• 9.369.514 stemmen

Ontwikkeld door: Andy Signore en Brett Weiner

Met onder meer: Jon Bailey en Gannon Nickell

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 13 februari 2012

Eerst uitgezonden op: YouTube (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Honest Trailers

Honest Trailers is een komische web serie van Screen Junkies. De serie bestaat uit satirische trailers waarin de makers de brutale waarheid vertellen over bekende films en tv series. Onder meer Harry Potter, The Lord of the Rings, Game of Thrones en Breaking Bad ontkomen niet aan hun eigen 'oprechte' trailer. De trailers illustreren dikwijls de plotgaten en fouten in een film of serie en er worden grappen gemaakt over de cast en crewleden die bij de productie betrokken zijn. De video’s werden eerst ingesproken door Gannon Nickell en sinds het tweede seizoen door Jon Bailey.

logo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Willy Wonka / Elio Perlman (archiefmateriaal)

Epic stemrol Guy

Willy Wonka (archiefmateriaal)

Willy Wonka (archiefmateriaal)

Bill the Candy Man (archiefmateriaal)

Oompa Loompa (archiefmateriaal)

Meningen over Honest Trailers

avatar van Esteban

Esteban

woensdag 26 juli 2017
Honest Trailers seizoen 1 Eerst en vooral : Ik heb hier absoluut niets tegen. Laat dat duidelijk zijn. Maar 'k vond het nu wel vrij verbazingwekkend dat dit toegevoegd werd. Dit zet de deur open naar ... zowat alles? On-topic : Er zitten leuke dingen tussen, maar ook gigantische missers. Films waarbij ze echt het onderste uit de kan moeten halen om er iets leuk van te maken en er dan nog niet echt in slagen. En dat komt heus niet omdat het om een favoriete titels zou gaan of dergelijke, in tegendeel. Die van 'Nightmare Before Christmas' of 'Aladdin', toch wel twee lievelings-jeugdfilms, zijn schitterend.
avatar van brawljeff

brawljeff

dinsdag 25 juli 2017
Honest Trailers seizoen 1 Best geinig toen het net uit kwam. Het werd eigenlijk pas echt leuk sinds het tweede seizoen, toen Jon Bailey de vaste stem werd.