ad
 • 139.549 films
 • 6.580 series
 • 19.903 seizoenen
 • 430.930 acteurs
 • 280.181 gebruikers
 • 8.076.184 stemmen
Avatar
 
banner banner

House - Seizoen 8 (2011-2012)

3,43 42 stemmen

Show titel: House

IMDb beoordeling: 8,7 (417.869)

Seizoenen: 8 seizoenen

Afleveringen: 22

Datum van release: maandag 3 oktober 2011

 • On Demand:

 • Amazon Prime Bekijk seizoen 8 via Amazon Prime
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

House

Afleveringen Seizoen 8 (2011-2012)

 1. 1. Twenty Vicodin

  House zit een lange gevangenis straf uit voor zijn diverse wandaden. Volledig afgesneden van zijn oude leven, bepaalt House dat zijn huidige problemen het gevolg zijn van zijn onvermogen om te gaan met mensen. Het gevoel dat hij nooit meer in staat zal zijn om weer in een ziekenhuis te werken, zorgt voor het plan om naar de universiteit te gaan om een doctoraat te verdienen in de natuurkunde - een gebied dat zijn isolement van andere menselijke wezens bijna verzekert.

 2. 2. Transplant

  Een verrassende bezoeker doet House een aanbod dat hij niet kan weigeren door hem de gelegenheid te bieden het Plainsboro team te helpen een unieke patiënt te behandelen. Hoewel House zich snel weer bevindt op bekend terrein, realiseert hij zich dat er veel is veranderd sinds hij vertrok, en hij is gedwongen om aan de zaak te werken met slimme maar timide arts Dr. Chi Park. Ondertussen doet House een poging om weer met Wilson bevriend te raken, ondanks een koude ontvangst.

 3. 3. Charity Case

  House en Park behandelen een patiënt, Benjamin, die instortte na het maken van een verrassend grote liefdadigheidsdonatie, en vermoeden ze dat het altruïstische gedrag een symptoom is van een diepere stoornis. Dan biedt de patiënt om een orgaan te doneren voor een andere patiënt.

 4. 4. Risky Business

  Een CEO wordt op mysterieuze wijze ziek enkele dagen voordat hij een contract zou ondertekenen waardoor de volledige productie van zijn bedrijf naar China verhuist. House probeert een slinkse zakendeal te sluiten met z’n rijke patiënt. Maar wanneer diens toestand erop achteruitgaat, moet het team de klok rond werken om zijn leven redden. Intussen bereidt Park zich voor op een onderhoud met de Disciplinaire Commissie van Princeton Plainsboro die wordt voorgezeten door Foreman.

 5. 5. The Confession

  Een man die erg gerespecteerd wordt binnen zijn gemeenschap krijgt plotseling een inzinking. Bij het diagnosticeren van zijn symptomen ontdekt het team dat hij geheimen uit zijn persoonlijke en zakelijke leven achtergehouden heeft. Maar wanneer de patiënt zijn wandaden openlijk opbiecht aan zijn familie en gemeenschap, brengt hij zijn kansen op een goede medische behandeling in gevaar. Intussen doet House er alles aan om Taub toch een DNA-test te laten ondergaan.

 6. 6. Parents

  Wanneer House en zijn team een tiener behandelen die dringend een beenmergtransplantatie nodig heeft, ontdekken ze een verontrustend familiegeheim. Ondertussen heeft Taub andere problemen aan zijn hoofd. Zijn ex-vrouw wil samen met hun dochter verhuizen naar de andere kant van het land.

 7. 7. Dead & Buried

  De toestand van een meisje met een allergische reactie gaat er zienderogen op achteruit. House heeft zich echter vastgebeten in de zaak van een overleden 4-jarig jongetje en is tot alles bereid om de waarheid te achterhalen. Zelfs als dat betekent dat hij hiervoor terug de cel in moet. Ondertussen zet Park vraagtekens bij het gedrag van Chase.

 8. 8. Perils of Paranoia

  House en zijn team ontfermen zich over een openbaar aanklager die tijdens een hoorzitting een hartaanval heeft gehad. House denkt echter dat de man een zware paniekaanval heeft gekregen. Wanneer Adams en Park de woning van de man doorzoeken, ontdekken ze een verborgen arsenaal aan vuurwapens. Wilson is ervan overtuigd dat House iets verbergt in zijn woning. Park probeert zich meer open te stellen voor haar collega's. Taub en Chase bemoeien zich met Foreman's liefdesleven.

 9. 9. Better Half

  House en zijn team ontfermen zich over een alzheimerpatiënt. Wanneer de man plotseling bloed ophoest, zich steeds agressiever begint te gedragen en spraakproblemen ontwikkelt, beseffen de dokters dat er meer aan de hand is. Ze proberen te achterhalen welke ziekte deze symptomen veroorzaakt. Wilson behandelt ondertussen een vrouw die een seksloos leven leidt.

