• 9.370.166 stemmen

The Frankenstein Chronicles (2015-2017)

2 seizoenen

Ontwikkeld door: Benjamin Ross en Barry Langford

Met onder meer: Sean Bean, Richie Campbell en Vanessa Kirby

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 11 november 2015

Eerst uitgezonden op: ITV Encore (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Frankenstein Chronicles

In het negentiende-eeuwse Londen ontdekken politieagenten, na de arrestatie van een smokkelaarsbende, het lijk van een kind. Het blijkt echter dat dit niet het lichaam van één persoon is, maar dat het lijk bestaat uit lichaamsdelen van verschillende mensen. John Marlott, een politie-inspecteur, probeert de moordenaar op te sporen. Zijn onderzoek leidt hem naar een duistere kant van Londen.

Acteurs en Actrices

Meningen over The Frankenstein Chronicles

avatar van horizons

horizons

woensdag 28 februari 2018
The Frankenstein Chronicles seizoen 1 Nu eerste drie afleveringen gezien en moet zeggen dat dit uitermate goed bevalt. Wil je het vergelijken dan kun je er Penny Dreadful bijhalen op gebied van sfeerzetting. En dan moet ik zeggen dat Frankenstein Chronicles (i.i.g. tm aflevering drie) gewoonweg veel boeiender en beter zijn dan Penny.

Lennonlover_mm

vrijdag 2 maart 2018
The Frankenstein Chronicles seizoen 1 Was een hele grote fan van Penny Dreadful + Sean Bean. Dus dit is iets waar ik naar uitkijk. Must Netflix!