1. Inception
8 januari 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op Inception. Een Honest Trailer die door velen werd aangevraagd, maar die niet gemaakt werd… Totdat hij nog 400 keer werd aangevraagd. Dromen komen dus uit, tenzij ze in deze film zitten. Als dat zo is, zullen we er immers nooit achter komen.
2. Indiana Jones & the Kingdom of the Crystal Skull
22 januari 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op de vierde film uit de Indiana Jones reeks: The Kingdom of the Crystal Skull. Zet je schrap om George Lucas nog een andere legendarische franchise te zien verwoesten. We gaan mee op reis met Indiana Jones in zijn zoektocht naar… aliens.
3. Skyfall
5 februari 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op de 23e James Bond film: Skyfall. De film met de hoogste opbrengst in de Bond franchise bevat alles wat je leuk vindt aan 007: kunstmatige vechtscènes, saaie landschappen en een seksscène waarvan de moraal twijfelachtig is.
4. The Notebook
12 februari 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op The Notebook. Stuur deze Valentijnsdag een linkje van dit filmpje naar je vriendin om ervoor te zorgen dat je niet nogmaals naar The Notebook hoeft te kijken. Herbeleef de slechte rijkunsten, het geweld en de vele shirtloze momenten.
5. Twilight 4: Breaking Dawn
5 maart 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op de laatste twee films uit de Twilight reeks: Breaking Dawn Part 1 & 2. Deze staan ook wel bekend als de films waarin Belle en Edward het eindelijk met elkaar doen. Geloof het of niet, maar deze films kennen nog meer gestaar dan de drie voorgangers.
6. Les Misérables
26 maart 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op Les Misérables. Tere ere van de filmmusical Les Misérables hebben de makers besloten een Musical Honest Trailer te maken. Geloof ons, het klinkt vele malen beter dan Russell Crowe.
7. Jurassic Park
2 april 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op Jurassic Park. Dit is Steven Spielberg’s laatste geweldige popcorn flick voordat hij een oud en gezapig filmmaker werd. Nu de film in 3D is uitgebracht, krijg je de kans om opnieuw te genieten van de baanbrekende CGI en de Gold Bloom.
8. Harry Potter
16 april 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op de Harry Potter filmreeks. Aangezien fans heel erg zaten hierop te wachten, heeft het team achter de Honest Trailers alle acht Harry Potter films herbekeken, zodat jij de schaarse momenten die je leuk vond opnieuw kunt beleven.
9. Iron Man 2
30 april 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op de tweede Iron Man film. Bekijk de film die je verwachtingen voor Iron Man 3 zal doen verlagen. Iron Man 2 dient als vergeetbaar zoethoudertje terwijl er achter de schermen aan het script van The Avengers gewerkt werd.
10. Star Trek
7 mei 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op Star Trek. Met de release van Star Trek Into Darkness in het vooruitzicht, is er een Honest Trailer gemaakt over J.J. Abram’s origineel. Zet je phasers op lachstand en ga naar waar nog geen Trekkie eerder geweest is: een gave Star Trek film.
11. Fast Five (feat. CinemaSins)
21 mei 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op het vijfde deel uit de The Fast and the Furious reeks. Naar aanleiding van de uitkomst van Fast Six, is hier een revisie van Fast Five! Dit is de enige Fast & Furious sequel die ertoe doet, aangezien hier alle achterlijke straatraces achterwege zijn gelaten.
12. The Last Airbender
4 juni 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op The Last Airbender. Net wanneer je dacht dat M. Night Shymalan niet slechter kon worden, vernietigt hij het perfecte bronmateriaal. Bereid jezelf voor op zijn slechtste film tot nu toe.
13. Superman IV: The Quest for Peace
11 juni 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op de vierde Superman film. Hoe gaaf Man of Steel er ook uitzag, laten we niet vergeten waar Superman vandaan komt… Dit vervolg uit 1987 was zo slecht, dat het de Superman franchise zou vernietigen voor de duur van 19 jaar.
14. Independence Day
25 juni 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op Independence Day. Na de aankondiging van het vervolg voor 2015, het uitkomen van White House Down en het naderen van Fourth of July werd besloten deze klassieker opnieuw onder de loep te nemen. Een film die antwoord geeft op de vraag of we alleen zijn in dit universum… door leentjebuur te spelen bij andere films.
15. Grown Ups
9 juli 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op Grown Ups. Het vervolg komt eraan… Nog iemand die vindt dat het wel heel erg op de eerste lijkt? Net als alle andere Adam Sandler films? Wat is er met je gebeurd, Adam? Als hij nog een sequel wil maken, stellen wij Happy Gilmore voor.
