• 9.369.697 stemmen

Ontwikkeld door: Eric Kripke

Met onder meer: Billy Burke, Tracy Spiridakos en Giancarlo Esposito

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 17 september 2012

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Revolution

Onze hele manier van leven is afhankelijk van elektriciteit. Dus wat zou er gebeuren als het gewoon stopt met werken? Wel, op een dag wordt de wereld, alsof een schakelaar wordt uitgeschakeld, terug geslingerd naar de Middeleeuwen. Vliegtuigen vallen uit de lucht, ziekenhuizen sluiten en communicatie is onmogelijk. En wie kan ons, zonder moderne technologie, vertellen waarom? Nu, 15 jaar later, is het leven opnieuw zoals het ooit was, lang voor de industriële revolutie: families wonen in rustige doodlopende straten en wanneer de zon ondergaat worden lantaarns en kaarsen aangestoken. Het leven is langzamer en lieflijker. Of niet? Aan de rand van kleine boerengemeenschappen loert het gevaar. En het leven van een jonge vrouw neemt een dramatische wending als een lokale militie toekomt en haar vader doodt, die op mysterieuze wijze - en buiten haar medeweten om - iets te maken had met de black-out. Deze brutale ontmoeting zet haar en twee onwaarschijnlijke metgezellen aan tot een gewaagde reis om antwoorden te vinden over het verleden in de hoop om de toekomst terug te winnen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een Revolution seizoen 3?

Acteurs en Actrices

Miles Matheson