• 9.093.595 stemmen

5 seizoenen
3,72 27 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Komedie / Mystery

Ontwikkeld door: Sarah-Violet Bliss, Charles Rogers, Michael Showalter, Sarah-Violet Bliss, Charles Rogers, Charles Rogers en Michael Showalter

Met onder meer: Alia Shawkat, Meredith Hagner en John Early

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 21 november 2016

Eerst uitgezonden op: TBS (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Search Party

Search Party draait om Dory, Drew, Portia en Elliot: vier egocentrische twintigers die verstrikt raken in een mysterie. Wanneer hun voormalige studiegenoot Chantal plots verdwijnt, besluit het groepje een zoektocht te organiseren.

Meningen over Search Party

avatar van Corcicus

Corcicus

woensdag 21 juli 2021
Search Party seizoen 1 Hele fijne tragikomische serie met een zalige, goed acterende cast. Ik kende Shawcat niet, maar ze deed mij enorm denken aan Illana uit Broad City. Het mysterie stelt niet veel voor, maar het script is leuk en bij wijlen hilarisch.
avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

dinsdag 21 februari 2017
Search Party seizoen 1 Verschrikkelijke 'komedie' serie ie je maar net moet liggen. Opzich een leuk idee, een paar hipsters ie verwikkeld raken in een vermist-meisje-mysterie, maar nadien op de meest vreselijke manier uitgewerkt blijkt te zijn. Zelfs Shawkat wist geen sympathie in me op te wekken, ondanks dat haar karakter 't minst irritant was uit de ensemble. Enkel aan te raden als je 'gemakkelijk' door de pilot heen komt, de rest is namelijk meer van hetzelfde.