16. X-Men Origins: Wolverine
16 juli 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op X-Men Origins: Wolverine. The Wolverine komt volgend weekend uit en hoewel deze beter uitziet dan Wolverine: Orgins, geldt dat ook voor de meeste typen huiduitslag. We kijken opnieuw naar deze grote teleurstelling die het meest stoere lid van de X-Men teniet deed.
17. Batman & Robin
30 juli 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op het vierde deel uit de originele Batman reeks. Na het zien van de kritisch bejubelde Batman films van Christopher Nolan is het makkelijk te vergeten wat de franchise in eerste instantie om zeep hielp: een gruwelijke film genaamd Batman & Robin.
18. Breaking Bad
6 augustus 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op de AMC serie Breaking Bad. Aangezien het komende zondag terugkeert, wordt de favoriete serie van iedereen verwelkomt met een beetje eerlijkheid. Misschien blijkt dat de serie toch niet zo waterdicht is als de makers zelf lijken te denken.
19. Star Trek Into Darkness (feat. HISHE)
20 augustus 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op het tweede deel in de Star Trek reeks. Voor Star Trek fans was Into Darkness één van de grootste teleurstellingen van afgelopen zomer. Stoutmoedig als we zijn, kijken we opnieuw naar deze actiefilm om te genieten van lensflare, uitgekauwde verhalen uit de franchise en een hoop nonsens.
20. Iron Man 3
3 september 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op de derde Iron Man film. Iron Man 3 is het grootste commerciële succes van de zomer… en het is een misser. Zet je schrap voor twee uur waarin Pepper Potts meer klappen uitdeelt dan Tony Stark.
21. World War Z
17 september 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op World War Z. De film was één van de meest veelbelovende verfilmingen van de zomer. Het blijkt maar weer eens dat sommige ideeën beter lijken op papier…
22. The Matrix
1 oktober 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op de The Matrix trilogie. In deze filmreeks staat Neo bekend als The One. Dit is precies het aantal goede films dat uit deze reeks voortkwam. Neo wordt bijgestaan door zijn twee grote liefdes: Trinity en Morpheus.
23. After Earth
8 oktober 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op After Earth. Will Smith’s laatste film is dusdanig slecht dat de makers van Honest Trailers er oprecht moeite mee hadden om deze aflevering af te maken. Kunnen we het er allemaal over eens zijn dat M Night Shyamalan geen films meer moet maken?
24. The Walking Dead: Seasons 1-3
15 oktober 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op de eerste drie seizoenen van The Walking Dead. We nemen de tijd om terug te blikken op de eerste drie seizoenen en zodoende opnieuw te genieten van alle ’groepsdiscussies’, de inconsistente spanning en Shane die een aantal keren over zijn hoofd krabt.
25. Pacific Rim
22 oktober 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op Pacific Rim. Pacific Rim was de grootste film van de zomer en gaat over robots die monsters in elkaar slaan. Wat kan er misgaan? De ene hoofdrolspeler worstelt met een Amerikaans accent, terwijl zijn tegenspeelster überhaupt moeite lijkt te hebben met de Engelse taal…
26. Thor
29 oktober 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op Thor. Voordat Thor: The Dark World uitkomt, is het wijs om te kijken hoe het allemaal begon in Thor’s… verplichte film. Thor krijgt te maken met onze aardse gewoonten en Jane Foster wordt verliefd op hem om zes redenen.
27. Man of Steel
12 november 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op Man of Steel. Superman is de held waar ieder kind tegenop keek totdat Man of Steel er een depressief en gewelddadig persoon van wist te maken. Maar hé, hij is tenminste wel ‘best wel knap’.
28. Home Alone
26 november 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op Home Alone. Er bestaat geen betere manier om de feestdagen te beginnen dan het herbekijken van deze kerstklassieker. De film gaat over een schattige Macaulay Culkin die zich op gewelddadige wijze verdedigt tegen twee onfortuinlijke inbrekers.
29. The Hobbit: An Unexpected Journey
10 december 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op de eerste The Hobbit film. Dit is de enige filmtrilogie waarbij het meer tijd kost om ernaar te kijken dan het te lezen. De film doet er alles aan om je te laten geloven dat je naar The Lord of the Rings zit te kijken, maar dat is niet zo…
30. Dragonball Evolution (feat. TeamFourStar)
24 december 2013 (04 minuten)
Gebaseerd op Dragonball Evolution. Dit is de door de kijkers meest aangevraagde Honest Trailer ooit. Het is een verfilming geworden die jat van allerhande verschillende films, maar het bronmateriaal volledig negeert.