• 9.369.699 stemmen

Ontwikkeld door: Jeong Seong Sook

Met onder meer: Yoo Ah-in, Ahn Eun-jin en Jeon Seong-woo

Oorspronkelijke taal: Koreaans

Release datum: vrijdag 26 april 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Jongmalui Babo

Een asteroïde ligt op koers om binnen 200 dagen op de aarde te botsen en de planeet te vernietigen. De wereld hoort al snel van het nieuws en raakt in paniek. Jin Se-Kyung werkt als leraar op een middelbare school in Woongchun City. Ze leert over het naderende einde van de wereld. Ze besluit haar baan op te zeggen en vrijwilligerswerk te doen bij een kinder- en jeugdafdeling in het stadhuis. Haar vriend is Ha Yoon-Sang. Momenteel werkt hij als onderzoeker bij een biotechnologisch onderzoeksinstituut in de Verenigde Staten. Nadat het nieuws over het einde van de wereld is vrijgegeven, vliegt hij terug naar Zuid-Korea om bij Jin Se-Kyung te zijn.

Meningen over Jongmalui Babo

pedro

woensdag 1 mei 2024
Jongmalui Babo seizoen 1 Ik ben al geen fan van dystopian series, helemaal niet. En deze is dan nog eens bijzonder zwak, ik ben beter gewoon van de Z-Koreaanse series. Belabberd verhaal en absoluut niet boeiend, met andere woorden....zwak