• 9.369.696 stemmen

3,67 9 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Komedie / Drama

Oorsprong: België

Ontwikkeld door: Bart De Pauw

Met onder meer: Stijn Steyaert, Ella-June Henrard en Bart De Pauw

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: donderdag 8 juni 2017

Eerst uitgezonden op: Play More (België)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot It's Showtime!

De spilfiguur van de reeks is Kenny, die het wil maken in de showbizz. Daarvoor wil Kenny alles uitproberen: goochelen, buikspreken, zingen en meer. Er is slechts één probleem: Kenny heeft geen talent. Kenny wordt in het proberen zijn droom te bereiken geholpen door zijn familie: de familie De Rouck. Om Kenny te laten doorbreken struinen ze braderijen af, doen ze mee aan talentenjachten en laten ze zich zelfs in met een dubieuze talentenscout.

logo tmdbimage

Meningen over It's Showtime!

avatar van AOVV

AOVV

zaterdag 28 april 2018
It's Showtime! seizoen 1 Goeie comedy van Bart De Pauw, voorlopig enkel te zien op Telenet. Ik heb de tien afleveringen nu maar gezien omdat HUMO zo vriendelijk was een maand Play More cadeau te doen, en heb flink kunnen genieten van de bonte personages. De cast is erg sterk, maar voor mij zijn het vooral Kevin Bellemans als de (om een fors understatement te gebruiken) nogal aparte aanhouder/stalker van Rebecca, en Tom Audenaert natuurlijk, die de flik Willy speelt, een type dat het niet zo nauw neemt met de lettertjes van de wet, als het hem of zijn vrienden maar goed uitkomt. Het verhaal is niet hoogstaand of zo, maar voor een comedy als deze hoeft dat ook niet. Wel ben ik, en dat vind ik dan veel belangrijker, regelmatig in een lachkramp geschoten, met de buikspreekact van Kenny in aflevering 5 als hoogtepunt. De finale viel, als ik eerlijk ben, een beetje tegen, maar alles goed en wel beschouwd is dit weer een meer dan fraai spinsel uit de koker van De Pauw. Laat ons hopen dat de openbare omroep deze serie, ondanks de hetze rond Bart De Pauw, toch nog gaat uitzenden, want we mogen zeker niet vergeten dat, naast De Pauw, ook een pak andere mensen bloed, zweet en tranen hebben laten vloeien om hier een succes van te maken. Ik vrees er alleen een beetje voor (ook al omdat De Pauw zelf een rol speelt in de serie). 4 sterren
avatar van GoodOldJack

GoodOldJack

woensdag 23 mei 2018
It's Showtime! seizoen 1 Prachtige serie van Vlaanderens beste TV-maker die helaas op basis van anonieme getuigenissen momenteel door zwaar weer gaat maar goed zo'n talent komt vast wel terug bovendrijven binnenkort.