 10. 10. Runaways

  Het team behandelt een minderjarige, dakloze patiënte. Wanneer haar symptomen verergeren, moeten ze noodgedwongen tot een operatie overgaan. Maar daar hebben House en Adams wel de toestemming van een van haar ouders voor nodig. Ondertussen heeft Taub moeite om een band te scheppen met zijn dochters en dreigt House de relatie tussen Foreman en een getrouwde vrouw te onthullen.

 11. 11. Nobody's Fault

  Een lid van het team van House raakt gewond na een incident met een patiënt. Dokter Walter Cofield, de mentor van Foreman, wordt erbij gehaald om de zaak te onderzoeken. Door middel van gesprekken met House en zijn teamleden probeert Cofield de ware reden achter het incident te achterhalen.

 12. 12. Chase

  Chase raakt bevriend met een nieuwe patiënt op de afdeling. Hij raakt geïntrigeerd door de verhalen van de vrouw, een non die in het klooster verblijft. Ondertussen halen House en Taub de ene na de andere grap met elkaar uit.

 13. 13. Man of the House

  Het team van House krijgt te maken met een huwelijksconsulent die last lijkt te hebben van een gespleten persoonlijkheid. Ondertussen zetten House en zijn vrouw Dominika de immigratiedienst op het verkeerde been.

 14. 14. Love Is Blind

  House en zijn team behandelen en succesvolle, onafhankelijke blinde man die een onverklaarbare ziekte heeft opgelopen, net voordat hij zijn vriendin ten huwelijk wilde vragen. Ondertussen komt House's moeder onverwacht langs.

 15. 15. Blowing the Whistle

  Het team van House krijgt te maken met een oorlogsveteraan die verdacht wordt van verraad. De man weigert echter elke medewerking, tenzij het leger hem en zijn broer meer informatie verschaft over zijn vader. Adams maakt zich intussen zorgen om House. Ze denkt dat hij een ziekte verborgen probeert te houden en ze roept de hulp in van Wilson en de andere teamleden.

 16. 16. Gut Check

  Tijdens een vechtpartij op het hockeyveld belandt een 22-jarige speler in het ziekenhuis bij House. House heeft intussen een verrassing voor Wilson, terwijl Chase Park te hulp schiet om haar leefsituatie in orde te brengen.

 17. 17. We Need the Eggs

  Terwijl het team een man behandelt die bloed als tranen heeft, werken House en Dominika samen om de relatie van Emily, zijn favoriete prostituee, te saboteren, zodat de House niet zonder hoeft te zitten.

 18. 18. Body and Soul

  Terwijl het team een jongen behandelt die droomt dat hij wordt verstikt en niet kan ademen als hij wakker wordt, onderzoeken de artsen de betekenis van dromen. Ondertussen leert Dominika een geheim over House.

 19. 19. The C-Word

  Het team ontfermt zich over Emily, een zesjarig meisje dat al haar hele leven lang gezondheidsproblemen heeft. Haar moeder is een bekende arts die zelf tevergeefs probeert uit te zoeken wat er met Emily scheelt. House neemt vrijaf om Wilson bij te staan.

 20. 20. Post Mortem

  Een zieke patholoog uit het Princeton Plainsboro heeft geen vertrouwen in zijn collega's om hem te diagnosticeren en te behandelen, behalve voor House, maar die ontbreekt.

 21. 21. Holding On

  House en zijn team krijgen te maken met een merkwaardige patiënt. De jonge student heeft constant last van neusbloedingen en hoort bovendien de stem van zijn overleden broer. Thirteen keert intussen terug naar Princeton terwijl Foreman een andere aanpak probeert.

 22. 22. Everybody Dies

  De behandeling van een drugsverslaafde patiënt resulteert erin dat House zijn leven, zijn toekomst en zijn eigen demonen overdenkt.

Alle Acteurs en Actrices

Acteurs en actrices

Gregory House

22 afleveringen

Eric Foreman

22 afleveringen

James Wilson

22 afleveringen

Robert Chase

22 afleveringen

Chris Taub

22 afleveringen

Jessica Adams

22 afleveringen

Chi Park

22 afleveringen

Dominika House

5 afleveringen

Dr. Remy 'Thirteen' Hadley

3 afleveringen

Nurse Anne

3 afleveringen

C.O. Alvarez

2 afleveringen

Ron Simpson

2 afleveringen

Rachel Taub

2 afleveringen

Nurse Regina

2 afleveringen

Anita

2 afleveringen

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.