• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.891 stemmen
Avatar
 
banner banner

9-1-1 - Seizoen 1 (2018)

3,92 26 stemmen

Show titel: 9-1-1

IMDb beoordeling: 7,9 (44.616)

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 22 minuten

Ontwikkeld door: Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear

Met: Angela Bassett, Peter Krause en Connie Britton

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: woensdag 3 januari 2018

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Disney+ Bekijk seizoen 1 via Disney+
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot 9-1-1

9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven. Het is dan ook vaak lastig om dit werk te combineren met hun eigen leven. Onder andere agente Athena Grant, commissaris Bobby Nash en brandweerman Evan "Buck" Buckley riskeren elke dag weer hun eigen leven om dat van anderen te kunnen redden.

Afleveringen Seizoen 1 (2018)

  1. 1. Pilot

    3 januari 2018 (44 minuten)

    Het team van de alarmdiensten heeft misschien wel de moeilijkste taak van allen. Ze moeten een balans zien te vinden tussen het redden van mensen die hulp nodig hebben en het oplossen van de problemen in hun eigen levens.

  2. 2. Let Go

    10 januari 2018 (46 minuten)

    Een achtbaan hangt vast in een pretpark. Athena en Hen moeten naar een nogal ongewone inbraak. Een ruzie tussen een koppel leidt tot een dramatische reddingssituatie.

  3. 3. Next of Kin

    17 januari 2018 (44 minuten)

    Bobby en zijn team reageren op een noodgeval tijdens een kinderfeestje. Een teamlid komt terecht in een afschuwelijk ongeluk.

  4. 4. Worst Day Ever

    24 januari 2018 (42 minuten)

    Een vliegtuig crasht en in de nasleep van dit vreselijke ongeluk moeten Bobby en het team haast maken om de overlevenden te redden. Athena moet zien om te gaan met paniek en chaos op een vliegveld.

  5. 5. Point of Origin

    31 januari 2018 (44 minuten)

    Een bruiloft gaat gruwelijk mis. Het team wordt ingeschakeld en ze moeten zich haasten om op tijd te komen. Abby vraagt Buck om hulp bij het opsporen van haar moeder.

  6. 6. Heartbreaker

    7 februari 2018 (44 minuten)

    Op Valentijnsdag gaat een onverwachts huwelijksaanzoek mis. Dit leidt tot gevaarlijke consequenties. Athena probeert een wanhopige vrouw te helpen en komt per ongeluk bij een vrijgezellenclubje terecht.

  7. 7. Full Moon (Creepy AF)

    28 februari 2018 (44 minuten)

    Een volle maan zorgt ervoor dat het team bezig blijft met allerlei krankzinnige noodoproepen. Athena moet naar een inbraak en Abby onderzoekt een moord.

  8. 8. Karma's a Bitch

    7 maart 2018 (45 minuten)

    Boontje komt om zijn loontje voor een weduwnaar, een arrogante fitnessclub eigenaar en een dief. Bobby krijgt een onverwacht telefoontje van zijn dokter.

  9. 9. Trapped

    14 maart 2018 (45 minuten)

    Een dakloze man komt vast te zitten in een vuilniswagen. Een moeder en haar zoon komen vast te zitten in een lift. Athena besluit weer te gaan daten.

  10. 10. A Whole New You

    21 maart 2018 (44 minuten)

    Het team wordt ingeschakeld bij een ongewone situatie, een 'sterfgeval' bij een medium en een afschuwelijk motorongeluk. Bobby besluit ondertussen ook te gaan daten en Athena probeert een nieuw leven op te bouwen.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Rayyy_mm

Rayyy_mm

  • 7 berichten
  • 14 stemmen

Een goede serie. Het eerste seizoen draait echt om de ernstige situaties, die dagelijks gebeuren. Maar toch leer je langzaam de personages en hun omgeveing kennen. Het tweede seizoen is naar mijn mening beter opgebouwd! Dat seizoen heeft 18 afleveringen.

De makers hebben een goede cast samengesteld.


avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

  • 1314 berichten
  • 979 stemmen

Aardige serie, maar het is wel wat over the top. Dit brandweer team maakt constant de meest extreme situaties mee. Sommige dingen vind ik ook wel wat onrealistisch, zoals dat Chimney nog leeft na dat auto ongeluk waar die een stalen spies in zijn hoofd krijgt. Maar toch kijkt de serie leuk weg en is het verder zeker niet slecht, maar het in vergelijking met andere Ryan Murphy series (AHS, ACS, Pose, Feud, Scream Queens en Glee) is deze wel iets minder


avatar van Lebarron

Lebarron

  • 1019 berichten
  • 702 stemmen

Fox antwoord op NBC's succesvolle Chicago drieluik: Fire/PD/Med. 9-1-1 maar omdat het 1 serie is die alle 3 de first response units doet het sterk denken aan de NBC serie Third Watch. Het unieke element aan deze serie is echter dat een 9-1-1 callcentermedewerkster feitelijk de anchor vormt van deze serie. Deze persoon is de schakel tussen de persoon in nood en de first responders. Deze eigen touch maakt dat het geen complete rip-off is van Third Watch of Chicago Fire en daarom gewoon goed te bekijken is voor trouwe kijkers van die andere series. De rescues zijn prima maar de meeste characters zijn een beetje oppervlakkige charicatures in vergelijking met Third Watch of Chicago Fire maar gelukkig werd dit beter in het tweede seizoen. De cast kent een paar bekende namen als Connie Britton(Spin City) en Angela Bassett. In latere seizoenen komen daar ook nog Jennifer Love Hewitt en voormalig MMA-vechtster Ronda Rousey bij. Inmiddels heeft de serie ook een spinoff gekregen: 9-1-1:Lone Star met Rob Lowe en Liv Tyler in de hoofdrollen.


avatar van GTAKevin023

GTAKevin023

  • 21 berichten
  • 29 stemmen

Zo'n gave en geweldige serie! Ik ben nou bij seizoen 2 dus heb nog niet alles gezien. Maar vindt het echt geweldig!


avatar van umbra

umbra

  • 3657 berichten
  • 3418 stemmen

Zeer leuke en boeiende serie, waarbij de titel meteen zegt waarover het gaat, de hulpverlening in L.A. in dit geval. Jua als je van noodsituaties en rampen houdt, ben je hier wel zoet mee. Maar ook de onderliggende relaties en achtergrond vd karakters weet te boeien. Zit ondertussen aan aflevering 7 van het 2de seizoen en ook daar in dezelfde lijn. Mooie 8/10.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.