• 9.138.208 stemmen

7 seizoenen
3,74 69 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Komedie

Ontwikkeld door: Blake Anderson, Adam Devine, Anders Holm, Kyle Newacheck, Connor Pritchard en Dominic Russo

Met onder meer: Adam DeVine, Blake Anderson en Anders Holm

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 6 april 2011

Eerst uitgezonden op: Comedy Central (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

• tv Vandaag om 03:30 uur op Comedy Central

Plot Workaholics

Workaholics draait om de drie goede vrienden Anders, Blake en Adam. Ze werken met tegenzin bij een telemarketingsbedrijf en laten dat ook goed merken. Ze komen te laat, drinken of blowen op het werk en maken ruzie met hun collega's. Het is voor hen enkel een manier om geld te verdienen zodat ze in hun vrije tijd nog meer kunnen drinken, blowen en feesten.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Adam DeMamp

Blake Henderson

Anders Holmvik

Karl Hevacheck

Alice Murphy

Jillian Belk

Montez Walker

Anders Little Mimic (onvermeld)

Meningen over Workaholics

avatar van AOVV

AOVV

zaterdag 23 april 2016
Workaholics seizoen 1 Hilarische serie, waar ik regelmatig mee in een deuk lig. De fratsen die Adam, Blake en Ders uithalen, zijn memorabel natuurlijk, maar ook enkele nevenpersonages zijn erg grappig (vooral Jet Set doet het 'm voor mij). Dit eerste seizoen is niet het beste seizoen, maar bestaat wel uit tien erg goeie afleveringen over drie beste vrienden die bij TAC werken, en de gekste dingen beleven, al dan niet onder invloed. 4 sterren