• 9.377.519 stemmen

Landman - Seizoen 2 (2025-2026)

Show titel: Landman

Afleveringen: 10

Speelduur: 9 uur en 19 minuten

Ontwikkeld door: Taylor Sheridan en Christian Wallace

Met: Billy Bob Thornton, Demi Moore en Andy Garcia

Datum van release: zondag 16 november 2025

Eerst uitgezonden op: Paramount+ (Verenigde Staten)

• SkyShowtime Bekijk seizoen 2 via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Landman

De familie Norris begeeft zich in de West-Texaanse olie-industrie. Hier moeten ze zich langs alle problemen die daarbij komen kijken zien te navigeren. De problemen in deze specifieke, competitieve wereld van ondernemers en graaiers zijn niet alleen van koopmansaard, maar ook van milieukundige aard. De 'roughnecks' in deze niche beseffen zich nauwelijks hun rol in het klimaat, de economie, en allerhande geopolitieke kwesties.

Afleveringen Seizoen 2 (2025-2026)

1. 1. Death and a Sunset

16 november 2025 (49 minuten)

Tommy beweegt zich door een gespannen situatie terwijl Cami de controle grijpt. Coopers geluk keert.

2. 2. Sins of the Father

23 november 2025 (55 minuten)

Cami wordt overvallen. Tommy waarschuwt Cooper voor zijn duistere verstrikkingen.

3. 3. Almost a Home

30 november 2025 (51 minuten)

Tommy confronteert Cami over de financiën. Coopers boorsucces trekt de aandacht.

4. 4. Dancing Rainbows

7 december 2025 (1 uur en 03 minuten)

Een tragisch ongeluk luidt een dag van afrekening in voor de familie Norris.

5. 5. The Pirate Dinner

14 december 2025 (1 uur en 01 minuut)

Tommy balanceert meerdere crises terwijl Angela een diner organiseert om T.L. te verwelkomen.

6. 6. Dark Night of the Soul

21 december 2025 (54 minuten)

Tommy sluit een riskante offshore-boordeal terwijl de spanning met Cami toeneemt.

7. 7. Forever Is an Instant

28 december 2025 (47 minuten)

Tommy en Angela's uitje ontaardt in chaos. Cami's plannen komen onder vuur te liggen.

8. 8. Handsome Touched Me

4 januari 2026 (50 minuten)

Tommy huurt hulp in voor zijn zieke vader. Cami zet een riskante stap.

9. 9. Plans, Tears and Sirens

11 januari 2026 (56 minuten)

Angela redt Ainsley. Cooper toont zijn leiderschap op een boorlocatie.

10. 10. Tragedy and Flies

18 januari 2026 (1 uur en 13 minuten)

Temidden van de chaos hergroepeert Tommy zich met Cooper.

Oeh, over week al, ben benieuwd.

Pfff die vrouw van Billy Bob

Fortune

Billy Bob is schijnbaar een heftige roker en de sigaretten in de serie zijn nep peuken waarbij Billy heel veel rookpauzes moet nemen om echte sigaretten te roken. Leuk feitje!

avatar van Apollinisch

Apollinisch

Ik kijk deze serie vooral voor 'MURICA, maar dan heb je opeens zo'n aflevering 4 die daadwerkelijk een paar snaren raakt. Taylor Sheridan is een held.

avatar van cor1946

cor1946

Vind allemaal matig, veel gelul om niks

avatar van Wiel4711

Wiel4711

Waar seizoen 1 leuk was om naar te kijken is seizoen 2 een heel slap aftreksel geworden.

Ff goed cashen en dat was het…

Fortune

Ik heb gisteren de 9e aflevering gekeken en dit seizoen gaat eigenlijk nergens over. Allemaal wat random dingen die hier gebeuren met die zoon en zijn Mexicaanse vriendin die in een bar gaat werken. De dochter gaat naar een cheerleader kamp en zijn vader ligt in het zwembad met een stripper. Het is random shit.

Haha ja, verhaaltechnisch is het complete onzin. En die veel te knappe advocate ook haha zo slecht.

Vervelend genoeg is het nog wel te leuk om niet verder te kijken.

kos schreef:

Vervelend genoeg is het nog wel te leuk om niet verder te kijken.

Ook al oninteressant geneuzel inderdaad. Er is ook gewoon geen antagonist. In het 1e seizoen had je nog de Mexicaanse cartel maar nu heb je dat niet. Het is nu 10 uur lang cowboy, Marlboro, olieman vibes gebeuren.

Wel een leuk einde! Doet dan toch weer uitzien naar het nieuwe seizoen.

Verder is dit seizoen toch wel wat vervelender dan seizoen 1.

Dat laveerde nog vrij slim tussen toffe olieserie en questionable redneck soap maar dit seizoen is helaas wat te ver naar dat laatste overgeslagen.

avatar van Nielojram

Nielojram

Billy Bob Thornton is uit '55 en Sam Elliot uit '44.

'Pa' was er vroeg bij

Maar, twee geweldige acteurs om naar te kijken, vond het weer een leuk seizoen, laatste aflevering maakte een hoop goed.

avatar van c de vries

c de vries

Seizoen 1 was wel leuk, halverwege seizoen 2 afgehaakt. Er gebeurde nul comma niks.

Zonder die overdreven blonde "dames" zou ik het nog 3 sterren geven, maar door hen ben ik gestopt met kijken.

Jammer.