• 9.370.024 stemmen

Vi på Saltkråkan (1964)

1 seizoen
3,38 4 stemmen + Mijn stem

Alternatieve titels: Samen op het Eiland Zeekraai / De Kinderen van de Zoutkreek

Status: Beëindigd

Genre: Avontuur / Komedie

Oorsprong: Zweden

Ontwikkeld door: Astrid Lindgren en Olle Hellbom

Met onder meer: Björn Söderbäck, Torsten Lilliecrona en Louise Edlind

Oorspronkelijke taal: Zweeds

Release datum: 18 januari 1964

Eerst uitgezonden op: SVT1 (Zweden)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Vi på Saltkråkan

De Zweedse familie Melkersson heeft een vakantie geboekt op het rustieke eiland Saltkråkan voor de kust van Stockholm. Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen blijkt de woning echter een oud bouwval, waar het aan alle kanten naar binnen regent. Vader Melker geeft de moed echter niet op, en begint het huis te repareren. De kinderen maken ondertussen kennis met het buurmeisje Tjorven en haar hond Båtsman, met wie ze al snel bevriend raken. Ze vieren het midzomernachtfeest, gaan vissen op zee en krijgen een zeehondje om voor te zorgen. Maar dan dreigt het huis verkocht te worden...

logo tmdbimage

Meningen over Vi på Saltkråkan

avatar van Baggerman

Baggerman

• 2020 stemmen
vrijdag 26 oktober 2018
Vi på Saltkråkan seizoen 1 Ik vond deze serie altijd een beetje suffig in vergelijk met die je noemt, stinissen. Maar nog steeds mooi gemaakt en locaties waar je zo een zomer zou willen logeren!
avatar van stinissen

stinissen

• 12024 stemmen
woensdag 17 oktober 2018
Vi på Saltkråkan seizoen 1 Misschien wel de beste serie van Astrid Lindgren samen met Pippi en Emil.