kan het gevaar stoppen.

Acteurs en Actrices

Sara Lance / White Canary

Zari Tarazi

Ava Sharpe

Astra Logue

Eobard Thawne / Reverse-Flash

Gideon (stemrol)

Nate Heywood

Meningen over Legends of Tomorrow

avatar van grovonion

grovonion

woensdag 18 oktober 2017
Legends of Tomorrow seizoen 1 Ik vind het qua super-hero serie helemaal niet zo slecht. Natuurlijk zijn de plot-twists soms (allez dan: vaak) tenenkrommend dom. Maar wees eerlijk, dat is in bijna 99% van de super-hero films en series het geval. Trouwens, [user=12]stinissen[/user], na 3 afleveringen stoppen en dan de hele serie beoordelen lijkt me niet gepast. Dat zou een crew-lid toch beter moeten weten.
avatar van Phantasm

Phantasm

zaterdag 17 augustus 2019
Legends of Tomorrow seizoen 1 Vermakelijke serie die lekker wegkijkt.
avatar van Binge-Watcher

Binge-Watcher

donderdag 3 september 2020
Legends of Tomorrow seizoen 1 Ik snap niet dat deze serie hier zo hoog staat aangeschreven. Dit is werkelijk waar een intens bar slechte serie! Zo verschrikkelijk slecht uitgewerkt, geen oog voor detail, ongelooflijk zwak acteerwerk, een belachelijke verhaallijn, totaal ongeloofwaardig in ieder opzicht en CGI waar ze in 1995 hun hand niet voor om draaiden. Ik zal 1 willekeurig voorbeeld noemen wat nergens over gaat. Aflevering 11 speelt zich af in het wilde westen, er zijn beschietingen van 2 meter afstand waarbij niemand geraakt word, tot overmaat van ramp is een ander DC karakter er "Jonah Hex" en die kijkt er totaal niet van op als hij in een futuristisch ruimteschip beland... Zo slecht. En dan als kers op de taart een all out gun fight tussen de hunters en de legends waarbij ze vliegen, fuseren tot een superheld in vlammen en schieten met lasers. Geen enkele bewoner kijkt verbaasd op of om en na het gevecht gaat het leven verder alsof er niets gebeurt is. als ze zulke kleine details niet kunnen uitwerken ga ik mijn tijd er niet aan verspillen. Ik heb me er doorheen geworsteld 1 heel seizoen te kijken maar ik begin absoluut niet aan seizoen 2 Wonderbaarlijk dat het 3* krijgt hier.
avatar van stinissen

stinissen

maandag 22 februari 2016
Legends of Tomorrow seizoen 1 Dominic Purcell en Wentworth Miller ( Prison Break) weer samen in een serie de gedachte was goed maar een serie om te huilen. Ik moet wel zeggen dat dit genre me zo wie zo al niet ligt......Na drie afleveringen mee gestopt..