ad
 • 139.659 films
 • 6.620 series
 • 20.038 seizoenen
 • 432.213 acteurs
 • 280.273 gebruikers
 • 8.088.502 stemmen
Avatar
 
banner banner

House - Seizoen 3 (2006-2007)

3,68 62 stemmen

Show titel: House

IMDb beoordeling: 8,7 (418.736)

Seizoenen: 8 seizoenen

Afleveringen: 24

Datum van release: dinsdag 5 september 2006

 • On Demand:

 • Amazon Prime Bekijk seizoen 3 via Amazon Prime
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

House

Afleveringen Seizoen 3 (2006-2007)

 1. 1. Meaning

  Toch vragen Cuddy en andere stafleden zich af of House, herstellende van meerdere schotwonden, zichzelf niet voorbij rent. Ondertussen behandelt House twee patiënten: een geheel verlamde man met zelfmoordneigingen en een vrouw die verlamd is geraakt tijdens een yogales.

 2. 2. Cane & Able

  Een jongetje zweert dat hij ontvoerd wordt door buitenaardse wezens en het team ontdekt medische bewijzen die zijn bewering ondersteunen.

 3. 3. Informed Consent

  House en zijn team liggen met elkaar overhoop wanneer een patiënt - een befaamd medisch onderzoeker - eist dat ze hem helpen euthanasie te plegen.

 4. 4. Lines in the Sand

  Wanneer House een ongewone band ontwikkelt met een zwaar autistische jongen, ontdekt hij dat zijn persoonlijke ergernissen misschien wel de sleutel zijn om door diens pantser te breken.

 5. 5. Fools for Love

  Wanneer een jong koppel verwante ziektebeelden vertoont, doorsnuffelt House aspecten van hun huwelijksleven die de meeste buitenstaanders nooit te zien kregen.

 6. 6. Que Será Será

  Schijn bedreigt, vooral wanneer een man die driehonderd kilo weegt, weigert te geloven dat zijn recente coma iets te maken zou hebben met zijn overgewicht.

 7. 7. Son of a Coma Guy

  Familiebanden worden op de proef gesteld wanneer House een man uit een 10 jaar durende coma haalt om te ontdekken wat zijn zoon precies mankeert.

 8. 8. Whac-A-Mole

  Een jongeman ziet zichzelf voor het zwaarst denkbare dilemma geplaatst wanneer de behandeling van House hem dwingt te kiezen tussen zijn eigen leven en de zeggenschap over zijn ouderloze broer en zus.

 9. 9. Finding Judas

  Om zijn behandeling te kunnen laten voortzetten, sleept House de gescheiden ouders van zijn jonge patiënt voor de rechtbank.

 10. 10. Merry Little Christmas

  Een tijd voor vrede en vreugde voor mensen van goede wil, maar House is bepaald van slechte wil wanneer hij ontdekt dat Wilson zijn Vicodin-verslaving heeft verklapt aan inspecteur Tritter. Ondertussen moeten hij en zijn team een lilliputter behandelen met zeer ongewone symptomen.

 11. 11. Words and Deeds

  House weigert zich te verontschuldigen bij inspecteur Tritter om zodoende een celstraf te vermijden. Een brandweerman kiest een gevaarlijke behandeling om zijn schokkende geheim niet te hoeven prijsgeven.

 12. 12. One Day, One Room

  House houdt met tegenzin spreekuur in het ziekenhuis, als tegenprestatie voor Cuddy. Zijn behandeling van een verkrachte vrouw dwingt hem om even bij zijn eigen leven stil te staan.

 13. 13. Needle in a Haystack

  House en zijn team proberen een 16-jarige met interne bloedingen te helpen, terwijl zijn familie elke vorm van moderne behandeling weigert.

 14. 14. Insensitive

  Het is Valentijnsdag en Cuddy heeft een blind date. Ondertussen laat House zijn EHBO-taken links liggen om de zaak van een jonge patiënte genaamd Hannah te behandelen.

 15. 15. Half-Wit

  Huis ontmoet een muzikaal wonderkind met hersenbeschadiging en onverklaarbare vermogens, terwijl het team ernstige bezorgdheid heeft over de eigen gezondheid van House.

 16. 16. Top-Secret

  De ex-marinier die het leven van House gered heeft, in een droom die hij de dag ervoor had, wordt opgenomen in het ziekenhuis met symptomen die lijken op het Golfoorlog Syndroom. Terwijl House druk bezig is met zijn eigen gezondheid, en Chase en Cameron te druk bezig zijn met elkaar, wordt de toestand van de ex-marinier steeds slechter.

 17. 17. Fetal Position

  Een fotograaf van beroemdheden krijgt een beroerte terwijl ze zwanger en begin veertig is. House en zijn team krijgen te maken met een groot dilemma, redden ze de moeder of haar ongeboren kind?

 18. 18. Airborne

  Tijdens de vlucht van House en Cuddy uit Singapore wordt een passagier ziek en Cuddy verwacht een epidemie. In het ziekenhuis leidt Wilson het team, waarbij ze te maken hebben met een vrouw van middelbare leeftijd die lijdt aan epileptische aanvallen.

 19. 19. Act Your Age

  Een 6-jarig meisje lijdt aan kwalen die normaal optreden bij patiënten die veel ouder zijn. Spanningen tussen Chase en Cameron zorgen ervoor dat House ze opzettelijk dezelfde taken geeft, met inbegrip van het onderzoeken van het huis van het jonge meisje.

 20. 20. House Training

  De artsen proberen te achterhalen wat er mis is met een oplichtster die instort nadat haar hersenen 'bevriezen', maar de zaak wordt persoonlijk voor Foreman.

 21. 21. Family

  Wilson bereidt een beenmergtransplantatie voor van Matty aan zijn broer Nick. Maar wanneer Matty ziek wordt, moet het team hem genezen omdat hij de enige veilige donor is. Ondertussen heeft Foreman te maken met de gevolgen van zijn fout en heeft House een machtsstrijd met zijn nieuwe huisdier Hector.

 22. 22. Resignation

  Het team krijgt te maken met een 19-jarige student, terwijl Foreman plotseling en zonder opgaaf van reden ontslag neemt. House lijkt Foreman's vervanger al te hebben gevonden, een aantrekkelijke voedingsdeskundige genaamd Honey.

 23. 23. The Jerk

  House behandelt een 16-jarig wonderkind in schaken die het voor elkaar krijgt dat iedereen in het team zich ergert aan zijn gedrag. Foreman is boos op House omdat hij denkt dat House zijn sollicitatiegesprek bij een ander ziekenhuis gesaboteerd heeft.

 24. 24. Human Error

  Een Cubaans paar probeert om naar Amerika te komen per raft om House naar de staat van het hart van de vrouw te laten kijken. Maar wanneer haar conditie steeds slechter wordt, denkt House dat een van zijn mensen een fout gemaakt heeft. Ondertussen bereidt Foreman zijn vertrek voor en dat dreigt het hele team te veranderen.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Dr channard_mm

Dr channard_mm

 • 60 berichten
 • 36 stemmen

Iets beter als seizoen 2. Vond het subplot met de agent wel goed. Seizoensfinale stelt wel niet veel voor. Blijft vermakelijk om naar te kijken.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.